2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende eskişehir acıbademe gidiyorum doğum fiyatları konusunda bilgisi olan va rmı acaba? doğum 21 mart nasipse.

merhaba bende eskişehirdeyim ümit hastanesine gidiyorum bende doktorum orda.acıbademde bu ay bir arkadaşımız doğum yaptı epidural sezeryan oldu.özel sigortası olduğu halde 2600 tl ödemiş. özel sigortası olmayanlara 3200 diye duydum tabi bu epidural sezeryan fiyatı.diğerlerini bilmiyorum

Canim bende aynen sen gibiyim SAT 6 haziran bhcg 4770 cikti 2 gün önce Dr kese görünmez diye diretti 6 ağustosa randevu verdi başka Dr a gecicem dayanamıyorum keseyi gormezsem ölecemm (

ben de ümit hastanesinden çok memnunum, biraz bekliyoruz sıra geç geliyor ama doktorlar iyi, tahlil ücretleri de makul bence.

Amin canim benim amin arkadasim Allah seninde gonul muradini verir insallahhh..rabbim tum isteyen annelerede banada hayirli saglikli evlatlar verir insallah

Kızlar youtube da dogum hıkayesı vıdeolarına bakıyorum da ıkı gundur hep sezeryan. Sız nasıl dogum yapmayı dusunuyorsunuz? Bunun gergınlıgını yasayan var mı. Ben normal dogum ıstıyorum bı aksılık olmazsa.

Hosbulduk.. Fatma hanim beni de eklerseniz sevinirim.. 23 yasindayim ilk gebeligim ve İstanbul da yasiyorum.. 5+5 günlük hamileyim.. Hayirlisiyla insallah mart 20 de bebeğimi alicam kucagima..

Kızlar ben yarına alabildim randevumu.sat 15 haziran 33 yaş 2.bebeğim olacak kısmetse. Kahverengi lekelenmeyi oğlumda yaşadım. İlacını süresinde kullandım ve maaşallah çok tatlı bir oğlum var şimdi. Yerleşme kanaması da olabiliyor bu (kahverengi de olsa kanama sayıyor doktorlar) ama doktor her ihtimale karşı ilacı veriyor, o yüzden endişelenmemeye çalışın. -ben de çok korkmuştum haklısınız-

bitanem yapack birşeyimiz yok ki dua dan başka bnm ki bide tüp bebek bn bayrama hamile elbisesi ile girmeyi hayal ederken kalbinin yavaş attığını öğrendim umutlu olalım dua edelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gene kalp atımına mı bakacak

Ekmek gordum mu midem kalkiyo bu nasil bisi ya :) bi suru yemek yaptim hicbisi yok sofrada ekmegi farkedince kotu oluyorum bende 1 ay oldu lokma ekmek yemedim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Inşallah öyle olur canım o arkadaslarla face De devam ediyoruz grubumuz var

ben o grupta genelde okuyordum pek yazacak vakit bulamıyordum ama çoğunu hatırlıyorum...aynı duyguları yasayan insanlar bir arada,paylaşımlar çok bilgilendirici ve içtendi...inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız,ben çok korkuyorum bir sorun çıkacak diye,bir keseyi ve kalp atısını duysam yeter...
çünkü bu ayı hep hastanede gecirdim annemin yanında refakatçi olarak ve 12 saatlik yolu kızımla gidip geldim bu arada,inşallah bir sorun olmaz diye dua ediyorum

benim ilk çocuğumu epidural normal doğum yaptım. bu defA 2. sezeryan istiyorum inşallah.

Ekmek gordum mu midem kalkiyo bu nasil bisi ya :) bi suru yemek yaptim hicbisi yok sofrada ekmegi farkedince kotu oluyorum bende 1 ay oldu lokma ekmek yemedim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kiz sen de bi acaipsin :))))

gene kalp atımına mı bakacak

Bilmiyorm ki çağırıyor her hafta 😃😃😃 bakalım ne olacak hayırlısı ile 18 Mayıs'ta evlendim 7 hafta 3 günlük hamileyim adet tarihine göre ise 8 hafta düşünüyorm zaten 2 aylık evliyim ben hasta felan da oldum nasıl oldu diyorum 8 hafta yani ilginç geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle oldu :) senin dediğin gibi düşündüğü için ondan istemedi muhtemelen doktorum.sen nasılsın bu arada çok takip edemiyorum yazılanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…