Canım benim doktorum kan sulandırıcı doğuma kadar dedi coraspinide 1 hafta kalınca bırakıcaz dedi sen erken bırakmışsın ?Doktorun tekrar test mi yaptı?ya bendede kansızlık var sana verilen iğneyi koldan mı yapıyosun. gerçi banada kanla alakalı ilaç kullandırdılar.kan sulandıran iğne ve hap kullandırdılar yeni kurtuldum. ama kan oranı yine düşük verirlerse bana gene diye soruyorum ağır bir iğnemi yakıyomu,morartıyomu acaba. kan sulandıran iğnem öyleydi çünkü
Canim inan dikkat etmiyorum yiyeceklerime evde işyerinde ne pişiyorsa o yani. Akşam 8 e kadar ne yersem meyvemi de ogleden sonra mutlaka yiyorum bu kadarMasallah kuzucuguna Pıtırcık, ne yiyosun sen özellikle yedigin biseymi varmi yani haftalarimiz ayni benim kizim zayif erken doğum riskimde varya kizima biraz hızlı kilo aldırmaya çalışıyorum
Aklıma geldikçe yazıyorum artık bebeğin hareketlerini takip edeceksin dedi. Sürekli kafaya tak demiyorum ama o illaki sana ben burdayım diyecektir akşam yemekten sonra dinlenirken hareketleniyosa sıkıntı yok dedi.
Birde her doktor bir değil kuzum ya. Bana kesinlikle normal doğum diyo aksini düşünme dedi hayırlısı Allahtan
ama doğum kilolarını hiç veremeyenlerde var ben kilo konusunda iradesizim çok zorlanacağım kesinben en kötü 12- 13 diyordum daha sekiz hafta var rahat bi 17 yi görürüm. olsun çabuk veriliyormuş. kırk günün sonunda 10 kilo kesin gidiyor zaten hiçbirşey yapmasanda diyorlar. geri kalanı da yavaş yavaş veririz zaten emzirmek başlı başına bi kalori yakma mekanızmasıymış. çok almadık bence ben 7-8 i duyunca şaşırıyorum. insan vitamin haplarından yine kilo alıyor.
kasıklarım çok ağrıyo bugünn
kan sulandırıcı iğneyi transferimin ilk gününden 6.ay bitene kadar kullandım.benim tüp bebekti tabii coraspirini hala en başından beri kullanıyorum. bana 21.haftamda yapılan detaylı ultrasonda bebeğe giden kan akışı ve gelişimine bakılarak ve tekrar detaylı kan testi yaptırılarak karar verildi. bide bizim eşimle kan uyuşmazlığımızda var bunun için detaylı testte kullanmama artık gerek kalmadığını gördüler ondan bıraktırdılar. ama aspirin aynen devam ne zaman bıraktıracağını sormadım.iğneden kurtuldum ya haplar vız geliyo.Canım benim doktorum kan sulandırıcı doğuma kadar dedi coraspinide 1 hafta kalınca bırakıcaz dedi sen erken bırakmışsın ?Doktorun tekrar test mi yaptı?
biraz önce patronla işlerimiz vardı wc ye gidemedim tuttum birazBenimki de orayı tekmeliyo gunlerdır cok fena agrı yapıyo
senin çok düşükmüş değerlerin. bana diyet yazan diyetisyen kilo verme sakın dedi.
bazen bebeğim karnıma öyle bi yaslanıyor ki nerdeyse vücut şeklini veriyor. sizde de öyle oluyor değil mi? çok mutlu oluyoum o zaman sanki bnmle iletişim kurmaya çalışıyormuş gibi. birde doktora gidince gördüm ki artık kafası aşağıda ve göbeğime gelen kısmı popo ve ayak kısmıymış. hemen gözümde canlanıyor nasıl bi pozisyonda olduğu. :) ayy ısırırım o popoyu ben :)
Sürekli değildir belki o yeme isteği. En azından öyle olmasını diliyorum :)8 kilomu koruyodum ama bugünkü gibi yemeye devam edersem bu ay 5 kilo falan alırım
Hayırlısıyla inşallah zamanını tamamlar normal doğum yaparsın.Aklıma geldikçe yazıyorum artık bebeğin hareketlerini takip edeceksin dedi. Sürekli kafaya tak demiyorum ama o illaki sana ben burdayım diyecektir akşam yemekten sonra dinlenirken hareketleniyosa sıkıntı yok dedi.
Birde her doktor bir değil kuzum ya. Bana kesinlikle normal doğum diyo aksini düşünme dedi hayırlısı Allahtan
Kızlar bırde emzırırken kılo alanlar var mesela ben, hamıleyken kılo almadım emzırırken 20 kılo aldım, maalesef sadece su ıcmek sut yapmıyor afedersın dana gıbı yıyordum foşur foşur sutum oluyordu, sonra oldum bır inek
Suyum gayet iyiymiş canım hatta fazla bile dedi
Canim normal olduğu için belli değil tarih ama sanırım Şubat sonu martı gorurmuyuz bilmiyorumpitircik66 maşallah bebeğine.... doğum için ne dedi doktorun biz 03.03 olarak karar verdik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?