Canım bursa daydın dimi sende?dogum nerede yapcan.onu hemen almana gerek yok cnm yeni doğana su verilmiyor zaten sadece anne sütü
Ben de öyle yim.Sabah iyi oluyor da aksam zorlanıyor İnsanGobegimi tasiyamaz hale geldim bugun buyuduk galiba biraz daha
Be progestani dun biraktim coraspin hala devam ckaxsanne igne 10 kutu kullandim 7 kutu kaldi sanirim doguma kadar kullanacam gobegim delik desik oldu sıkıldim igneden ama yapacak bisi yokAnladım canım ben 6 haftalıkken başladım ikisinede zaten bir düşüğüm olmuştu daha önce 7 haftalıkken heralde doktor bırak desede göze alamamzaten ilk 14 hafta progestanda kullandım ama takmıyorum ben bunları sağlıkla kucağımıza alalımda hiç önemli değil.
Aynen canim gece uyuyamaz haldeyim off dahada doguma cok varBen de öyle yim.Sabah iyi oluyor da aksam zorlanıyor İnsan
Canım hala göbeğinden mi yapıyorsun? Ben hep yapıyorum birde bana karnın büyüyünce göbekten yapma demişlerdi dr. sor istersen.bu arada benim kaç kutu oldu bilmiyorum 15 kutu oldu heralde her yerim delik deşikBe progestani dun biraktim coraspin hala devam ckaxsanne igne 10 kutu kullandim 7 kutu kaldi sanirim doguma kadar kullanacam gobegim delik desik oldu sıkıldim igneden ama yapacak bisi yok
bende bugün aynısını hissettim canım. patlayacakmış gibi hissediyorum sabahtan beriGobegimi tasiyamaz hale geldim bugun buyuduk galiba biraz daha
Ben Esentepe hastanesinde yapıcam cnm nasipseCanım bursa daydın dimi sende?dogum nerede yapcan.
Evet hala gobekten yapiyorum benimde aklimda cumaya randevun var sorayim igneyi vurdum yerden tikanmalar var sanki ignenin sivisi dagilmiyo nohut gibi kalio sen nerden yapiosun suan cok aciyo yaa cokCanım hala göbeğinden mi yapıyorsun? Ben hep yapıyorum birde bana karnın büyüyünce göbekten yapma demişlerdi dr. sor istersen.bu arada benim kaç kutu oldu bilmiyorum 15 kutu oldu heralde her yerim delik deşikAma olsun bebişime herşey değer Allahım sağlık versin inşallah hepimizin yavrularına.
Sezeryan mi dogumBen Esentepe hastanesinde yapıcam cnm nasipse
Çok ciciler güle güle giysin kuzu :)herkese iyi akşamlar
1 saattir bugün yazılanları okudum kızlarmaşallah konular sohbetler hızlı ilerliyo. okulda olunca da yetişemiyorum ben bugün benim kızım çok hareketliydi.normalde ayakları sağ tarafımda oluyodu. ama bugün hep yukarıda hissettim. bazen nerede olduğunu kestiremiyorum. her yerimden vuruyo bi de ayın 24ünde butikbebeden verdiğim siparişim geldi. 2 tane tulum almıştım. ben çok sevdim yeni cicilerimizi
bebek arabası hakkında konuşulmuş sanırım.bizde eşimle dün akşam joker mağazasından bebek arabalarına baktık. chicco lite way modelini beğendik bizde. sürüşü kontrol etmesi falan güzeldi.fakat 2 yaşında kızı olan bi arkadaşım 3 tekerlekli bebek arabalarının sürüşünün daha rahat olduğunu söyledi. 3tekerleklilerin de görünüşü hoşuma gitmiyo benim. açıkcası kafam karıştıpark yatak konusunda da kararsızım hala. eşim diyo ki bu gidişile bebeği aramızda yatırcaz gidişat onu gösteriyo zaten
bende bugün aynısını hissettim canım. patlayacakmış gibi hissediyorum sabahtan beri
Evet hemen sor hatta bence cumayı bekleme arama imkanın varsa ara doktorunu ne biliyim yavrular artık yüzeye yakın.Evet hala gobekten yapiyorum benimde aklimda cumaya randevun var sorayim igneyi vurdum yerden tikanmalar var sanki ignenin sivisi dagilmiyo nohut gibi kalio sen nerden yapiosun suan cok aciyo yaa cok
canım göbek artık zor olur koldan ve bacaktanda yapılıyo yakında sağlık ocağı filn varsa gitsen sana gösterirler yerini göbeğin acı yapar artık geriliyo çünküEvet hala gobekten yapiyorum benimde aklimda cumaya randevun var sorayim igneyi vurdum yerden tikanmalar var sanki ignenin sivisi dagilmiyo nohut gibi kalio sen nerden yapiosun suan cok aciyo yaa cok
Ayy cok haklisin canim yarin bi arayim tedirgin oldum simdi gecen gun tam igneyi batirdim kuzum icimde sicradi ins dusundugum gibi bisi olmamistirEvet hemen sor hatta bence cumayı bekleme arama imkanın varsa ara doktorunu ne biliyim yavrular artık yüzeye yakın.
Saglik ocagindaki ebemde gobek kenarini tutarak vurmak gerektigini soyledi hatta eczaciya sordum gobekten baska bi yere vurabilir miyim die bence gobekten vurun cunku pihtilasma sizde degil bebegin kordonunda oldugu icin kordoba en yakin yerden vurmaniz daha iyi olur dedicanım göbek artık zor olur koldan ve bacaktanda yapılıyo yakında sağlık ocağı filn varsa gitsen sana gösterirler yerini göbeğin acı yapar artık geriliyo çünkü
canım böyle bişeyi hiç duymadım sonuçta kanı sulandıran bir ilaç ve dolaşıma katılıyo çok mantıklı gelmedi bana biz gebeler gelince koldan da bacaktanda yapıyoruz ben senin için yarın doktora sorayım işe gidinceSaglik ocagindaki ebemde gobek kenarini tutarak vurmak gerektigini soyledi hatta eczaciya sordum gobekten baska bi yere vurabilir miyim die bence gobekten vurun cunku pihtilasma sizde degil bebegin kordonunda oldugu icin kordoba en yakin yerden vurmaniz daha iyi olur dedi
kızlar ne iğnesi bu yaa okuyunca üzüldüm ne için uruyosunuz?Ayy cok haklisin canim yarin bi arayim tedirgin oldum simdi gecen gun tam igneyi batirdim kuzum icimde sicradi ins dusundugum gibi bisi olmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?