bana uyguladığın linkleri mesaj atarmısın canımevde yapıyorum.hafta sonları.zaten diğer platesle alakası yok.daha basit sırtı ve bacakları pelvisi güçlendiren hareketler oluyor. topla çalışmak benim sırtıma inanılmaz iyi geldi yani kesinlikle tavsiye ederim. internetten bununla alakalı videolar mevcut zaten. yani yürümekte iyi ama pelvisin güçlenmesi bacak ve sırt egzersizleri ilerisi için daha iyi.
tamam özelden atıyım evde çalışırsınbana uyguladığın linkleri mesaj atarmısın canım
evet anladığım kadarıyla bu tansiyon işini ciddiye almak gerek. ben tuzdan uzak duruyorum bana çok yardımcı oluyor tansiyon konusunda. tabi her bünye bir değil.umarım herşey yolunda gider canm.
Anladım canım ben 6 haftalıkken başladım ikisinede zaten bir düşüğüm olmuştu daha önce 7 haftalıkken heralde doktor bırak desede göze alamamkan sulandırıcı iğneyi transferimin ilk gününden 6.ay bitene kadar kullandım.benim tüp bebekti tabii coraspirini hala en başından beri kullanıyorum. bana 21.haftamda yapılan detaylı ultrasonda bebeğe giden kan akışı ve gelişimine bakılarak ve tekrar detaylı kan testi yaptırılarak karar verildi. bide bizim eşimle kan uyuşmazlığımızda var bunun için detaylı testte kullanmama artık gerek kalmadığını gördüler ondan bıraktırdılar. ama aspirin aynen devam ne zaman bıraktıracağını sormadım.iğneden kurtuldum ya haplar vız geliyo.
Ben en çok süt yapan şeyler bulgur,soğan ,ceviz ve dere otu diye biliyorum bunlar kilo yapmaz heralde artık otlanan inekler gibi dere otu yer dururuz :) :)Aynen öyle sadece su ile kaliteli süt olmuyor... ne kadar sağlıklı beslenirsen sütünde o kadar yağlı ve besleyici oluyor...
kesinlikle ... bende progesteron kullanmıştım. belli kontroller yapılmadan iğneleri bıraktırmazlar zaten. iğneler çok morartıyodu çok yakıyodu bazen dayanamıyodum ondan nasıl sabrettim 6 ay valla bende bilmiyorum allah sabrını veriyo demekki.Anladım canım ben 6 haftalıkken başladım ikisinede zaten bir düşüğüm olmuştu daha önce 7 haftalıkken heralde doktor bırak desede göze alamamzaten ilk 14 hafta progestanda kullandım ama takmıyorum ben bunları sağlıkla kucağımıza alalımda hiç önemli değil.
evt dere otu ve maydanoz çok etkili demişlerdi. ben dere otunu pek yiyemiyorum ama yoğurtla karıştırılıca daha rahat yeniyo. su ve yeşil yapraklı herşey bulgur..Ben en çok süt yapan şeyler bulgur,soğan ,ceviz ve dere otu diye biliyorum bunlar kilo yapmaz heralde artık otlanan inekler gibi dere otu yer dururuz :) :)
haftada en az 1 defa balık yedim bende cevizde yumurtamıda yedim süper rabbim saglıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inş kaç kg bebişin boyu kaçInsallah kimsenin cani istemez balik.hamileligin basindan beri duzenli yediğim seyler balik,yumurta ve ceviz.sut icmedim ilaclardada düzenli degildim.
canım mutlaka balık hapı al ozaman.doktorum günlük 3 tane ceviz yesen o bile yeter dedi balık hapı vermedi banaBen sadece sütle yumurtayı düzenli yedim içtim..
Ceviz arada balık sadece 3 kere
valla ben o balık haplarını içemiyorum sonra acayip ağır kokuyor.et tavuk yiyemiyorum onu içtiğimde ama ceviz arada yiyorum her gün olmasadacanım mutlaka balık hapı al ozaman.doktorum günlük 3 tane ceviz yesen o bile yeter dedi balık hapı vermedi bana
ben kullanmıyorum ya zaten yeterince kilom varVitamin hapi kullanan var mi hala kizlar bana doktorum kullan diyor ama ben 2aydir bıraktım daha cok yediriyor diye
Arkadaşlar bu yediğiniz nedir balık mı?Başını kaçırdım.walla yiycem ne olursa olsun
benim evim amerikan mutfak koltuklarım açık renk
o yüzden ama fena canım istiyo bu akşam ve pazar var almalıyım..
Canim cumartei gittik oz3lcan bebeye kampanya bitmis 650 ye biraktilar biz de internetten 350 ye sadece araba aldik anakucagina tek bakicazTatlım biz aldık chicco lite way plus 580 tl açılıp kapanması çok kolay,sürüşüde rahat. Tabi daha özellikleri olanlar var ama çok pahalıı
astrai canım markası ne bebek arabasınınCanim cumartei gittik oz3lcan bebeye kampanya bitmis 650 ye biraktilar biz de internetten 350 ye sadece araba aldik anakucagina tek bakicaz
ayy ben geçen birtane aldım 90 olmadı bide daha da büyür diyorlar 100 alıcam galiba :)Emzirme atleti aldım da emzirme sütyeni yok bi de bende
Teşekkürler canım ara ara sancilarim bel agrilarim var,gündüz annemdeyim aksam yemekten sonra eve geliyorum,evde yalniz kalmaktan korkuyorum her an doğum olabilir diyince Dr.bakalim allah tan hayirlisi...İyi akşamlar kızlar. Sohbet koyuymus bugün çok okuyamadım ama.hava buz gibi 6 bucukta kalkmakta çok zordu tatilden sonra.iyi kötü bugünü atlattık ama çokta yoruldum.
Doğum yapan birilerimi var sayfada tam anlayamadım.
Ebe leyla nasılsın canim inşallah hersey yolundadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?