- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
bende yarın gelmek le gelmemek arasında kararsızım oglene kadar burdayım ama evden cıkması cok zor gelıyor ama gelırım herhalde su raporu alayımda ondan sonra gelmem randevularıda cumartesı ye alırım artıknormalde cumartesi günü çalışma var ben artık gelmiyorum
çünkü müdürde gelmiyorr
bugün böyle nette takılayım bari :))
yok yavrum sözleşmem felan adam direk kafasına göre giriş çıkış yapıyor.ben her seferinde kavga ediyorum va. sinirle hareket edip haklıyken haksız durumuna düşürmiycem kendimi bu konuda ne yapmam gerektiğini biliyorum zaten sadece zamanını bekliyorum. sgk dan 4 ayımın parasını aldıktan sonra 5.ayımda işe gelip bu konuyu konuşucam çözmezlerse gerekli yerlere baş vurucam artık. vicdansızlık yaptıkları ben hamileykende giriş çıkış yapmışlar ama ben doğum izni alınca yani raporum olunca zaten her şekilde tüm haklarımı vermek zorundalar.senelik sozlesmen mi var ki girdi cikti yapiyorlar gerci oyle bile olsa senin imzan olmasi gerekiyor eger herhangi bi belgeye imza atmadysan hakkini savunablrsn.. Sgk bu konuda cok hassas.. Benm calstgm yerde yazili sozlesmem olmadgi halde 2aylik maasimi vermedkleri ve sigortami yapmafiklari icin suc duyurusunda bulunacaktm bunu onlara soyledim (sert bi konusma olfu bizimki) her turlu ispatimida toplafm orda calstgma dair. Pasa pasa maasimida sigortamida odettim.. Hakkini yedirme sakin..
32.haftada izne cıkacaksan calısabılır raporu almana gerek yok kii canım varmı normal rapor alacaksın ıznın baslayacakkesinlikle doğumdam sonra en önemli şey 32.haftada aldığımız çalışabilir raporu
onu alda ister 35. hafta da ayrıl ister 33. haftada o sorun değil canım
ben kanunları da okuyorum çünkü netten personel ile ilgili çok fazla bi bilgim yok
müşavire soruyorum birde oda aynı bu şekilde açıklama yaptı
ama için rahat olsun doğum parası hakkını alırsın kaçamak yapma şansları yook.
saol yavrum ya. hani bilgin var diye sordum sana zaten.ben unutmam mutlaka raporlarımı alırım. benim özel hastane tüp bebek tedavisi gördüğümden dolayı bu raporu devlet hastanesinden almak gerekirmi yoksa kendi hastanemden alırsam sorun olurmu.kesinlikle doğumdam sonra en önemli şey 32.haftada aldığımız çalışabilir raporu
onu alda ister 35. hafta da ayrıl ister 33. haftada o sorun değil canım
ben kanunları da okuyorum çünkü netten personel ile ilgili çok fazla bi bilgim yok
müşavire soruyorum birde oda aynı bu şekilde açıklama yaptı
ama için rahat olsun doğum parası hakkını alırsın kaçamak yapma şansları yook.
bende yarın gelmek le gelmemek arasında kararsızım oglene kadar burdayım ama evden cıkması cok zor gelıyor ama gelırım herhalde su raporu alayımda ondan sonra gelmem randevularıda cumartesı ye alırım artık
günaydınn iyiyim sen naılsın?
saol yavrum ya. hani bilgin var diye sordum sana zaten.ben unutmam mutlaka raporlarımı alırım. benim özel hastane tüp bebek tedavisi gördüğümden dolayı bu raporu devlet hastanesinden almak gerekirmi yoksa kendi hastanemden alırsam sorun olurmu.
32.haftada izne cıkacaksan calısabılır raporu almana gerek yok kii canım varmı normal rapor alacaksın ıznın baslayacak
yok valla sgk anlaşmalı değil. özel herşeyi parayla. o zaman ben doktorumla konuşayım bu konuda ne yapabiliriz.bakalım bana nasıl yardımcı olacak.hastane sgk anlaşmalı ise sıkıntı olmazz
)bende iyiyim canım nolsun geldik çalışıyoz valla )
yok valla sgk anlaşmalı değil. özel herşeyi parayla. o zaman ben doktorumla konuşayım bu konuda ne yapabiliriz.bakalım bana nasıl yardımcı olacak.
yok birinden alıntı yapmıssında o yuzden dedım calısmazsak almamıza gerek yok dimii bende calısıcam da oyuzden dedım canım.. bizde müdür yok soyleki ben muhasebeye bakıyorum oyle mudur sıkıntımız yok dırek patronla bıde yenı kurulmuıs fırma en eskı calısan benım dırek patrondan ızın alıyorum oda verıyor sagolsun.. ıyı kı mudurumuz yok :)32.haftada çıkmıycam ki ben 36 çıkıcam 32. haftada çalışabilir alıcam
yok birinden alıntı yapmıssında o yuzden dedım calısmazsak almamıza gerek yok dimii bende calısıcam da oyuzden dedım canım.. bizde müdür yok soyleki ben muhasebeye bakıyorum oyle mudur sıkıntımız yok dırek patronla bıde yenı kurulmuıs fırma en eskı calısan benım dırek patrondan ızın alıyorum oda verıyor sagolsun.. ıyı kı mudurumuz yok :)
e tabi doğru diyosun. saol canım yardımın için çok işime yaradı. bende ayın 7sinde randevum vardı doktorla gittiğimde detaylı konuşacağım.tekrar saol.sor bakalım ne diyecek canım hergün kanun değişiyor çünkü
yok birinden alıntı yapmıssında o yuzden dedım calısmazsak almamıza gerek yok dimii bende calısıcam da oyuzden dedım canım.. bizde müdür yok soyleki ben muhasebeye bakıyorum oyle mudur sıkıntımız yok dırek patronla bıde yenı kurulmuıs fırma en eskı calısan benım dırek patrondan ızın alıyorum oda verıyor sagolsun.. ıyı kı mudurumuz yok :)
e tabi doğru diyosun. saol canım yardımın için çok işime yaradı. bende ayın 7sinde randevum vardı doktorla gittiğimde detaylı konuşacağım.tekrar saol.
VİCDANSIZlar kücük bi yerde calsısıyorum ama rahatım bakalım hayırlsııen güzeli müdürünün olmaması benim müdürüme kalsa yazın hakkım olan yıllık iznimi bile vermeyecekti,, genel müdürüme gittim tabi ki hakkın alacaksın dedi... öyle fena birisi... şimdi doğum iznimide kesinlikle genel müdürümle konuşucam müdürüme kalsa doğur gel der çünkü :)
VİCDANSIZlar kücük bi yerde calsısıyorum ama rahatım bakalım hayırlsıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?