2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

VİCDANSIZlar kücük bi yerde calsısıyorum ama rahatım bakalım hayırlsıı

aynen öyle fena ötesi biri aman aman Maaşallah diyeyim senin için umarım hep böyle rahat olursun cnm :) benim çalıştığım yer holding güya kurumsal ama işte egosu olanlar yine fazlasıyla tatmin ediyorlar kendini ne yazık ki...

Tup bebek doktorum 35. Haftaya kadar devam et dedi (istanbulda bahceci merkezinde). Takip icin 2 doktor degistirdim, ikisine de bildirdim tamam dediler. Arada kan pihtilasmasi testleri yapildi iyi ciktilar. Benim yavrular uc taneydi 10. Haftada ikisinin kalbi durdugu icin pihtilasmadan suphlendiler ama yoktu, hayirlisi boyleymis demekki.

Tatlım söğütözünde ak parti binasının tam karşısında.internet sitesinden uygun oluyo mağaza fiyatı. Eğer düşünüyosan bu arabayı bu fiyattan kaçırma derim.
Saol canim bi bakayim gerci esim travel almak istemiyor sadece arabayi alalim diye tutturdu beni deli edecek ana kucagina gerek yok kisa sure icin diyor sanki 3 5 cocuk buyuttu beyefendi ilk6 ay bi yere gitmezmisiz oysa ikimizin de ailesi sehir disinda yazin antalyaya giderken 7 saat kendi tutacak galiba bebegi offfff cok sinir oldum

Benimde zamanım daraldı
Ivır zıvır bişiler eksik ; ateş ölçer, emzirme sütyeni, göğüs kremi ( kalkan ne bilmiyorum ? ), molfix bez
Bunları netten söylerim

Büyüklerden de araba+puset, uyku seti, ısıtıcı var

Çarşamba hastaydım gelmedim
Perşembe tatil olduğunu söylemiştim
Bugün de iğne olup öyle geldim

Evde net olmadığından yazamadım buraya
Vın alayım diyorum, izinde napıcam 4 ay netsiz

Çarşamba hastaydım gelmedim
Perşembe tatil olduğunu söylemiştim
Bugün de iğne olup öyle geldim

Evde net olmadığından yazamadım buraya
Vın alayım diyorum, izinde napıcam 4 ay netsiz

merak ettik seni çek
telefondan giremiyormusun
benimde evde net yok telefondan giriyorum..

hani bize molfixten hediye gelcektı form doldurmustuk :)

Kandil ziyaretine kvlere gidicez pff..
Hiç canım istemiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…