Merhaba çekirge,Cesurarya rahatsızdı nasıl oldu acaba
Hazır evdeyken bikaç tur makineyi çalıştırdım
Eski perdeleri ve ikranın çamaşırlarını yıkamıştım
Şu perdesini de yıkadım http://www.trendyol.com//Minik-Kusl...match__plid_&gclid=CI_vy52S9cICFanMtAodlw8AMg çekiyo mu diye merak ettim, boydan kestiricem de
3 cm fark etti, iyi ki yıkamışım
Ama daha ütüye başlamadım
Tmm cnm bi bakim tesekkrlerhttp://www.ikea.com.tr/urun-katalog...rler/gardiroplar/89885129/stuva-gardirop.aspx
Ben şunun gibi bişey aldım
İsteğe göre ayarlanıyo 2 .ekmecelisini yaptırdım, üste askı borusu 2 tane taktırdım çok şey asabileyim diye
390 a mal oldu
Bilmem sitesinden sepete ekle yap, kargo ücreti belli olur
Bizde araç yoktu bende bazı parçaları nakliyeye veridm orda
ben yeni bebek almıstım yesılınden, arkadasımın tavsıyesı uzerine prima premium care 1 no olcam birtane aldıysan 1 haftada bıterdı zaten kucuk olan.. beze stok yapmadım ne olur ne olmaz tek eksıgım bez kalsınkızlar ben bezini prima premium care 3-6 kg olanını aldım ama 2-5 kg olanını da vardı ondan mı alsaydım ki acabaçünkü doktorum sen 3,5 kg doğurursun demişti...
ben yeni bebek almıstım yesılınden, arkadasımın tavsıyesı uzerine prima premium care 1 no olcam birtane aldıysan 1 haftada bıterdı zaten kucuk olan.. beze stok yapmadım ne olur ne olmaz tek eksıgım bez kalsın
olur canım.. bende anneme sipariş verdım alırsın anne dıebende karasız kaldım aldım stok yapmadım 3-6 kg olanını aldım ,, olmadı 2-5 kg olanınıda alırım diğerini de büyüyünce kullanırım ...
Merhaba çekirge,
İlaç kullanıyorum tansiyon için,epey sersemletiyo beni.ya esas psikolojim çok bozuktu bir iki gündür daha iyiyim.
Mesela bugün evde yalnız kalıcam diye akşam deli strese girdim,çarpıntıdan ölücektim
Bu hastalıkla ilgili hiçbişi bilmiyorum o yüzden çok korkuyorum.doktor çok başında tedirgin olma diyo ama yinede hem kendim için hem bebekler için korkuyorum.bakalım inşallah sağlıkla tamamlarım ...
kızlar ya su meshur a101 kuvetlerıne nasıl fıle aldınız
Karnım ağrıyor ayaklarım da buz gibi oldu..
ya 75 lik kuvetlere oluyormus o begendım fıleler ama senın bana verdıgın olcu 90*50Ben standart aldım bilmeden, olmaıd tabi
Öyle kaldı
Napim ben tutarım annem yıkar artık
ya acaip bir soğuk var dışarıda evde patik corap gıyıyorum ama burda dondumayaklarından dolayı üşütüp karnın ağrıyor olabilir... sıcak tutmaya çalış cnm,, çünkü affedersin geçen hafta üşüttüm diye bağırsakalarımdan çok çektim ...
canım bende bahçeciye gidiyorum hangi doktora gidiyosun sen. ben 32.haftada yada 33 te bırakmak istiyorum ama tabi doktor ne derse oTup bebek doktorum 35. Haftaya kadar devam et dedi (istanbulda bahceci merkezinde). Takip icin 2 doktor degistirdim, ikisine de bildirdim tamam dediler. Arada kan pihtilasmasi testleri yapildi iyi ciktilar. Benim yavrular uc taneydi 10. Haftada ikisinin kalbi durdugu icin pihtilasmadan suphlendiler ama yoktu, hayirlisi boyleymis demekki.
Artar korkma,en kötü ihtimalle kan verirler doğumda.ama iğneler işe yarıyo illaki..Bende bilmiyorum bilsem bişey önerirdim ama yemek çeşiti saymıştım sebze haşlayıp limonlasan oluyo mu bi doktora sor
İyi hissettiğin şeylere yçnel tekken de, tv olur örgü olur oyun olur ne bilim
Bende kan iğnesi oluyorum sözde ama benzim iyice gitti, casper'a dönmüşsün diyo gören
İnşallah değerim biraz artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?