30 DERECEİLE YIKADINIZ değil mi
çok güzel nasıl yapıyorsunkızlar kuzuma bundan yaptırıcam hatta verdim siparişini :) İdil Liva yazıcak ama mobilyaları beyaz olduğu için birbirini kapatmasın diye harfler pembe ortada ki kelebek beyaz olucak ... sizce nasıl ??
çok güzel nasıl yapıyorsun
Amin cnm insllh. Hazrlksz yakalnmktn cok korkuyrm.hepimiz artık o düşüncelerde olduğumuz için bu tarz rüyalar görmemiz normal,, içini ferah tut çok düşünmemeye çalış Allah hepimizin yardımcısı olur cnm
2000 gr 40 cm di.maşallah kaç gr dı canım kendımden pay bicmeye calsııyorum :)
hiç düşünmemiştim :/Katı meyve sıkacağı alacak mısınız
Hem emziren anne için hemde bi 6 ay sonra bebek için ?
adı nedir bende ekliyeyimben yapmıyorum ahşap bu zaten yaptırıcam ... instagramda buldum
maşallah canım önden gidiyor seninki sanırım2000 gr 40 cm di.
Katı meyve sıkacağı alacak mısınız
Hem emziren anne için hemde bi 6 ay sonra bebek için ?
maşallah kuzuyaaa..2000 gr 40 cm di.
adı nedir bende ekliyeyim
hiç düşünmemiştim :/
vallahi bende var evlenirken almıştım ,, hemde bayaa para bayılarak sor kaç kere kullandın 3 yılda bir elin parmaklarını geçmez... sıkması bir dert temizlemesi başka dert onun yerine narenciye sıkacağı al ohh sık portakalını bir güzel onda
Yok iste cumrtsi gittm. Ervanin gelsmi ilerde oldgu icn dr 31+ 4 sun dedi. Tekrar ugrasmamk icn de raporu verdi.bugun mu gıttın benım de bugun 31+4 gunum
Ama elma havuç vs. de sıkılması için daha dayanıklı bişey lazım değil mi ?
Bende sevmem aslında ama bebek için faydlaı olabilir diye denerim
anladım canım. dedim benmi gec kaldım okkeey :)Yok iste cumrtsi gittm. Ervanin gelsmi ilerde oldgu icn dr 31+ 4 sun dedi. Tekrar ugrasmamk icn de raporu verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?