2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kötü bi geceydi boğazım ağrıyo eşim grip sanırım bana da geçti kırılıyo heryerim bide kramp yok mu gece bacağım kopuyodu uykuds nasıl bağırdıysam yazık eşimde bi korkuyla kalktı uyuyamadık hiç çok şükür bikaç gün tatil bol bol dinlenmek lazım

Normalde hiç grip olmazdım hamile kaldıgımdan beri bu 2. grip.
Çok kötü değil bu sefer..
İlaç normalde de hiç kullanmazdım sadece zencefil bal limon..
Bu sefer de öyle geçiricem herhalde..

tatilde yorma bari kendini güzelce dinlen..
Allah şifa versin..

Ne yatılı misafiri hamile hamile ?
Yazık yavrum dinlen bi de dikkat et aman hasta olma perişan oluyo insan..

Acayip şiştim ya. ilk bebişimde böyle değildi. 2 kiloyu geçti şimdiki... Artık herşey zor geliyor. Bide ufak kızım var baktıgım. Allah tan uslu yavrum... Bakalım neler göreceğim...

Küçük bi çanta ürünler kaliteli ama ben niveanin kini aldım acaba bunuda mi alsam diyorum
banada küçük geldi bende niveanın kini aldım

Normalde hiç grip olmazdım hamile kaldıgımdan beri bu 2. grip.
Çok kötü değil bu sefer..
İlaç normalde de hiç kullanmazdım sadece zencefil bal limon..
Bu sefer de öyle geçiricem herhalde..

tatilde yorma bari kendini güzelce dinlen..
Allah şifa versin..
bende normalde hiç grip filan bilmem bu 3 oldu hamilelik direnci çk düşürüyo demekki zaten şöyle sayfalqrı okudumda hemn hemn herkes hasta Allah hepimize şifa versin

Ayyy sanki ben yazmışım gibi hissettim. Benimde eşim hasta bna gecmesin diye uğraşıyoruz. bende dun gece 2kere kramplarla uyandım alt baldirlarim çürümüş gibi aciyorlar malesef geçmiş olsun sanada canim Allah sifa versin
Ne yatılı misafiri hamile hamile ?
Yazık yavrum dinlen bi de dikkat et aman hasta olma perişan oluyo insan..
sorma canim ya esimin abisi,enistesi ve yeğeni var dun aksamdan beri kosturmaktan yoruldum bi gitseler nevresimdi bilmem neydi yika dur.yakin bi sehirde işe gelmislerdi evimizede hic gelmedik diye ugrayalim dediler
Yaticam pazar gününe kadar inşallah tatil. Yarin bi kontrole gidicez.cok özledim yavrumu.buz gibi zaten hava daha da cikmam evden :)

Hepimize Allah şifa versin kışın gebelikte zormuş bidaha düşünürsem yaza getiricem neyse önümüzde 2-3 ay gibi bi süre kaldı çoğu gitti azı kaldı sabredicez

slm kızlar...az ozce portakal tabagını karnımın ustune koydum oglusum tabagı bıldıgın sallatıyor tekmelerıyle..

bı sey sorucam yemek yedıkten 2 saat sonra falan uykum gelıyor sızde de oluyor mu ???evdeyım dıye sanırım.gecen gun saglık ocagına gıttım meraklandım.sekerıme baktı 116 cıktı tansıyonum da 10,5-7 cıktı bı sorun yoktur ben vesvese yapıyorum sanırım dı mı kızlar??

hastalara gecmıs olsunnnnn...

Küçük bi çanta ürünler kaliteli ama ben niveanin kini aldım acaba bunuda mi alsam diyorum
Bebeğin cildine göre ürünlerin farketigini söylemişti burdan bi kaç kişi o yüzden elindekiler çok fazla değilse biraz biraz hepsinden alınabilir yada bekle bebeğin teni nasıl tepki verecek bi bak gereksiz stok yapmaya da gerek yok
unibaby diğer markalara göre daha doğal geliyor bana Nivea filan tam kozmetik markası ya bilmiyorum

Açlık şekeri ise yüksek açlık 74 -106 arası bu aralarda çıkmalı. Tokluk ise sorun yok. Bende gebelik şekeri çıkmasına rağmen açlık değerim sağlık ocağında 96 çıktı

Hasta arkadaşlar geçmiş olsun.
Bugün evdeyim diye temizlik yaptım. Kasiklarimdan bacagima doğru ağrı girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…