2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana uyguladığın linkleri mesaj atarmısın canım

evet anladığım kadarıyla bu tansiyon işini ciddiye almak gerek. ben tuzdan uzak duruyorum bana çok yardımcı oluyor tansiyon konusunda. tabi her bünye bir değil.umarım herşey yolunda gider canm.

çok sağol canım, inşallah hepimiz için yolunda gider..

Anladım canım ben 6 haftalıkken başladım ikisinede zaten bir düşüğüm olmuştu daha önce 7 haftalıkken heralde doktor bırak desede göze alamam zaten ilk 14 hafta progestanda kullandım ama takmıyorum ben bunları sağlıkla kucağımıza alalımda hiç önemli değil.

Aynen öyle sadece su ile kaliteli süt olmuyor... ne kadar sağlıklı beslenirsen sütünde o kadar yağlı ve besleyici oluyor...
Ben en çok süt yapan şeyler bulgur,soğan ,ceviz ve dere otu diye biliyorum bunlar kilo yapmaz heralde artık otlanan inekler gibi dere otu yer dururuz :) :)

kesinlikle ... bende progesteron kullanmıştım. belli kontroller yapılmadan iğneleri bıraktırmazlar zaten. iğneler çok morartıyodu çok yakıyodu bazen dayanamıyodum ondan nasıl sabrettim 6 ay valla bende bilmiyorum allah sabrını veriyo demekki.

Ben en çok süt yapan şeyler bulgur,soğan ,ceviz ve dere otu diye biliyorum bunlar kilo yapmaz heralde artık otlanan inekler gibi dere otu yer dururuz :) :)
evt dere otu ve maydanoz çok etkili demişlerdi. ben dere otunu pek yiyemiyorum ama yoğurtla karıştırılıca daha rahat yeniyo. su ve yeşil yapraklı herşey bulgur..

Insallah kimsenin cani istemez balik.hamileligin basindan beri duzenli yediğim seyler balik,yumurta ve ceviz.sut icmedim ilaclardada düzenli degildim.
haftada en az 1 defa balık yedim bende cevizde yumurtamıda yedim süper rabbim saglıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inş kaç kg bebişin boyu kaç

canım mutlaka balık hapı al ozaman.doktorum günlük 3 tane ceviz yesen o bile yeter dedi balık hapı vermedi bana
valla ben o balık haplarını içemiyorum sonra acayip ağır kokuyor.et tavuk yiyemiyorum onu içtiğimde ama ceviz arada yiyorum her gün olmasada

İyi akşamlar kızlar. Sohbet koyuymus bugün çok okuyamadım ama.hava buz gibi 6 bucukta kalkmakta çok zordu tatilden sonra.iyi kötü bugünü atlattık ama çokta yoruldum.
Doğum yapan birilerimi var sayfada tam anlayamadım.
Ebe leyla nasılsın canim inşallah hersey yolundadir.

Tatlım biz aldık chicco lite way plus 580 tl açılıp kapanması çok kolay,sürüşüde rahat. Tabi daha özellikleri olanlar var ama çok pahalıı
Canim cumartei gittik oz3lcan bebeye kampanya bitmis 650 ye biraktilar biz de internetten 350 ye sadece araba aldik anakucagina tek bakicaz

Teşekkürler canım ara ara sancilarim bel agrilarim var,gündüz annemdeyim aksam yemekten sonra eve geliyorum,evde yalniz kalmaktan korkuyorum her an doğum olabilir diyince Dr.bakalim allah tan hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…