Ferritin en son ilaç kullanmadan önce 6 idi en düşük 11 olması gerekirken. Günde 2 tane içiyorum. Ama bu hafta gene test yaptiracagim ferritin için. Bakalım b12 için dr ne verecek ben vitamin hapını kullanmıyorum çok aciktiriyor.
doğru diyorsun canım ay ortasında onu da halledeyim ozaman dalan roxy aldım onla yıkıcam herkes cok methettiBen yıkadım utuledim ve yerleştirdim. Artık yavaş yavaş sende hazırlan son 1 ay kala hastane çantan hazır olmalı. Bazı bebekler 37 haftadan sonra geliyorlar
Allah yardımcın olsun hamilelikte troide sık sık bakıyorlar. Bende olmamasına rağmen bütün testlerde istedi dr. Şimdi de başıma şeker belasi çıktı. Birde herseyi yiyememek ayrı sıkıntı.Bende de hemoglobin yazıyo ferritin görmedim başka adı yoksa
Geçmiş olsun doğumdan önce çözüm bulmakta fayda var
İğne yakıyo inşallah ilaçla halledersin
Zaten zırt pırt kan alıyolar yaırm yamalak tahlil yapıp tekrar kan istiyolar kanımı onlar emdi resmen :) tiroidde var bende ayrıca onun içinde hep kan verdim
doktorum benı tam 32+1 de çağırdı rapor icin. oda salıya ve 33.haftanın basına denk gelıyorBayanlar rapor için 31+ lardamı gitmek lazım 32+ lardamı İK uzmanı yada bilen varmı?
Ben dalin in sıvı deterjan olanını kullanıyorum hala. Kızım 6 ayını doldursun bingo nun anti allerjik sıvı deterjanı var ona geçeceğimdoğru diyorsun canım ay ortasında onu da halledeyim ozaman dalan roxy aldım onla yıkıcam herkes cok methetti
Dr. Beni 32. Hafta bitiminde çagırdı rapor verecegi için bu ay randevuyu kendi ayarladıBayanlar rapor için 31+ lardamı gitmek lazım 32+ lardamı İK uzmanı yada bilen varmı?
nasıl kokusu filan memnun kaldın mı ? uzerınde beyaz tozlar kaldımı ?Ben hacı şakir toz granülle yıkadım
31 +4 te gittim calisablr raporu verdi dr. Bide bnmki 1 hafta onden gidiyms bu gidsle subat sonuna dogru olck galibadoktorum benı tam 32+1 de çağırdı rapor icin. oda salıya ve 33.haftanın basına denk gelıyor
nasıl kokusu filan memnun kaldın mı ? uzerınde beyaz tozlar kaldımı ?
nasıl kokusu filan memnun kaldın mı ? uzerınde beyaz tozlar kaldımı ?
Ruyamda kanamam oluyo. Dr a gidelm diyrz ama cantam hazr degil. Dogum olursa bn naparim diorum. Yusuf yusuf oldum resmn ruymda. Cok kotydu.
30 DERECEİLE YIKADINIZ değil miHafif güzel kokusu var pimpirikli eşim bile beğendi :) yok kalmadı
maşallah kaç gr dı canım kendımden pay bicmeye calsııyorum :)31 +4 te gittim calisablr raporu verdi dr. Bide bnmki 1 hafta onden gidiyms bu gidsle subat sonuna dogru olck galiba
bugun mu gıttın benım de bugun 31+4 gunum31 +4 te gittim calisablr raporu verdi dr. Bide bnmki 1 hafta onden gidiyms bu gidsle subat sonuna dogru olck galiba
30 DERECEİLE YIKADINIZ değil mi
sağoll canım mis gibi kokuyor diyince benıde erkenden yıkattırırcaksınızevet cnm kısa devrede 30 derecede yıkadım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?