Tatlım biz aldık chicco lite way plus 580 tl açılıp kapanması çok kolay,sürüşüde rahat. Tabi daha özellikleri olanlar var ama çok pahalııyaaa bende araba puset konusuna takıldım. çok para vermek istemiyorum israf diye düşünüyorum. varmı tavsiyeler?
O amerikan mutfaklari görünce diyodum burda yaşayanlar hic mi kizartma veya kokulu seyler yemiyorlar diye demek yeniyor cok can isteyince canim ye bncede hamilesin senwalla yiycem ne olursa olsun
benim evim amerikan mutfak koltuklarım açık renk
o yüzden ama fena canım istiyo bu akşam ve pazar var almalıyım..
dimi benim doktorumda suyumun üst sınıra yakın olduğunu söyledi ve bunu iyi bişey değilmiş gibi söyledi başka sorun yok dimi dedim yok bak bunu söyledim başka olssa onuda söylerdim dedi ama ben öyle üzüldümki sormadım nolur böyle olursa diye bende şker var sanırım ondna oluyorYanlış anlamda canjm suyun fazla olmasına iyi bi şey değil erken doğuma neden oluyor diye biliyorum
Canım bebegin kilosunu neye bağlıyorsun (mucizemm)ben jokerden 24 tl ya aldım normalde 27-29 tl falan
nerden aldiniz biz 650ye aldik 799tlden düşmüştü uygun aldik diyorduk siz daha uyguna almisiniz plus dimi anakucakli.olanTatlım biz aldık chicco lite way plus 580 tl açılıp kapanması çok kolay,sürüşüde rahat. Tabi daha özellikleri olanlar var ama çok pahalıı
O amerikan mutfaklari görünce diyodum burda yaşayanlar hic mi kizartma veya kokulu seyler yemiyorlar diye demek yeniyor cok can isteyince canim ye bncede hamilesin sen
Kızimda abisi gibi aceleci,oğlum 35 haftalikken doğmuştu ama gelişimi çok iyi olduğu için hic problem yasamadik,kızım çok minik daha birkaç hafta daha dayansa iyi olur diyorum ama hic sanmıyorum,adet sancısı gibi sancim var kabizliktan şikayet ederken simdi sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum,çok sık olmasa da doğum sancıları geliyor,daha kizima alışveriş bile yapmadım, ne yapacagimi şaşırdım sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyor um, çok küçük bir şehirde yaşıyoruz dusununki universite hastanesi inde yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok.sadece doğum evinde var,oda taşınma derdinde simdi bina değişikliği yapıyorlar,özel hastane en yakin 3/ saat mesafede....dua edin kizlar dua edin bize,kuzum acele etmesin en azından ocak ayini cikaralim
ya o kdara kısıtlama kendini düzene sokman lazım benim değerlerim cok yüksekti. mesela tam buğday ekmeğini kestim onu yiyiınce sabahları 170falan cıkıyodu. senin değerlerde düşük kolay düzene girer. şeker yüklemesinde 255 cıktı benim. yufka ekmekle kahvaltıyı 2 ye böldüm az az yiyirom sıksık. tatlı bile yiyiorum artık .ilk zaman bi tatlı krzi oluyoda sonra geçiyo. sende düzene sokarsın bide bolbol su iç yürüyüş yap. ve ben cok çay içerim çay demlerken içine kabuk tarçın atıyorum tarcında şekeri dengeliyo bunları uygulabenim düzelmedi hiç her ölçtüğümde 143 den aşağı çıkmıyo en son 153 çıktı valla çok dertliyim bu konuda iyice ağırlaştım diyet listeme uygun yemekler yapmak zor geliyo eşim bişey beceremez bi makarna yapayım geçiştireyim desmeki eşime her gün makarna versem yer ben yiyemiyorum normalde tatlı sevmem hep tatlı şeyleri canım çekiyo ben heralde doğumdan sonra daha çok yicem daha çok kilo alcam sanırım burnumda tüten öyle çok şey varki
Insallah kimsenin cani istemez balik.hamileligin basindan beri duzenli yediğim seyler balik,yumurta ve ceviz.sut icmedim ilaclardada düzenli degildim.Canım bebegin kilosunu neye bağlıyorsun (mucizemm)
Ewt canımmm senin dediğin mağazaya gittik yoktu kalmamıştı. Tesadüfen ankara söğütözündeki özelcan bebeye girdik ve kampanya yapmışlar 580 e aldık mplus canımnerden aldiniz biz 650ye aldik 799tlden düşmüştü uygun aldik diyorduk siz daha uyguna almisiniz plus dimi anakucakli.olan
Insallah kimsenin cani istemez balik.hamileligin basindan beri duzenli yediğim seyler balik,yumurta ve ceviz.sut icmedim ilaclardada düzenli degildim.
Bnm de emzirme atleti , emzirme sutyeni , tirnak makasi , tarak firca seti , burun aspiratoru ,gogus kremi ve dolap kaldibenim de çorap iç çamaşırı göğüs kremi çanta kaldı alınıcak
Hayırlısıyla zamanında gelir inşallah. Allah yardımcın olsun. İnşallah istediğin şartlarda gerçekleşir.Kızimda abisi gibi aceleci,oğlum 35 haftalikken doğmuştu ama gelişimi çok iyi olduğu için hic problem yasamadik,kızım çok minik daha birkaç hafta daha dayansa iyi olur diyorum ama hic sanmıyorum,adet sancısı gibi sancim var kabizliktan şikayet ederken simdi sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum,çok sık olmasa da doğum sancıları geliyor,daha kizima alışveriş bile yapmadım, ne yapacagimi şaşırdım sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyor um, çok küçük bir şehirde yaşıyoruz dusununki universite hastanesi inde yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok.sadece doğum evinde var,oda taşınma derdinde simdi bina değişikliği yapıyorlar,özel hastane en yakin 3/ saat mesafede....dua edin kizlar dua edin bize,kuzum acele etmesin en azından ocak ayini cikaralim
Güle güle kullanın.Ewt canımmm senin dediğin mağazaya gittik yoktu kalmamıştı. Tesadüfen ankara söğütözündeki özelcan bebeye girdik ve kampanya yapmışlar 580 e aldık mplus canımEki Görüntüle 1362661
Bnm de emzirme atleti , emzirme sutyeni , tirnak makasi , tarak firca seti , burun aspiratoru ,gogus kremi ve dolap kaldi
benim de çorap iç çamaşırı göğüs kremi çanta kaldı alınıcak
Ayyu super olmus canim sevindim neye niyet neye kismet işteEwt canımmm senin dediğin mağazaya gittik yoktu kalmamıştı. Tesadüfen ankara söğütözündeki özelcan bebeye girdik ve kampanya yapmışlar 580 e aldık mplus canımEki Görüntüle 1362661
Emzirme atleti aldım da emzirme sütyeni yok bi de bende
Sipariş veriyim zaman kalmadı diye düşünüyorum
Lansinoh, bi de yenidoğan setten eksik çıkan unibaby pişik kremi ile ateş ölçer var küçüklerden
Büyüklerdense araba+puset, yatak+ uyku seti, ısıtıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?