2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy cok fena bisey o bazen bnde de oluyo. Napcagmi bilemyrm. Dr a sor istrsen vardr bi cozumu herhlde. Sakiz , soguk sut ii gelio diye duymustm
yok yavrum süt,yoğurt,su,çift yastık hiçbişi farketmiyo denemdiğim şey kalmadı -bide kızlar sakız diye yazmış bide onu deniyim ama doktora sorucam böyle olmuyo

sanki tuz atmış gibi yanıyo benim yemek yedikten sonra yada yemeden normalde de midem de reflü var
talcid kullanıyordum devam edeyim mi dedim edebilirsin deyince başladım geçiriyor biraz
sende sor canım
bugün sorcam bu ilacı doktora ona göre yada ne öneriyosa artık ne berbat bişimiş bu ya

sağol canım teşekkür ederiz. Chicco lite wayplus travel sistem aldık 580 tl ye kampanya varmışş. Aaaaa bak bi eksik daha çıktı işte benimde almam kaça aldın. Güle güle kullansı[/QUOTE]
gule gule kullan canim nerden aldin arabayi ben de ondan alicam da fiyati iyiia

Başınız saolsun canım.

Çok geçmiş olsun ikinize de

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı kandiller Dualariniz kabul olsun.
Mide yanmasi bendede başladı iki gündür. Birde ishal üstüne eklendi çok kötüyüm ya.insallah geçer.

bana sade soda çok iyi geliyor mideyi nötr lüyor
sade soda kesinlikle içemiyorum.1-2 kez limonlusunu içtim ama çokta işe yaramadı belkide aromalı olduğundan. 1 yıldan fazladır asitli bişi içmiyorum soda da dahil,bu limonlu sodayıda içince daha kötü oldum.doktoruma sordum mail attım bugün çalışıyosa cevap verir. bakalım ne diycek.

bu arada canım 30.haftanı geçmişsin gördüğüm kadarı ile sende çalışıyosun yanlış anlamadıysam.doğum iznine ne zaman çıkacaksın doktorunla bu konuyu konuştunmu hiç.

evet 32.haftamdayım cumartesi günü 10.30 da randevum var gittiğimde
çalışabilir raporu alıp ocak sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum..

evet 32.haftamdayım cumartesi günü 10.30 da randevum var gittiğimde
çalışabilir raporu alıp ocak sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum..
bende ocak sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama benim o zaman 32.haftam olacak. başka bir iş yeri olsa çalışmaya daha devam ederdimde artık her konuda bana sorun sıkıntı çıkartıyolar artık geriliyorum. doğum iznini aldığında raporu firma ssk ya bildirecek değilmi ,bilgin varmı bu konuda.

bende geriliyorum daha çok üstüme geliyolar sanki
hele bir muh.müdürüm var ki anlatamam
ben muhasebede çalışıyorum personel servisine vericem
o sgk ya bildiricek canım.

millet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık
Gunaydin kizlar...
Ben ilk aylardan beri cekiyorum ilaclarim coktu (tup bebek benimki). Yarim rennie ya da maaloks agzimda eriyene kadar tutuyorum geciyor. Tam da alabilirsin tabii, zarari yokmus. Soguk sut de iyi geliyor ama onun etkisi cok az suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…