- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Canım sen unibaby seti gitti gidiyordan mı almıştın?
Yok civil mağazasından aldım da içine bakmadım saftrik gibi 40 TL ye aldım bilgin olsun
herhalde sezeryan .. senmi istedin doktorunmu
Benim doktorumda hic egilme demedi ben hop hop egiliom kalkiom valla ihhhlaya ihlayyaaa :) o seyden biz haftada 2 kere yiyoz canim hem canim istiyor hem faydali hatta ben bebegin kilosunun iyi olmasini ona bagliyorum yoksa faydali baska hic bisey yemiyorum süt bile icmiyorum bastan tiksindim zaten.kokusuda bi sekilde cikiyor napim zaten yakinda toplu temizlik olacak ya
ben de 20tlye görmüştüm 40ml almadigima pisman oldum doktorum 35. Haftadan sonra başla dedi eczaneye sordum 34tl dedi. Benimki 4tl anlamis aaa ne kadar ucuzmus burda diyo :)
Bişey içmiom çok balık yedim canımnedir canım bebeğin kilosunun iyi olması için içtiğin şey
Baligi bn de cok severim. Her hafta yiyrz faydali diye. Bi ara evde yapiydm cok kokuyo diye esim pisirttirp gelio artk :)Bişey içmiom çok balık yedim canım
Tatlım biz aldık chicco lite way plus 580 tl açılıp kapanması çok kolay,sürüşüde rahat. Tabi daha özellikleri olanlar var ama çok pahalıı
Baligi bn de cok severim. Her hafta yiyrz faydali diye. Bi ara evde yapiydm cok kokuyo diye esim pisirttirp gelio artk :)
güzel fiyatıda uygun beşiğin geldimi canım
Burun aspiratoru aldınız mı kızlar ?
canım benim bildiğim amniyon sıvısını su içerek arttıramıyosun hep öyle duydum ama doktoruna sorsaydın keşke.doktora normalde yarın gidicektim ama yarın kar geliyomuş diye randevumu bugüne çektim. doktorum gelişiminin gayet iyi olduğunu fakat amniyon sıvısının biraz az olduğunu söyledi. biraz moralim bozuldu açıkcası.
bol sıvı almak dışında neler yapılabilir sizce ? bildiğiniz şeyler var mı?
güzel fiyatıda uygun beşiğin geldimi canım
Bende almadım otribebe alacağım amaBurun aspiratoru aldınız mı kızlar ?
Psikopat gibi bişeyler aranıp duruyorum bende
Bazılarının linklerini atıyorum buraya da
Az zaman kaldı ondan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?