2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerçi ağırlaştım demişsin ama kesin sen abartıyosundur :) hsmile pskolojisi .istersen biraz yürüyüş yap her gün yarım saat yürüsen yada yapabiliyorsan hamile platesi hem doğuma yardımcı olur hemde hareket etmen daha kolaylaşır ben çok yararını görüyorum.yeme konusunda bişi diyemiyorum çünkü hamilesin canın ne istiyosa tabii ye.tadımlık olsun.şekeri tuzu ve ekmeği tatlıyı bırakırsan aşırı fark eder.

Aynen öyle sadece su ile kaliteli süt olmuyor... ne kadar sağlıklı beslenirsen sütünde o kadar yağlı ve besleyici oluyor...

off ben birde ozaman alırsam yandım zaten şuan 74 kiloyum
Canım ben sutumu sagdıgım için bılıyorum cok ıyı yedıgım de cok fazla oluyordu, o yuzden yeme mıktarını ayarlayamıyorsun ne kadarı sut ne kadarı kıloya gıdıyor dıye, sut daha onemlı deyıp yememezlık yapamıyorsun

annemden biliyorum o da öyle resmen yedikçe yiyordu
sanki emzirdikçe acıkıyordu

Canim normal olduğu için belli değil tarih ama sanırım Şubat sonu martı gorurmuyuz bilmiyorum

16 mart da doluyor 40. hafta normalse bekleyebilir o zaman :) maşallah boylu senin yavrucak :) bende 29 unda gittim... 16 sında gidicem şimdide... tekrardan kan ve idrar testi istedi durumlar nasıl diye...ve geldiğinde nts ye bağlanıcaksın bu son 3 haftalık ara bundan sonra 2 haftadabir sonlara doğru haftada bir görüşeceğiz dedi...

çok şükür bir sıkıntı yoook
benim doktorum hiç eğilme vs bişey demedi ya

ev çok kötü kokuyo bi kaç gün.
Benim doktorumda hic egilme demedi ben hop hop egiliom kalkiom valla ihhhlaya ihlayyaaa :) o seyden biz haftada 2 kere yiyoz canim hem canim istiyor hem faydali hatta ben bebegin kilosunun iyi olmasini ona bagliyorum yoksa faydali baska hic bisey yemiyorum süt bile icmiyorum bastan tiksindim zaten.kokusuda bi sekilde cikiyor napim zaten yakinda toplu temizlik olacak ya
Göğüs kremi lansinoh aldınız mı ben daha almadım
25 TL ye gördüm alıyım mı ?
ben de 20tlye görmüştüm 40ml almadigima pisman oldum doktorum 35. Haftadan sonra başla dedi eczaneye sordum 34tl dedi. Benimki 4tl anlamis aaa ne kadar ucuzmus burda diyo :)

Bn de almdm onu daha ya

Sipariş veriyim zaman kalmadı diye düşünüyorum

Lansinoh, bi de yenidoğan setten eksik çıkan unibaby pişik kremi ile ateş ölçer var küçüklerden

Büyüklerdense araba+puset, yatak+ uyku seti, ısıtıcı

Sürekli değildir belki o yeme isteği. En azından öyle olmasını diliyorum :)

Yok sürekli olmaz :)
Ben yıllardır böyleyim bazen olur haftalarca bi şey yemem dogru duzgun bazen de bi yerim doymak bilmem :)

ben jokerden 24 tl ya aldım normalde 27-29 tl falan

walla yiycem ne olursa olsun
benim evim amerikan mutfak koltuklarım açık renk
o yüzden ama fena canım istiyo bu akşam ve pazar var almalıyım..

benim de çorap iç çamaşırı göğüs kremi çanta kaldı alınıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…