2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

normalde cumartesi günü çalışma var ben artık gelmiyorum
çünkü müdürde gelmiyorr
bugün böyle nette takılayım bari :))
bende yarın gelmek le gelmemek arasında kararsızım oglene kadar burdayım ama evden cıkması cok zor gelıyor ama gelırım herhalde su raporu alayımda ondan sonra gelmem randevularıda cumartesı ye alırım artık

yok yavrum sözleşmem felan adam direk kafasına göre giriş çıkış yapıyor.ben her seferinde kavga ediyorum va. sinirle hareket edip haklıyken haksız durumuna düşürmiycem kendimi bu konuda ne yapmam gerektiğini biliyorum zaten sadece zamanını bekliyorum. sgk dan 4 ayımın parasını aldıktan sonra 5.ayımda işe gelip bu konuyu konuşucam çözmezlerse gerekli yerlere baş vurucam artık. vicdansızlık yaptıkları ben hamileykende giriş çıkış yapmışlar ama ben doğum izni alınca yani raporum olunca zaten her şekilde tüm haklarımı vermek zorundalar.

32.haftada izne cıkacaksan calısabılır raporu almana gerek yok kii canım varmı normal rapor alacaksın ıznın baslayacak

saol yavrum ya. hani bilgin var diye sordum sana zaten.ben unutmam mutlaka raporlarımı alırım. benim özel hastane tüp bebek tedavisi gördüğümden dolayı bu raporu devlet hastanesinden almak gerekirmi yoksa kendi hastanemden alırsam sorun olurmu.

hastane sgk anlaşmalı ise sıkıntı olmazz

32.haftada çıkmıycam ki ben 36 çıkıcam 32. haftada çalışabilir alıcam
yok birinden alıntı yapmıssında o yuzden dedım calısmazsak almamıza gerek yok dimii bende calısıcam da oyuzden dedım canım.. bizde müdür yok soyleki ben muhasebeye bakıyorum oyle mudur sıkıntımız yok dırek patronla bıde yenı kurulmuıs fırma en eskı calısan benım dırek patrondan ızın alıyorum oda verıyor sagolsun.. ıyı kı mudurumuz yok :)

en güzeli müdürünün olmaması benim müdürüme kalsa yazın hakkım olan yıllık iznimi bile vermeyecekti,, genel müdürüme gittim tabi ki hakkın alacaksın dedi... öyle fena birisi... şimdi doğum iznimide kesinlikle genel müdürümle konuşucam müdürüme kalsa doğur gel der çünkü :)

yok canım aynen 32. haftada normal raporu alıp ayrılıyoruz izne eğer ki çalışmazsak
ohh ne güzel bide müdür tam dayaklık egosu tavan yapmış tiplerden :)

VİCDANSIZlar kücük bi yerde calsısıyorum ama rahatım bakalım hayırlsıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…