Küçük bi çanta ürünler kaliteli ama ben niveanin kini aldım acaba bunuda mi alsam diyorumBen de bundan istiyordum ama fiyati ne ara bu kadar uçmuş 45 filandi bu set en son kampanya takip etmek gerek sanırım
Canım bende önce ki hafta feci şekilde grip oldum hatta işe bile gidemedim ilaç falan da kullanamıyoruzsıkmalık portakal al eşin bi güzel sıksın onu iç bol bol üstüne kivi mandalina ye,, bir de gece terlemeye çalış sonra üstünü değiştir ben bu şekilde atlattım umarım sende hemencik iyileştirsin cnm
Çok kötü bi geceydi boğazım ağrıyo eşim grip sanırım bana da geçti kırılıyo heryerimbide kramp yok mu gece bacağım kopuyodu uykuds nasıl bağırdıysam yazık eşimde bi korkuyla kalktı uyuyamadık hiç çok şükür bikaç gün tatil bol bol dinlenmek lazım
Herkese yeni yıldan merhaba cok yoruldum evde olmak çok güzel ama yatılı misafirler hala gitmedi bi dunya çamaşır var daha yikanacak
Bu arada rahatsiz olanlara Allah şifa versin
meltemsmh geçmiş olsun. Esimde grip bana geçecek diye korkuyorum bende.
banada küçük geldi bende niveanın kini aldımKüçük bi çanta ürünler kaliteli ama ben niveanin kini aldım acaba bunuda mi alsam diyorum
Normalde hiç grip olmazdım hamile kaldıgımdan beri bu 2. grip.
Çok kötü değil bu sefer..
İlaç normalde de hiç kullanmazdım sadece zencefil bal limon..
Bu sefer de öyle geçiricem herhalde..
bende normalde hiç grip filan bilmem bu 3 oldu hamilelik direnci çk düşürüyo demekki zaten şöyle sayfalqrı okudumda hemn hemn herkes hasta Allah hepimize şifa versintatilde yorma bari kendini güzelce dinlen..
Allah şifa versin..
Ayyy sanki ben yazmışım gibi hissettim. Benimde eşim hasta bna gecmesin diye uğraşıyoruz.Çok kötü bi geceydi boğazım ağrıyo eşim grip sanırım bana da geçti kırılıyo heryerimbide kramp yok mu gece bacağım kopuyodu uykuds nasıl bağırdıysam yazık eşimde bi korkuyla kalktı uyuyamadık hiç çok şükür bikaç gün tatil bol bol dinlenmek lazım
sorma canim ya esimin abisi,enistesi ve yeğeni var dun aksamdan beri kosturmaktan yoruldum bi gitseler nevresimdi bilmem neydi yika dur.yakin bi sehirde işe gelmislerdi evimizede hic gelmedik diye ugrayalim dedilerNe yatılı misafiri hamile hamile ?
Yazık yavrum dinlen bi de dikkat et aman hasta olma perişan oluyo insan..
Hepimize Allah şifa versin kışın gebelikte zormuş bidaha düşünürsem yaza getiricemAyyy sanki ben yazmışım gibi hissettim. Benimde eşim hasta bna gecmesin diye uğraşıyoruz.bende dun gece 2kere kramplarla uyandım alt baldirlarim çürümüş gibi aciyorlar malesef geçmiş olsun sanada canim Allah sifa versin
sorma canim ya esimin abisi,enistesi ve yeğeni var dun aksamdan beri kosturmaktan yoruldum bi gitseler nevresimdi bilmem neydi yika dur.yakin bi sehirde işe gelmislerdi evimizede hic gelmedik diye ugrayalim dediler
Yaticam pazar gününe kadar inşallah tatil. Yarin bi kontrole gidicez.cok özledim yavrumu.buz gibi zaten hava daha da cikmam evden :)
kızımdan var canım..almıycam.kızlar anakucağı aldınızmı
Bebeğin cildine göre ürünlerin farketigini söylemişti burdan bi kaç kişi o yüzden elindekiler çok fazla değilse biraz biraz hepsinden alınabilir yada bekle bebeğin teni nasıl tepki verecek bi bak gereksiz stok yapmaya da gerek yokKüçük bi çanta ürünler kaliteli ama ben niveanin kini aldım acaba bunuda mi alsam diyorum
cok sıkıldım ya eşim evde olduğu günlerin 3te 2sini uyuyarak geçiriyorrrrrr
Açlık şekeri ise yüksek açlık 74 -106 arası bu aralarda çıkmalı. Tokluk ise sorun yok. Bende gebelik şekeri çıkmasına rağmen açlık değerim sağlık ocağında 96 çıktıslm kızlar...az ozce portakal tabagını karnımın ustune koydum oglusum tabagı bıldıgın sallatıyor tekmelerıyle..
bı sey sorucam yemek yedıkten 2 saat sonra falan uykum gelıyor sızde de oluyor mu ???evdeyım dıye sanırım.gecen gun saglık ocagına gıttım meraklandım.sekerıme baktı 116 cıktı tansıyonum da 10,5-7 cıktı bı sorun yoktur ben vesvese yapıyorum sanırım dı mı kızlar??
hastalara gecmıs olsunnnnn...
tokluk sekerı cnmAçlık şekeri ise yüksek açlık 74 -106 arası bu aralarda çıkmalı. Tokluk ise sorun yok. Bende gebelik şekeri çıkmasına rağmen açlık değerim sağlık ocağında 96 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?