ekledim cnm hemen bak listeye
bende eskişehir acıbademe gidiyorum doğum fiyatları konusunda bilgisi olan va rmı acaba? doğum 21 mart nasipse.
bende eskişehir acıbademe gidiyorum doğum fiyatları konusunda bilgisi olan va rmı acaba? doğum 21 mart nasipse.
Doktordan geliyorum.kesem 5 haftalık ölçüldü.ama ben bugün sata göre 7 haftalık oldum.sat 4 hazırandı.doktor sat16 haziran dedi.ben bişey anlamadım.bilen var mı kızlar.kalp atışına 6 ağustosta çağırdı.ıyly seninde pazartesi 4 hafta mı çıktı nasıl ya senle aramızda 3 4 gün vardı.yumurtlama geç olmuş falan dedi doktor.kalp atışı gördün mü sen.
merhaba bende eskişehirdeyim ümit hastanesine gidiyorum bende doktorum orda.acıbademde bu ay bir arkadaşımız doğum yaptı epidural sezeryan oldu.özel sigortası olduğu halde 2600 tl ödemiş. özel sigortası olmayanlara 3200 diye duydum tabi bu epidural sezeryan fiyatı.diğerlerini bilmiyorum
canım benım Allahım en yakın zamanda hayırlısıyla bebegını sana nasıp eder ınsallah.sorunsuz saglıklı sıhhatlı sekılde kucagına alırsın ınsallah canım arkadasım. bu gece kadır gecesı. dılerım Allahımdan bu gecenın yuzu suyu hurmetıne sana bır ewlat bagıslar.
bana bakıldı o zaman benden 5 tüp kan alındı ve tek problem demir eksikliği çıktı medical parka 1300 gibi bir fiyatl çıkardı asla unutamam .)
O fiyat unutulmaz tabi devlette hepsi ücretsiz işte boşa para veriyoruz
merhaba, fatma ben de kalp atışını duydumm eklersen sevinirim=) arkadaşlar hepinizin kadir gecesi kutlu olsun, inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Arkadaşlar bugün doktora gittim ve bu doktorlar gerçekten çok acımasızgebeliğim sat a göre ilerlemiyodu zaten 2 hafta geriden geliyorum ama doktor bebek canlanmamış olabilir dedi normalde 0.500 cm yi geçti mi kalbi atarmış benim bebeğim 0.651 cm haftaya tekrar gel bakalım ama muhtemelen bebek canlanmamış dedi bayram üstü ben güzel haber beklerken yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem... haftaya kaldı umudum dua edin herkes güzel haberler duyar inşallah benim için çok kötü bi bayram olacak....
Garip bir haldeyim Cumartesi doktora gidicez o günü bekliyorm bu arada hafif kahvwrengi bir akıntı gördüm çamaşırmda reglden önce olurdu hamile olmasam bugünler de regl olmam lazım dı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah öyle olur canım o arkadaslarla face De devam ediyoruz grubumuz var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar youtube da dogum hıkayesı vıdeolarına bakıyorum da ıkı gundur hep sezeryan. Sız nasıl dogum yapmayı dusunuyorsunuz? Bunun gergınlıgını yasayan var mı. Ben normal dogum ıstıyorum bı aksılık olmazsa.
Ekmek gordum mu midem kalkiyo bu nasil bisi ya :) bi suru yemek yaptim hicbisi yok sofrada ekmegi farkedince kotu oluyorum bende 1 ay oldu lokma ekmek yemedim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
gene kalp atımına mı bakacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba, fatma ben de kalp atışını duydumm eklersen sevinirim=) arkadaşlar hepinizin kadir gecesi kutlu olsun, inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Gözün aydın cnm en ileri gebemiz senmisin şimdi.zaten rubella ve toksoplazmayı yaptırıncada sonuç degişmiyorki.rubella ilk gebeligimde negatifti ve ben çocuklarla çalışıyordum allahtan bişey olmadı dogumdan sonrada aşı oldum.canlı aşı oldugundan hamilelikte yapılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?