2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel menü :)
afiyet olsun

hamur işi Allahtan yasak bana, yasak olmasa 3 öğün yicektim sanırım

başta bende orayı düşündüm ama hem iş yerime uzak kontrole gitmk zor olur diye hemde gidince sıra bekliyomuşsun kalabalık oluyo fln gibi yorumlar okuyunca nette vazgeçtim, kaç lira doğum orda
canım bende m.k.paşa dan gıdıp gelıyorum.ılk dogumumu da orda yaptım MELIKE YILDIRIM vardı o zaman.ozele gecınce bu sefer gıtmedım.dogum fıyatını sorucam pers.gunu.2000 lıraya falan sanırım.evrım hanımdan memnunummm.bazen kalabalık bazen once gırıyosun bellı olmuyor.

Eşimin anneannesini az çok biliyosunuz
Sürahi Hanım2ın çakması adeta

Geçen annemler ona geçmiş olsuna gitti, kolu kırıldı diye
Ne alakaysa ay ay ay koluuuum alçımı yeni çıkardılar daha düzelmedi
Şu sancıyı çekene kadar kaç doğum yapardım ben dedi

Benle kıyalsıyo yani kendini
3 yıldır evliyiz hala 'ay parçası'ndan ayrıldığı için beni suçlu görüyo
Ay parçası eşim oluyo bu arada, ilk torun
Aynı binada durmadık diye ağıt yakıyodu ilk aylar

herkezmi aynı şeyi yaşıyo... ben 40ım çıkana kadar olmasada 3-4 hafta annemde kalıcam yenidoğan sonuçta.doğruyu söylemek gerekirse diycekleri umrumda değil. 6tane daha torunu var kime ne yapmışki benimkine ne yapsın.oğlu kendisine kalsın çokta umrumda benden uzak olsunda ne yaparlarsa yapsınlar.

haklısın bende aynı fikirdeyim de
abuk subuk laf sokucak o halimle sinirlenicem saygısızlık yapmak istemiyorum
iki de görümcem var herşeyi saçma sapan düşünen
bakalım ne olucak artık
dediğin gibi alsınlar oğullarını onlara kalsın :)

o ağıt yakmasında kimler yaksın çek hem sen gel ay parçasını al hemde aynı binada oturmaolacak yapılacak iş değil

o ağıt yakmasında kimler yaksın çek hem sen gel ay parçasını al hemde aynı binada oturmaolacak yapılacak iş değil
Verilmiş sadakam varmış, böyle olduklaırnı bile bilmiyodumsemt değiştim bilsem belki şehri terkederdim

benimde kv öyle aldılar oğlumu gittiler
beni bırakmaz dedim bıraktı gitti
kim bakıcak bana şimdi ne yapıcam ben
görümcem diyo ki gece yarıları bile ağlarken yakaladım annemi
vay anasını dedim yaa kız olmama rağmen annem bu kadar ağıt yakmadı bana..

melikeye gittim ilk ay 2 kere 120tl aldı muayene başına hem ısınamadım kadına hem pahalı bide istediğim hastaneye geliyomuş 2500 3000e patlıyodu onla doğum, medicabilde 42tl muayene 1000 normal epudralli 1250 farka bak, resmen kadını zengin ediyomuşuz az daha iyikide bırakmışım :)

Benim annem abim için evlense de gitse diyodu ya :)

hiç kaynana hamuru yok bu kadında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…