yok yavrum süt,yoğurt,su,çift yastık hiçbişi farketmiyo denemdiğim şey kalmadı -bide kızlar sakız diye yazmış bide onu deniyim ama doktora sorucam böyle olmuyoAyy cok fena bisey obazen bnde de oluyo. Napcagmi bilemyrm. Dr a sor istrsen vardr bi cozumu herhlde. Sakiz , soguk sut ii gelio diye duymustm
bugün sorcam bu ilacı doktora ona göre yada ne öneriyosa artık ne berbat bişimiş bu yasanki tuz atmış gibi yanıyo benim yemek yedikten sonra yada yemeden normalde de midem de reflü var
talcid kullanıyordum devam edeyim mi dedim edebilirsin deyince başladım geçiriyor biraz
sende sor canım
bugün sorcam bu ilacı doktora ona göre yada ne öneriyosa artık ne berbat bişimiş bu ya
bana sade soda çok iyi geliyor mideyi nötr lüyoryok yavrum süt,yoğurt,su,çift yastık hiçbişi farketmiyo denemdiğim şey kalmadı -bide kızlar sakız diye yazmış bide onu deniyim ama doktora sorucam böyle olmuyo
Başınız saolsun canım.2014 benim için çokta ii geçmemişti 4 yıl sonra zorluklarla kavuştuğum bebeğimi kaybetmiş aynı hafta kayınpederim yoğun bakıma alınmış ve haftasına vefat etmişti bir ay sonra eşimin kardeşi 26 haftalık doğum yaptı herşey üst üste geldi ve çok yıpratıcıydı tek güzel olan tekrardan hamile olduğumu öğrenmekti dün akşm dedim 2014 kötü geçti 2015 daha güzel geçer inşAllah ve daha ilk günü öğrendim ki dedem vefat etmiş ve ben bu halde gidemedim annemin kıymetlimin yanında olamadım
Çok geçmiş olsun ikinize deHerkese hayirli aksamlar buaralar pek ugrayamiyorum buralara takip edemiyorum simdi az cok okudum yazdiklarinizi herkese yareim etsin Rabbim git gide agirlastik ,
Ben cok yorgunum
İdrar yolu iltihabida mahvetti beni
Esimde ameliyat oldu soylemistim inunlada ilgilenmek zorundayim.
Gunduz aksam gelen giden
Gecede agrilardan uyuyamiyorum tabi yorgunluk olunca.
Fazla vakit te kalmadi herkesin herseyi hazir ben daha baslayamadimji suara disarida cikamiyirum.Allah im hepimize yardim etsin..
Simdi okuyunca baktim internetten canim siz hangi magazadan aldiniz peki ben de ankaradayim daHerkese günaydınnn. ankarada özelcanbebe var ordan aldık. Tesadüfen bi uğrayalım dedik kampanya yapmışlar bizde çok şaşırdık ve kaçırmadık aldık
Günaydın Mart Anneleri kandiliniz mübarek olsun.Millet uyurken biz yine işyerindeyiz ya
sade soda kesinlikle içemiyorum.1-2 kez limonlusunu içtim ama çokta işe yaramadı belkide aromalı olduğundan. 1 yıldan fazladır asitli bişi içmiyorum soda da dahil,bu limonlu sodayıda içince daha kötü oldum.doktoruma sordum mail attım bugün çalışıyosa cevap verir. bakalım ne diycek.bana sade soda çok iyi geliyor mideyi nötr lüyor
bu arada canım 30.haftanı geçmişsin gördüğüm kadarı ile sende çalışıyosun yanlış anlamadıysam.doğum iznine ne zaman çıkacaksın doktorunla bu konuyu konuştunmu hiç.offf aynen canım yaa..
bu arada canım 30.haftanı geçmişsin gördüğüm kadarı ile sende çalışıyosun yanlış anlamadıysam.doğum iznine ne zaman çıkacaksın doktorunla bu konuyu konuştunmu hiç.
bende ocak sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama benim o zaman 32.haftam olacak. başka bir iş yeri olsa çalışmaya daha devam ederdimde artık her konuda bana sorun sıkıntı çıkartıyolar artık geriliyorum. doğum iznini aldığında raporu firma ssk ya bildirecek değilmi ,bilgin varmı bu konuda.evet 32.haftamdayım cumartesi günü 10.30 da randevum var gittiğimde
çalışabilir raporu alıp ocak sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum..
bu gece rüyamda göğsümden sut aktııgını gordum ped koyuyordum bembeyaz akıyordu gercek gıbıydı :)
bende ocak sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama benim o zaman 32.haftam olacak. başka bir iş yeri olsa çalışmaya daha devam ederdimde artık her konuda bana sorun sıkıntı çıkartıyolar artık geriliyorum. doğum iznini aldığında raporu firma ssk ya bildirecek değilmi ,bilgin varmı bu konuda.
bu gece rüyamda göğsümden sut aktııgını gordum ped koyuyordum bembeyaz akıyordu gercek gıbıydı :)
Gunaydin kizlar...millet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?