- 5 Kasım 2014
- 399
- 501
- 108
- 37
VİCDANSIZlar kücük bi yerde calsısıyorum ama rahatım bakalım hayırlsıı
benimki 40 günden sonra gel diyooo
Tup bebek doktorum 35. Haftaya kadar devam et dedi (istanbulda bahceci merkezinde). Takip icin 2 doktor degistirdim, ikisine de bildirdim tamam dediler. Arada kan pihtilasmasi testleri yapildi iyi ciktilar. Benim yavrular uc taneydi 10. Haftada ikisinin kalbi durdugu icin pihtilasmadan suphlendiler ama yoktu, hayirlisi boyleymis demekki.günaydın,aynı ilaçları kullanıyoruz.coraspini ne zaman keseceksin,iki ayrı doktora gidiyorum biri artık kes dedi, diğeri 34 . haftaya kadar devam et dedi ,kafam karıştı,son aylarda kullanımı kalp hastalığına sebep oluyormuş
yok artık...
He oldu :) butun haklarımı kullanıcam ben :)benimki 40 günden sonra gel diyooo
acaba dogum fılan mı yaptı nedır belkıde ızınlıdır olabılırkızlarrr çekirgee bugünde yook
Tatlım söğütözünde ak parti binasının tam karşısında.internet sitesinden uygun oluyo mağaza fiyatı. Eğer düşünüyosan bu arabayı bu fiyattan kaçırma derim.Simdi okuyunca baktim internetten canim siz hangi magazadan aldiniz peki ben de ankaradayim da
Saol canim bi bakayim gerci esim travel almak istemiyor sadece arabayi alalim diye tutturdu beni deli edecek ana kucagina gerek yok kisa sure icin diyor sanki 3 5 cocuk buyuttu beyefendi ilk6 ay bi yere gitmezmisiz oysa ikimizin de ailesi sehir disinda yazin antalyaya giderken 7 saat kendi tutacak galiba bebegi offfff cok sinir oldumTatlım söğütözünde ak parti binasının tam karşısında.internet sitesinden uygun oluyo mağaza fiyatı. Eğer düşünüyosan bu arabayı bu fiyattan kaçırma derim.
dün sonunda eksik kalan bütün malzemelerimizi aldım :) göğüs kalkanı,, göğüs peti,, göğüs ucu kremi,, burun aspiratörü,, priması,,tırnak makası,, boğulma önleyici yastık,, saç tarak fırçası artık eksik bişeyimiz kalmadı diye düşünüyorum :) zaten küvet seti kozmetiklerinide almıştım :) bu arada bütün kıyafetlerinide yıkadım dün sanki evcilik oynar gibi minnacık kıyafetleride asmak çok keyifliydi :)
Çarşamba hastaydım gelmedim
Perşembe tatil olduğunu söylemiştim
Bugün de iğne olup öyle geldim
Evde net olmadığından yazamadım buraya
Vın alayım diyorum, izinde napıcam 4 ay netsiz
hani bize molfixten hediye gelcektı form doldurmustuk :)Benimde zamanım daraldı
Ivır zıvır bişiler eksik ; ateş ölçer, emzirme sütyeni, göğüs kremi ( kalkan ne bilmiyorum ? ), molfix bez
Bunları netten söylerim
Büyüklerden de araba+puset, uyku seti, ısıtıcı var
merak ettik seni çek
telefondan giremiyormusun
benimde evde net yok telefondan giriyorum..
hani bize molfixten hediye gelcektı form doldurmustuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?