2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim doktorum kan sulandırıcı doğuma kadar dedi coraspinide 1 hafta kalınca bırakıcaz dedi sen erken bırakmışsın ?Doktorun tekrar test mi yaptı?

Ca
Masallah kuzucuguna Pıtırcık, ne yiyosun sen özellikle yedigin biseymi varmi yani haftalarimiz ayni benim kizim zayif erken doğum riskimde varya kizima biraz hızlı kilo aldırmaya çalışıyorum
Canim inan dikkat etmiyorum yiyeceklerime evde işyerinde ne pişiyorsa o yani. Akşam 8 e kadar ne yersem meyvemi de ogleden sonra mutlaka yiyorum bu kadar

haklsın canm bazı doktorlar çok ilgili gerçekten..

ama doğum kilolarını hiç veremeyenlerde var ben kilo konusunda iradesizim çok zorlanacağım kesin

Canım benim doktorum kan sulandırıcı doğuma kadar dedi coraspinide 1 hafta kalınca bırakıcaz dedi sen erken bırakmışsın ?Doktorun tekrar test mi yaptı?
kan sulandırıcı iğneyi transferimin ilk gününden 6.ay bitene kadar kullandım.benim tüp bebekti tabii coraspirini hala en başından beri kullanıyorum. bana 21.haftamda yapılan detaylı ultrasonda bebeğe giden kan akışı ve gelişimine bakılarak ve tekrar detaylı kan testi yaptırılarak karar verildi. bide bizim eşimle kan uyuşmazlığımızda var bunun için detaylı testte kullanmama artık gerek kalmadığını gördüler ondan bıraktırdılar. ama aspirin aynen devam ne zaman bıraktıracağını sormadım.iğneden kurtuldum ya haplar vız geliyo.

bazen bebeğim karnıma öyle bi yaslanıyor ki nerdeyse vücut şeklini veriyor. sizde de öyle oluyor değil mi? çok mutlu oluyoum o zaman sanki bnmle iletişim kurmaya çalışıyormuş gibi. birde doktora gidince gördüm ki artık kafası aşağıda ve göbeğime gelen kısmı popo ve ayak kısmıymış. hemen gözümde canlanıyor nasıl bi pozisyonda olduğu. :) ayy ısırırım o popoyu ben :)

senin çok düşükmüş değerlerin. bana diyet yazan diyetisyen kilo verme sakın dedi.

benim düzelmedi hiç her ölçtüğümde 143 den aşağı çıkmıyo en son 153 çıktı valla çok dertliyim bu konuda iyice ağırlaştım diyet listeme uygun yemekler yapmak zor geliyo eşim bişey beceremez bi makarna yapayım geçiştireyim desmeki eşime her gün makarna versem yer ben yiyemiyorum normalde tatlı sevmem hep tatlı şeyleri canım çekiyo ben heralde doğumdan sonra daha çok yicem daha çok kilo alcam sanırım burnumda tüten öyle çok şey varki

benimkide öyle canım poposuymuş göbeğime gelen kısmı ve sertleşiyo
poposunu yasladığı zaman:)

Hayırlısıyla inşallah zamanını tamamlar normal doğum yaparsın.

Kızlar bırde emzırırken kılo alanlar var mesela ben, hamıleyken kılo almadım emzırırken 20 kılo aldım, maalesef sadece su ıcmek sut yapmıyor afedersın dana gıbı yıyordum foşur foşur sutum oluyordu, sonra oldum bır inek

off ben birde ozaman alırsam yandım zaten şuan 74 kiloyum

Suyum gayet iyiymiş canım hatta fazla bile dedi

fazla olması iyimi banada doktor suyun üst sınıra yakın dedi başka da sorun yok dedi ben öyle üzüldümki soramadım fazla olunca noluyo diye pek iyi bişey değilmiş gibi söyledi haftaya gitcem doktora o zaman sorcam ama kafamı karıştırıyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…