2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten eksikler bitmiyor
dün bimden göğüs pedi aldım ama kremi pompası emzirme atleti kilot almam gerekiyo kendim için
bebek için çanta bez ıslak mendil küvet seti almalıyım
ev için halılar koltuklar yıkanıcak
arka küçük odaya fon istiyorum
offf nasıl çıkıcam içinden

Selam kızlar herkese yeni yılda sağlık mutluluk ve huzur diliyorum..

Hayırlı Cumalar , hayırlı kandiller :)

Kizlar aksamdan beri basim donuyo ayaga kalkamiyorum sanki icimden kanim cekiliyo gibi, simdi tansiyonumu olctum 12 ye 6, normalde de 10a 6 olurdu yatiyorum bakalim ne olacak.bende cift damar darligi oldugu icin tansiyonumun yukselmemesi gerekiyo dusuk gibi cikiyo ama bakalim

aklımızı yitireceğiz neredeyse telaş telaş üstüne :)

uyku setleri o civarda fiyatlar korumalıklı filan olanlar uyumlu olması acısından bırtane alabılırsın bence

Almışken hemde takım olur dimi alıyım ondan
Ama beşik maalesefgelmedi onu bekliyorum
Yılbaşı diye çalışmamışlar yoksa yarın gelcekti

elfidaalya , Cesurarya kızlar geçmiş olsun.
Cekirgee canım bende kan testi yaptırdım. Hemoglobin 10.6 çıktı. Referans değerleri 10-18 arası şuan sınırda sayılirim. Unutkan dr ferritine bakmamis. Sodyum ve b12 vitamini sınır değerde çıkmış.

Hapını yükselttiler mi
Sınırdaysan 1 kullandığın hapı günde 3 e çıkarırlar sanırım
Bneim 7,6 çok düşük diye iğne şart oldu

canım bende bahçeciye gidiyorum hangi doktora gidiyosun sen. ben 32.haftada yada 33 te bırakmak istiyorum ama tabi doktor ne derse o
Umutta yapildi benim tedavim canim, doktorum Ulun beydi. Yurtdisindan gittim tedavimi yaptim geri dondum ama 12. Haftaya kadar telefonla Ulun beyin asistanini arayip ilaclari sordum. Ozaman dediler coraspini 35 e kadar devam et diye. Takibi baska doktorlar yapti zaten onlar da karsi cikmadilar bu plana. Ne yapalim doktorlara guvenmek lazim bu konuda, insallah saglikli bir sekilde aliriz bebekleri kucagimiza. Tup olunca gebelik stresini, heyecanini ilk adet gununden beri yasadik, cok sukur bu haftalara gelmek nasip oldu insallah saglikla dogurmak da nasip olur...

Kliksa dan 3 ürün sipairş ettim
Taksit taksit geliyo, neyse ki tke kargo ücreti almışlardı
Şimdi de sadece bebeğimin tırnak makası geldi :)

Bende kıyafet konusunu hallettim. Ateş ölçer oğlumun vardı. Kuveti var ama mavi oğlum dan kalma. Uni Baby ıslak mendil bez göğüs kremi emzik odamda kullanacağım mini beşik eksik hatirlayabildigim
bende h sonu ıslak mendılını ve deterjanını almıstım.. dün bi paket alt acma pamugunu ve emzık kutusunu aldım.. kendıme ıslak mendıl aldım cantama koymaya ped aldım buyuklerınden.
eksıklerım kozmetık urunlerı banyo gereclerı benımde kendıme bı kactane alt camasır alcam onlar kaldı. büyük esyalarım kalmadı 24 ne bi yardımcı ayarladım kendıme temızlık ıcın gelecek.. halılarımıda 24nden once verırım ev temızlenırken onlarda yıkamada olur camasırlarını ne zaman yıkarım onda kararsızım :)

Hapını yükselttiler mi
Sınırdaysan 1 kullandığın hapı günde 3 e çıkarırlar sanırım
Bneim 7,6 çok düşük diye iğne şart oldu
Ferritin en son ilaç kullanmadan önce 6 idi en düşük 11 olması gerekirken. Günde 2 tane içiyorum. Ama bu hafta gene test yaptiracagim ferritin için. Bakalım b12 için dr ne verecek ben vitamin hapını kullanmıyorum çok aciktiriyor.

Anladım canımm eşler böyle yavaş yavaş alıştırıyosunn. Küçücük bebeği aşıya,hastaneye giderken lazım oluyo illaki uzun yol için düşünmemek lazım. Tabi herşeye karışmasalar iyi bide uzunn uzun laf anlatmak zorunda kalıyosun

Ben yıkadım utuledim ve yerleştirdim. Artık yavaş yavaş sende hazırlan son 1 ay kala hastane çantan hazır olmalı. Bazı bebekler 37 haftadan sonra geliyorlar

Bayanlar rapor için 31+ lardamı gitmek lazım 32+ lardamı İK uzmanı yada bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…