2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende geriliyorum daha çok üstüme geliyolar sanki
hele bir muh.müdürüm var ki anlatamam
ben muhasebede çalışıyorum personel servisine vericem
o sgk ya bildiricek canım.
yani doğru biliyorum dimi iş yeri bildirimi yapıyor. ben yapamazmıyım ya madem muhasebede çalışıyosun bilirsin sen.
ben bu konuda iş yerine güvenmiyorum da ondan dolayı soruyorum.

evet sütün etkisi kısa anlık bir rahatlama oluyor sadece. benimde tüp bebekti valla 6.aydan beri bıraktım ilaçları benim kan sulandırıcı iğnelerim vardı bitti çok şükür.artık ilaç görmek istemiyorum o derece.ama bunu doktoruma sordum cevap bekliyorum bakalım ilaç önerecekmi.

yani doğru biliyorum dimi iş yeri bildirimi yapıyor. ben yapamazmıyım ya madem muhasebede çalışıyosun bilirsin sen.
ben bu konuda iş yerine güvenmiyorum da ondan dolayı soruyorum.

canım her şekilde bildirmek zorunda çünkü bir sayfasını hastane sgk ya bildiricek
kaçarı yok yani yoksa yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kalır..

canım her şekilde bildirmek zorunda çünkü bir sayfasını hastane sgk ya bildiricek
kaçarı yok yani yoksa yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kalır..
bana bu sgk konusunda aşırı sorun çıkartan bir yer. 3,5 yıldır çalışıyorum 3 kez giriş çıkış yapmışlar sigortama zaten ben bununla ilgili gerekli yerlere başvuracağım hakkımı bırakmıycam. ben bununla ilgili gerekli konuşmayı yaptım zaten ama tazminatımı vermek zorunda çünkü ben çıkışımı yaptıklarında ya tazminatımı verin yada 3,5 yıldır burada çalıştığıma dair yazılı kağıt verin dedim.ikisinide vermediler.sorunum sgk ile ilgili yani. sen ne diyosun bu konuda

Eminim onerecektir. Ben doktora sormadan aldim, eczaciya sordum internette arastirdim sonra kontrolde doktora soylemistim devam edebilirsin dedi. Su an benim coraspinim, multivitaminim ve demir ilacim var, her ogunde birini aliyorum daha iyi oldum. Gecmis olsun canim

bu çok farklı bişey canım hastane de aynı zamanda bildireceği için hiçbir şey yapma şansları yook
o konuda rahat ol yalnız dikkat et 32.hafta da mutlaka çalışabilir raporu al

Rabbim mekanini cennet etsin ins ,sizlerede bol sabir versin dilerim cok daha guzel gunlr bekliyirdur ssenii

Allah rahmet eylesin canım allah geride kalanlara sabır versinnn. İnşallah herşey güzel olur.

Basin saolsun canim Ranbim hepimize hayirli omurler versin, diyecek baskabir sey yok sanirim

Basin sagolsun.umarim yilin bundan sonrasi icin daha iyi gecer senin icin..

Başınız saolsun canım.
Allah razı olsun hepinizden Rabbim en güzelini bilir demekten başka çare yok

günaydın,aynı ilaçları kullanıyoruz.coraspini ne zaman keseceksin,iki ayrı doktora gidiyorum biri artık kes dedi, diğeri 34 . haftaya kadar devam et dedi ,kafam karıştı,son aylarda kullanımı kalp hastalığına sebep oluyormuş

senelik sozlesmen mi var ki girdi cikti yapiyorlar gerci oyle bile olsa senin imzan olmasi gerekiyor eger herhangi bi belgeye imza atmadysan hakkini savunablrsn.. Sgk bu konuda cok hassas.. Benm calstgm yerde yazili sozlesmem olmadgi halde 2aylik maasimi vermedkleri ve sigortami yapmafiklari icin suc duyurusunda bulunacaktm bunu onlara soyledim (sert bi konusma olfu bizimki) her turlu ispatimida toplafm orda calstgma dair. Pasa pasa maasimida sigortamida odettim.. Hakkini yedirme sakin..

bu çok farklı bişey canım hastane de aynı zamanda bildireceği için hiçbir şey yapma şansları yook
o konuda rahat ol yalnız dikkat et 32.hafta da mutlaka çalışabilir raporu al
peki neden bunu almam gerekiyor onu anlamadım biraz açarsan. ben zaten 9.aya kadar çalışabilirim normalde ve doktorumda öyle dedi ama ben iş yeri yüzünden gelmek istemiyorum işe ondan doğum iznimi alıyım diyodum. yani izni alsam bile çalışabilir raporu almam gerekiyor değilmi.

kesinlikle doğumdam sonra en önemli şey 32.haftada aldığımız çalışabilir raporu
onu alda ister 35. hafta da ayrıl ister 33. haftada o sorun değil canım
ben kanunları da okuyorum çünkü netten personel ile ilgili çok fazla bi bilgim yok
müşavire soruyorum birde oda aynı bu şekilde açıklama yaptı
ama için rahat olsun doğum parası hakkını alırsın kaçamak yapma şansları yook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…