Ben kırmızı eti çok yiyorum ama balık maalesef çok seyrekbizde haftada 2 mutlaka yiyoruz :)
ben cırt cırtli aldım göbek toparladıkça daha sıkabiliyorsun çıtçıtlı yada düz olursa bir süre sonra gevşek olabilirkızlar doğum sonrası korse hakkında ne düşünüyorsunuz ? onden cıt cıt lı karın ve bel korsesı almak ıstıyorum ama kararsız kaldım...
Ben kendime hiç bişey almadım neredeyse , bebeğe de biberon ,emzik,ısıtıcı,ateş ölçer,telsiz bunlar aklıma gelen.Küçüklerden ; emzirme sütyeni, setten eksik çıkan pişik kremi, ateş ölçer kaldı
Büyüklerden ; araba+puset , yatak+uyku seti, ısıtıcı kaldı
Unuttuğum bişey yoksa aklımda dönüp duran bunlar var şimdi
Ayy canım benim çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun dualarimiz seninleKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
suyun gelirseKim doğurduya gitmeden biri sıralasın valla
Doktora gidince de sorucam da siz şimdiden diyin bana
Bazen bebek ani hareket yapınca da ya da aşağıda hissedince de korkuyorum
Eşim gülüyo, tabi diyorum sen ne anlarsın size armut piş kucağıma düş olcak resmen
Ay canım içim rahatladı sakın kalkma çok dikkat etHepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
0 numara pramatüreler için sanırım 1 numara bile minicik 2-5 kg yazacak üstündeYeni doğan olarak "sıfır" mı "1" mi alıcaz bezi
çekirge sen sezeryan istemiyormuydunBen diyorum ki izne çıkmama 3 hafta var
Eşim 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo ( Normalde bende öyle )
Yeni doğum tarihimi de kimseye demiyorum ( Eskiyi biliyo herkese 27,02,2015 )
Taksi nolarını kaydettim onları arar giderim hastaneye siz sonra gelirsiniz hastaneye
Eşimi beklesem çocuk evde doğar çünkü
Curcuna da istemiyorum , çoğu zaten düşündüğünden değil hergün aynı soruları soruyo
Annem 2 durak ötede alırsam onu alırım yanıma o kadar
Allah yardımcın olsun canim küçük meleginide korusunArkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
31+5de gittik 2021 kg di boyunu sormadim canimhaftada en az 1 defa balık yedim bende cevizde yumurtamıda yedim süper rabbim saglıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inş kaç kg bebişin boyu kaç
Aynn bnde kilodan dolayi kullanmiyorum ama birakinca kanim acaip düşmüş yani o yuzdenmi acaba doktora söylemedim biraktigimi daben kullanmıyorum ya zaten yeterince kilom var
balik canimArkadaşlar bu yediğiniz nedir balık mı?Başını kaçırdım.
Chicco lite way aldik.Alisveris merkezinde gezerken de dikkatimi cekti en cok o kullaniliyor gercekten surusu cok rahatastrai canım markası ne bebek arabasının
Nasıl ya biz izindeyken aylık maasimizi almaya devam etmicez mikızlar ben bugün çalışabilir raporunu verdim okula.
bir de izine ayrılınca yani 37.haftada doğum izni için rapor alıp onu da verecekmişim.
bunu bilmiyordum,öğrenmiş oldum.tabi o zaman maaş da alamıcam,sgkdan gelecek parayı beklicez dört gözle
Ozelde mi calisiyosun canim devlette mikızlar ben bugün çalışabilir raporunu verdim okula.
bir de izine ayrılınca yani 37.haftada doğum izni için rapor alıp onu da verecekmişim.
bunu bilmiyordum,öğrenmiş oldum.tabi o zaman maaş da alamıcam,sgkdan gelecek parayı beklicez dört gözle
onu hemen almana gerek yok cnm yeni doğana su verilmiyor zaten sadece anne sütüBen belki adını uydurmuşumdur bebekler su içiyo hani, ucu biberon gibi değilde üç nokta süzgeç gibi
geçen a101 15 liraydı molfix ama ıslak mendili yoktuCivilde indirim var sanki
http://www.civilim.com/molfix-1-yeni-dogan-bebek-bezi-2-5-kg-44-lu
Almayanlar bakabilir
benim de suyum fazla,dr şekere bağlı olabilir diye şeker yüklemesi yapıldı,50 grlık fazla çıkınca bir de 100lük yapıldı.ama ondabişey çıkmadı.dr da bebekte bir sıkıntı olabilir diye ayrıntılı ultrason yaptırmamı önerdi.cuma günü de onun için gidecem.hatta o hafta hergün hastanelederdeydim yorgunluktan herhalde kanamam olmuştu.şimdi 1 haftadır evden çıkmıyorum dr istirahat verdi.demem o ki su fazlalığı da iyi birşey değil,ben çok kafama takıyorum.bu arada özel hastanenin para yolmak için bir oyunu da değil bu çünkü devlete gidiyorum ben.senin drun neden suyunun fazlalığını önemsemedi anlamadım.belki de çok fazla değildir ciddiye almamıştır.canım banada olumlu olumsuz bişi demedi suyun gayet iyi hatta fazla bile dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?