masallah kuzucuklarınızaaaa.ben yarından sonra gıdıcem nasıl acaba...2 gunun gecmesını ıbeklıyorummm
seninkinede maşallah canım allahım dahada büyüsünlerde sağlıklı olsunlar inşş..hoşgeldin maşallah bebişine benimki de 1.930 kg 42 cm :))
seninkinede maşallah canım allahım dahada büyüsünlerde sağlıklı olsunlar inşş..)
amin canım benim hepimizin bebişlerine maşallah inş.aynne kusum valla sonrası daha önemli onlarla çok zaman geçirmek allahım sağlık versindeehg canim maşallah oğlusuna Allah daha iyi etsin raporunda hayirli olsun saglikli olalim da çalışalım sonra bebislerimizle daha uzun kalalim inşallah
yıldırım da var bı hastane telefonda-nette cekırge doruk dıye gecıyor canımmmm
sende mı bursadasın yoksaaaaaaa
Tosyadayim canim sen neresindesin
Bomba benim kayınvalidemden geldi kızlar.bu tansiyon işi çıkınca ağlaya ağlaya aramış eşimi.ben onu kızımdan çok seviyorum,kahroldum uykularım kaçtı demiş.aman gıcık biriyim her boktan huylanıyorum,alınıyorum,olay çıkarıyorum allah beni kahretsin demiş.gelmeyi okadar isterim ama kızcaz sıkıntıdan bişi der ben üstüne alır evden kaçarım oda üzülğr Allah korusun bişi falan olur ben asarım kendimi ozaman demiş.60 oldum bu alınganlığım,saçmalığım uüzünden herkesi kaybettim ama değişenedim dediş.neolur bana kuzmasın yoksa ben onu gerçekten çok seviyorum demiş:))
Sağolsun dedim geçtim.ama benim eşim çok fena herkese anlatıyo:)kaynanası böyle böyle dedi diye:))
41 kere maşallahhhhhh.... :)
benimkide aynı demez bişey bende sinir olduğumla kalırımYani dimi. Esim bisey soylemz anne babasna. Bn sinir olurm anca
Ben şuanda Kdz.Ereğli deyim ama Karabük ten geldim buralara :) eş durumundan :) kastamonu deyince sen ilgimi çekti
Kdz Ereğli de mi kaldınız ?[/QUOTE]ilk tayin bölgemdi 5,5 yıl kaldım oralarda, dediğiniz her yeri bilirim:)
eyy gidi günler:)
Amin canım benim inş.inşallah canım sağlıcakla alalım kucağımıza..
ınsallah canım yaaagüzel haberlerle gel inşallah..
bi komşuyu reddettim ama öteki geldi :)
bu kadını cok sevıyorum o yuzden her halımde kabul ederım zaten tatlısını falan yapıp da gelmiş bana iş çıkarmadı :)
ay ne guzel dedikodu yapıyoduk ya kaçırdım butun muhabbetı :)
kaçırdın tabiçorbada senin tuzunda olmalıydı:)
malum seninki de bayağı bi ufuk açıyordu
başta bende orayı düşündüm ama hem iş yerime uzak kontrole gitmk zor olur diye hemde gidince sıra bekliyomuşsun kalabalık oluyo fln gibi yorumlar okuyunca nette vazgeçtim, kaç lira doğum ordabende cekırge dorukta-evrım aydın a gıdıyorum canımmmm
ben kıyma cıkardım dolaptan sabah okula gıderken fırında patateslı kofte yapıyorummm.dunden de pılavım var ben yıyemesemde.esım ve kızım yıyolar.Ya akşama ne yemek yapcam :/
Düşün düşün bi şey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?