2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doğum sonrası korse hakkında ne düşünüyorsunuz ? onden cıt cıt lı karın ve bel korsesı almak ıstıyorum ama kararsız kaldım...
ben cırt cırtli aldım göbek toparladıkça daha sıkabiliyorsun çıtçıtlı yada düz olursa bir süre sonra gevşek olabilir

Merhaba kızlar :)

bugün çok güzel geçen bir gündü,bol hediyeli pastalı :) şu an çalışmak bir yandan iyi vakit çabuk geçiyor bir yandan zor.

Ben kendime hiç bişey almadım neredeyse , bebeğe de biberon ,emzik,ısıtıcı,ateş ölçer,telsiz bunlar aklıma gelen.

Ayy canım benim çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun dualarimiz seninle

suyun gelirse
kanaman olursa nişan gelirse
karında sürekli sertleşme
belden giren sancılar
aşagı ittirmeler
ben normal doğurmadım ama nst ye girdiğimde sancı vardı ama ben hissetmiyordum sadece hafif bel ağrım vardı

kızlar ben bugün çalışabilir raporunu verdim okula.
bir de izine ayrılınca yani 37.haftada doğum izni için rapor alıp onu da verecekmişim.
bunu bilmiyordum,öğrenmiş oldum.tabi o zaman maaş da alamıcam,sgkdan gelecek parayı beklicez dört gözle

Ay canım içim rahatladı sakın kalkma çok dikkat et

çekirge sen sezeryan istemiyormuydun

Allah yardımcın olsun canim küçük meleginide korusun

haftada en az 1 defa balık yedim bende cevizde yumurtamıda yedim süper rabbim saglıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inş kaç kg bebişin boyu kaç
31+5de gittik 2021 kg di boyunu sormadim canim
ben kullanmıyorum ya zaten yeterince kilom var
Aynn bnde kilodan dolayi kullanmiyorum ama birakinca kanim acaip düşmüş yani o yuzdenmi acaba doktora söylemedim biraktigimi da
Arkadaşlar bu yediğiniz nedir balık mı?Başını kaçırdım.
balik canim

Nasıl ya biz izindeyken aylık maasimizi almaya devam etmicez mi
ben bizim okulda geçen yıl doğum yapan hocaya sordum her ay maasimi aldim dedi Hatta bende SGK dan toplu alcaz diye biliyordum ama o sanırım özelde taşeronda yada işçi kadrosunda oluyor

Ozelde mi calisiyosun canim devlette mi

canım banada olumlu olumsuz bişi demedi suyun gayet iyi hatta fazla bile dedi.
benim de suyum fazla,dr şekere bağlı olabilir diye şeker yüklemesi yapıldı,50 grlık fazla çıkınca bir de 100lük yapıldı.ama ondabişey çıkmadı.dr da bebekte bir sıkıntı olabilir diye ayrıntılı ultrason yaptırmamı önerdi.cuma günü de onun için gidecem.hatta o hafta hergün hastanelederdeydim yorgunluktan herhalde kanamam olmuştu.şimdi 1 haftadır evden çıkmıyorum dr istirahat verdi.demem o ki su fazlalığı da iyi birşey değil,ben çok kafama takıyorum.bu arada özel hastanenin para yolmak için bir oyunu da değil bu çünkü devlete gidiyorum ben.senin drun neden suyunun fazlalığını önemsemedi anlamadım.belki de çok fazla değildir ciddiye almamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…