2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hg canim maşallah oğlusuna Allah daha iyi etsin raporunda hayirli olsun saglikli olalim da çalışalım sonra bebislerimizle daha uzun kalalim inşallah
amin canım benim hepimizin bebişlerine maşallah inş.aynne kusum valla sonrası daha önemli onlarla çok zaman geçirmek allahım sağlık versindee

neyy ney ney :)
ay şoktayım

bi komşuyu reddettim ama öteki geldi :)
bu kadını cok sevıyorum o yuzden her halımde kabul ederım zaten tatlısını falan yapıp da gelmiş bana iş çıkarmadı :)
ay ne guzel dedikodu yapıyoduk ya kaçırdım butun muhabbetı :)

Ya akşama ne yemek yapcam :/
Düşün düşün bi şey bulamadım

Ben şuanda Kdz.Ereğli deyim ama Karabük ten geldim buralara :) eş durumundan :) kastamonu deyince sen ilgimi çekti

ilk tayin bölgemdi 5,5 yıl kaldım oralarda, dediğiniz her yeri bilirim:)

eyy gidi günler:)[/QUOTE]
Kdz Ereğli de mi kaldınız ?

kaçırdın tabi çorbada senin tuzunda olmalıydı:)

malum seninki de bayağı bi ufuk açıyordu

bende cekırge dorukta-evrım aydın a gıdıyorum canımmmm
başta bende orayı düşündüm ama hem iş yerime uzak kontrole gitmk zor olur diye hemde gidince sıra bekliyomuşsun kalabalık oluyo fln gibi yorumlar okuyunca nette vazgeçtim, kaç lira doğum orda

Ya akşama ne yemek yapcam :/
Düşün düşün bi şey bulamadım
ben kıyma cıkardım dolaptan sabah okula gıderken fırında patateslı kofte yapıyorummm.dunden de pılavım var ben yıyemesemde.esım ve kızım yıyolar.
belkı fıkır olur sana da

normalde etı sevmem bebegın hatrına yıyorum...sut ve yumartayı da oyle.hayatımda yemedıgım yumurtayı yedım bebıs ıcın...tatlı ve hamurda yasak olunca ete ve yumurtaya sardım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…