Hemde ne istemek ne istemek rüyamda sayıklıyorum resmen ama bilmiyorum yapmasınıdenesemmi akşama
Hemde ne istemek ne istemek rüyamda sayıklıyorum resmen ama bilmiyorum yapmasınıdenesemmi akşama
İnşallah yapabilirim avucumu yalıyorum çünkü:))dene kız cok basit bi şey yaparsın hemencecık
Hazırı nerde satılıyo hiç görmedimSatan yer yok yakında herhald eçoktan alırıdn yoksa
Dene mutlaka, kolay bende bilmiyodum netten öğrendim
Ben sevmiyorum gerçi eşime yapmıştım
Dene bunda olmasa ikincide tam kıvam tutar zaten
Ben de bazen diyorum bı daha anlatmıcam annem uzulmesın ama dayanamıyorum :)
Bizimkiler benden umudu kesti artık ben gitmeye gitmeye alıstırdım onları..
yoksa onlara kalsa sabha gıdıp aksam evıme donucektım her gun
Internet'ten yaparsın canım zor bişey değil yap Canın istediyseİnşallah yapabilirim avucumu yalıyorum çünkü:))
Ben kendi ailem gibi sanıp efendi gibi davranıyodum
Baktım herkes efendilikten anlamıyo
Hatta patavatsızlık son moda filan
Dedim yardır kızım Çekirge, Allah ne verdiyse
Hazırı nerde satılıyo hiç görmedim
Koy verince rahatladımzaten ister istemez ona göre şekilleniyo davranışlar elde değil ki
Gün boyu elektrik kesintisi oldu giremedim.Dedem çok hasta ve acı çekiyor şimdi konuştum zor konuşuyor çok üzüldümLütfen hepiniz dua edin bebişlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim dedemin ve tüm hastaların acılarını dindirsin
Ama sen beğenmelisin madem bişey yapıyo yanii
Gün boyu elektrik kesintisi oldu giremedim.Dedem çok hasta ve acı çekiyor şimdi konuştum zor konuşuyor çok üzüldümLütfen hepiniz dua edin bebişlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim dedemin ve tüm hastaların acılarını dindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?