Konuyu ben açmıştım keyfını siz sürdünüz olacak iş değil
Neyse bi dahaki dedikodu meclisine katılırım. azcık konu biriksin de
ben kıyma cıkardım dolaptan sabah okula gıderken fırında patateslı kofte yapıyorummm.dunden de pılavım var ben yıyemesemde.esım ve kızım yıyolar.
belkı fıkır olur sana da
normalde etı sevmem bebegın hatrına yıyorum...sut ve yumartayı da oyle.hayatımda yemedıgım yumurtayı yedım bebıs ıcın...tatlı ve hamurda yasak olunca ete ve yumurtaya sardım valla
kızlar peki biz işi tam nezaman bırakcaz 37+1de mi
hamur işi Allahtan yasak bana, yasak olmasa 3 öğün yicektim sanırımben kıyma cıkardım dolaptan sabah okula gıderken fırında patateslı kofte yapıyorummm.dunden de pılavım var ben yıyemesemde.esım ve kızım yıyolar.
belkı fıkır olur sana da
normalde etı sevmem bebegın hatrına yıyorum...sut ve yumartayı da oyle.hayatımda yemedıgım yumurtayı yedım bebıs ıcın...tatlı ve hamurda yasak olunca ete ve yumurtaya sardım valla
canım bende m.k.paşa dan gıdıp gelıyorum.ılk dogumumu da orda yaptım MELIKE YILDIRIM vardı o zaman.ozele gecınce bu sefer gıtmedım.dogum fıyatını sorucam pers.gunu.2000 lıraya falan sanırım.evrım hanımdan memnunummm.bazen kalabalık bazen once gırıyosun bellı olmuyor.başta bende orayı düşündüm ama hem iş yerime uzak kontrole gitmk zor olur diye hemde gidince sıra bekliyomuşsun kalabalık oluyo fln gibi yorumlar okuyunca nette vazgeçtim, kaç lira doğum orda
ben de borek falan severım de napıyım.2 ay daha sabredıcem.kacamak yapıyorum amaaaahamur işi Allahtan yasak bana, yasak olmasa 3 öğün yicektim sanırım
Yaaa:)Günah çıkarıyo daha önce yaptıkları için:)))neyy ney ney :)
ay şoktayım
walla doğumdan sonra ne olucak bilmiyorum
annem uzak kardeşim okula gidiyo
kv görümcelerim zaten büyük bir sıkıntı saçma düşünceleri de cabası
annem gelir bende kalırsın diyoo daha rahat edersin
kv çocuğu bize göstermeden annesine götürdü der
halbuki yakınız ben 1 hafta kalıp gelicem o zaman gelsin
oğlu için aldılar oğlumu bırakmaz gitti dedim bıraktı gitti beni diye ağıt yakan
torunu için herhalde bikaç ay yas tutar
hoş zerre kadar torunum olucak diye şu zamana kadar bişey yapmadı ama
doğduktan sonra kıymete biner oğlu gibi..
herkezmi aynı şeyi yaşıyo... ben 40ım çıkana kadar olmasada 3-4 hafta annemde kalıcam yenidoğan sonuçta.doğruyu söylemek gerekirse diycekleri umrumda değil. 6tane daha torunu var kime ne yapmışki benimkine ne yapsın.oğlu kendisine kalsın çokta umrumda benden uzak olsunda ne yaparlarsa yapsınlar.
Eşimin anneannesini az çok biliyosunuz
Sürahi Hanım2ın çakması adeta
Geçen annemler ona geçmiş olsuna gitti, kolu kırıldı diye
Ne alakaysa ay ay ay koluuuum alçımı yeni çıkardılar daha düzelmedi
Şu sancıyı çekene kadar kaç doğum yapardım ben dedi
Benle kıyalsıyo yani kendini
3 yıldır evliyiz hala 'ay parçası'ndan ayrıldığı için beni suçlu görüyo
Ay parçası eşim oluyo bu arada, ilk torun
Aynı binada durmadık diye ağıt yakıyodu ilk aylar
Verilmiş sadakam varmış, böyle olduklaırnı bile bilmiyodumsemt değiştim bilsem belki şehri terkederdimo ağıt yakmasında kimler yaksın çekhem sen gel ay parçasını al hemde aynı binada oturma olacak yapılacak iş değil
Kdz Ereğli de mi kaldınız ?
Eşimin anneannesini az çok biliyosunuz
Sürahi Hanım2ın çakması adeta
Geçen annemler ona geçmiş olsuna gitti, kolu kırıldı diye
Ne alakaysa ay ay ay koluuuum alçımı yeni çıkardılar daha düzelmedi
Şu sancıyı çekene kadar kaç doğum yapardım ben dedi
Benle kıyalsıyo yani kendini
3 yıldır evliyiz hala 'ay parçası'ndan ayrıldığı için beni suçlu görüyo
Ay parçası eşim oluyo bu arada, ilk torun
Aynı binada durmadık diye ağıt yakıyodu ilk aylar
melikeye gittim ilk ay 2 kere 120tl aldı muayene başına hem ısınamadım kadına hem pahalı bide istediğim hastaneye geliyomuş 2500 3000e patlıyodu onla doğum, medicabilde 42tl muayene 1000 normal epudralli 1250 farka bak, resmen kadını zengin ediyomuşuz az daha iyikide bırakmışım :)canım bende m.k.paşa dan gıdıp gelıyorum.ılk dogumumu da orda yaptım MELIKE YILDIRIM vardı o zaman.ozele gecınce bu sefer gıtmedım.dogum fıyatını sorucam pers.gunu.2000 lıraya falan sanırım.evrım hanımdan memnunummm.bazen kalabalık bazen once gırıyosun bellı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?