2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

walla yiycem ne olursa olsun
benim evim amerikan mutfak koltuklarım açık renk
o yüzden ama fena canım istiyo bu akşam ve pazar var almalıyım..
O amerikan mutfaklari görünce diyodum burda yaşayanlar hic mi kizartma veya kokulu seyler yemiyorlar diye demek yeniyor cok can isteyince canim ye bncede hamilesin sen

Yanlış anlamda canjm suyun fazla olmasına iyi bi şey değil erken doğuma neden oluyor diye biliyorum
dimi benim doktorumda suyumun üst sınıra yakın olduğunu söyledi ve bunu iyi bişey değilmiş gibi söyledi başka sorun yok dimi dedim yok bak bunu söyledim başka olssa onuda söylerdim dedi ama ben öyle üzüldümki sormadım nolur böyle olursa diye bende şker var sanırım ondna oluyor

Tatlım biz aldık chicco lite way plus 580 tl açılıp kapanması çok kolay,sürüşüde rahat. Tabi daha özellikleri olanlar var ama çok pahalıı
nerden aldiniz biz 650ye aldik 799tlden düşmüştü uygun aldik diyorduk siz daha uyguna almisiniz plus dimi anakucakli.olan

geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzunu

ya o kdara kısıtlama kendini düzene sokman lazım benim değerlerim cok yüksekti. mesela tam buğday ekmeğini kestim onu yiyiınce sabahları 170falan cıkıyodu. senin değerlerde düşük kolay düzene girer. şeker yüklemesinde 255 cıktı benim. yufka ekmekle kahvaltıyı 2 ye böldüm az az yiyirom sıksık. tatlı bile yiyiorum artık .ilk zaman bi tatlı krzi oluyoda sonra geçiyo. sende düzene sokarsın bide bolbol su iç yürüyüş yap. ve ben cok çay içerim çay demlerken içine kabuk tarçın atıyorum tarcında şekeri dengeliyo bunları uygula

nerden aldiniz biz 650ye aldik 799tlden düşmüştü uygun aldik diyorduk siz daha uyguna almisiniz plus dimi anakucakli.olan
Ewt canımmm senin dediğin mağazaya gittik yoktu kalmamıştı. Tesadüfen ankara söğütözündeki özelcan bebeye girdik ve kampanya yapmışlar 580 e aldık mplus canım

Insallah kimsenin cani istemez balik.hamileligin basindan beri duzenli yediğim seyler balik,yumurta ve ceviz.sut icmedim ilaclardada düzenli degildim.

Ben sadece sütle yumurtayı düzenli yedim içtim..
Ceviz arada balık sadece 3 kere

Hayırlısıyla zamanında gelir inşallah. Allah yardımcın olsun. İnşallah istediğin şartlarda gerçekleşir.

Canım sen unibaby seti gitti gidiyordan mı almıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…