2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cesurarya rahatsızdı nasıl oldu acaba
Merhaba çekirge,
İlaç kullanıyorum tansiyon için,epey sersemletiyo beni.ya esas psikolojim çok bozuktu bir iki gündür daha iyiyim.
Mesela bugün evde yalnız kalıcam diye akşam deli strese girdim,çarpıntıdan ölücektim
Bu hastalıkla ilgili hiçbişi bilmiyorum o yüzden çok korkuyorum.doktor çok başında tedirgin olma diyo ama yinede hem kendim için hem bebekler için korkuyorum.bakalım inşallah sağlıkla tamamlarım ...

bende aynı şekilde dün yıkadım kuzunun bütün kıyafetlerini,, pazarda ütülerim diye düşünüyorum hazır olsun herşeyi :)

kızlar ben bezini prima premium care 3-6 kg olanını aldım ama 2-5 kg olanını da vardı ondan mı alsaydım ki acaba çünkü doktorum sen 3,5 kg doğurursun demişti...
ben yeni bebek almıstım yesılınden, arkadasımın tavsıyesı uzerine prima premium care 1 no olcam birtane aldıysan 1 haftada bıterdı zaten kucuk olan.. beze stok yapmadım ne olur ne olmaz tek eksıgım bez kalsın

bende karasız kaldım aldım stok yapmadım 3-6 kg olanını aldım ,, olmadı 2-5 kg olanınıda alırım diğerini de büyüyünce kullanırım ...

Bende bilmiyorum bilsem bişey önerirdim ama yemek çeşiti saymıştım sebze haşlayıp limonlasan oluyo mu bi doktora sor
İyi hissettiğin şeylere yçnel tekken de, tv olur örgü olur oyun olur ne bilim
Bende kan iğnesi oluyorum sözde ama benzim iyice gitti, casper'a dönmüşsün diyo gören
İnşallah değerim biraz artar

O perdenin uyku seti de var
220 TL indirime girince 190 oluyor
Pahalı mı ?

Hava buz gibi ya..
Dışarı çıkıcam ama daha fena olmazsam iyidir.

canım bende bahçeciye gidiyorum hangi doktora gidiyosun sen. ben 32.haftada yada 33 te bırakmak istiyorum ama tabi doktor ne derse o

e bebekte çok güzel patikli altlar var 2 tanesi 15,99 alasım var ama kargo ucreti olmayaydı

Artar korkma,en kötü ihtimalle kan verirler doğumda.ama iğneler işe yarıyo illaki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…