2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım banada olumlu olumsuz bişi demedi suyun gayet iyi hatta fazla bile dedi.

canım plates için bi yere mi gidiosun evde kendin mi yapıyorsun

bende arka odaya geçeceğim için köşe takımıma uygun fon aldım
oraya tv için uydu alınıcak 35 tl falan
birde geçici bi halı sermiştik uygun bir halı
onuda eşim bu hafta maaş alıcak onunla halledicem artık :)

allahım düşünüyorum su kabı ne diye
benimde aklıma banyo yaptırırken kafaya takılan su için bi alet varya o sandım
bide o eksik diyodum kendi kendime neyseki kızkardeşim o suluğu da aldı bana :)

Benim terminolojim baya değişik pardon

Ufak tefek bile olsa değişiklik iyi oluyo evde : )
Güle güle kullan
Bi kitaplık vardı biizm bu boş oda da , bende onu slaona koydum camlıydı vitrin gibi kullanmaya başlaıdm hoş durdu

Halı perde almamıştık oda boş diye, İkra'ya kısmet oldu işte : )

bizde zaten evleneli yeni olduğu için eksikleri yeni yapıyorduk
şuan oğluşum sayesinde hepsi biraraya denk geldi omu bumu şumu
bayılıcaz artık:)

olsun çek güldürüyorsun bizi sen olmayınca buralar sessiz :)

Ben 2-3 haftya izne ayrılıcam
Evde de sıkılırım, internet bağlatmamıştım oyun hastalığım var oyuna sarıp dünyayı unutuyorum mesela
Şimdi diyorum vın alıyım, telden girmesem arada laptoptan kk ya bağlansam yeter
Telde olursa yine transa geçerim çünkü

canım plates için bi yere mi gidiosun evde kendin mi yapıyorsun
evde yapıyorum.hafta sonları.zaten diğer platesle alakası yok.daha basit sırtı ve bacakları pelvisi güçlendiren hareketler oluyor. topla çalışmak benim sırtıma inanılmaz iyi geldi yani kesinlikle tavsiye ederim. internetten bununla alakalı videolar mevcut zaten. yani yürümekte iyi ama pelvisin güçlenmesi bacak ve sırt egzersizleri ilerisi için daha iyi.

kesinlikle bağlan çek :)
bende telefonumdan giriyorum ama burdaki kadar zevk vermiyoo

canım benim bildiğim amniyon sıvısını su içerek arttıramıyosun hep öyle duydum ama doktoruna sorsaydın keşke. bi dinle istersen canım.

tesekkurler canim. doktorum da zaten bol siviyi normalde almam gerektiğini soyledi. ictigimiz suyun bebegin suyuna katkisi olup olmadigi belli olan bisey degil dedi. ama yapicak da pek bisi yokmus iste, tansiyonunu surekli kontrol et dedi.

kesinlikle bağlan çek :)
bende telefonumdan giriyorum ama burdaki kadar zevk vermiyoo

Ben telden bağlansam yemek bile yapmam
İnternete kapattım o yüzdne telefonumu oyun tiryakiliği var cips dışında

Vın alsam laptoptan yorulup uzanırım belki filan sonra yemek canım çekerse yaprım diye düşünüyorum
Ev telefonu bağlatmıycam

tesekkurler canim. doktorum da zaten bol siviyi normalde almam gerektiğini soyledi. ictigimiz suyun bebegin suyuna katkisi olup olmadigi belli olan bisey degil dedi. ama yapicak da pek bisi yokmus iste, tansiyonunu surekli kontrol et dedi.
evet anladığım kadarıyla bu tansiyon işini ciddiye almak gerek. ben tuzdan uzak duruyorum bana çok yardımcı oluyor tansiyon konusunda. tabi her bünye bir değil.umarım herşey yolunda gider canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…