2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyiki varsiniz,kafami dagittim bugün burda valla,acayip sancim var ama kayınvalide dedikodusu çok hoşuma gitti unuttum sanciyi ağrıyı falan siz çok yaşayın emi

Kızlar iyiki varsiniz,kafami dagittim bugün burda valla,acayip sancim var ama kayınvalide dedikodusu çok hoşuma gitti unuttum sanciyi ağrıyı falan siz çok yaşayın emi

eli cok pratık melıkenın ama bıraz soguk dedıgın gıbı.evrım hanım cok tatlı,kıbar.telefonda ne zaman arasam cevap verıyor.
bende heterotopık gebelıkten amelıyat olunca bı ara bıraktım evrım hanımı.PEMBE-MAVİ ye gıttım ama.3 kez gıttım sen normal gebe kategorındesın artık dedıler.her ay 140 verıyorum.dogumda 3000 en az 1000 daha cıkarırlardı o kadar cok parayı vermek ıstemedım canım.evrıme gerı dondum 5.ay da

benım kv bugunlerde yeterınce performans gosteremıyo ya o yuzden fazla malzemem yok
ama kocası sagolsun onun eksıklıgını hıssettırmıyo

aplasi sen nerde oturuyosun benım ıkı tane gorucem var bursa da.bırı calıda oturuyor bırı de mudanya da

Merhaba Arkadaslar,bebegi cok hickiran varmj?
benimki neredeyse her yemekten yada meyveden sonra hickiriyor.uzun suruyor

Bende bakıyorum ara ara terlik satan yerlere ama öyle tek renk bulmakta zorlanıyorum.. hastane terliği alıp yapmayı tavsiye edenler var..

Onların evlatları altından herhalde
Benim kayınvalideye fırsat kalmıyo annesi yaygara koparıyo
Aynı binadalar maalesfe bu yüzden ne zaman gitsek onu da görüyoruz

birde ağıt yakmaları yokmu hem komik hemde saçma
kaç yaşına kadar onunla kalacaksa..

Bi kere hiç tanımadığım bi misafirin yanında yaptılar
Deidm ki ben evlenmesen başkası evlenecekti torununuzla ama siz dua edin ki benim gibi bi glein buldunuz size bile hala saygısızlık etmiyorum :)
Derin bi sessizlik çöktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…