2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de hemoglobin yazıyo ferritin görmedim başka adı yoksa
Geçmiş olsun doğumdan önce çözüm bulmakta fayda var
İğne yakıyo inşallah ilaçla halledersin
Zaten zırt pırt kan alıyolar yaırm yamalak tahlil yapıp tekrar kan istiyolar kanımı onlar emdi resmen :) tiroidde var bende ayrıca onun içinde hep kan verdim

marhaba kizlar hayirli cumalar umarim herkes iyidir butun hastalara acil sifalar versin Rabbim beni hep cektigim su mide bulantilarindan kurtarsin insallah ya hep mi mide bulantisi olur arkadas bende var hala var 6 aydan sonra gever dediler sadece azaldi hala mide bulantim var ama az kaldi Allahimin izniyle son aylardayiz biticek :)

Ben yıkadım utuledim ve yerleştirdim. Artık yavaş yavaş sende hazırlan son 1 ay kala hastane çantan hazır olmalı. Bazı bebekler 37 haftadan sonra geliyorlar
doğru diyorsun canım ay ortasında onu da halledeyim ozaman dalan roxy aldım onla yıkıcam herkes cok methetti

Allah yardımcın olsun hamilelikte troide sık sık bakıyorlar. Bende olmamasına rağmen bütün testlerde istedi dr. Şimdi de başıma şeker belasi çıktı. Birde herseyi yiyememek ayrı sıkıntı.
Ferritin kanda demir bağlama kapasitesi heralde yanlış bilmiyorsam. Ben hamile kaldığım da daha oğlumu emziriyordum. Vücut kendini toparlamadan 2. Ye hamile kalınca böyle olur.
Kızlar benden size tavsiye olsun eğer yaşınız musaitse birinci çocuğunuz 3 yaşını doldurana kadar çocuk yapmayın

Ruyamda kanamam oluyo. Dr a gidelm diyrz ama cantam hazr degil. Dogum olursa bn naparim diorum. Yusuf yusuf oldum resmn ruymda. Cok kotydu.

Ruyamda kanamam oluyo. Dr a gidelm diyrz ama cantam hazr degil. Dogum olursa bn naparim diorum. Yusuf yusuf oldum resmn ruymda. Cok kotydu.

hepimiz artık o düşüncelerde olduğumuz için bu tarz rüyalar görmemiz normal,, içini ferah tut çok düşünmemeye çalış Allah hepimizin yardımcısı olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…