2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mart annelerinin kaynanalari die bi topic acalim kizlar tek derdiniz kaynana olsun bazen oyle sorunlar oluyor ki keske herkes gibi benimde normal sorunlarim olsaydi dersiniz kaynana elti o bu su gecici hepsi takmayin kafanizi esinizle iyiyseniz sorun yoktur

Allah sifa versin canım

Mercimek köftesi ama yapmasını bilmiyorum
2 bardak kırmızo mercimeği 4 bardak suyla haşla.mercimekler iyice pişince altını kapatınca 1 pardak ince bulgur koy içine kapat tencerenin kapağını.bu arada soğan kavur salöa ekle.bulgur şişince soğanı koy.yağ,limon karabiber,tuz,mayfonoz,nane koy yoğur ohh miss:)yoğururken tat arada,kenfi damak zevkine göre baharatlandır canım:)

hiçbirimiz takmadıgımız için burda geyiğe vuruyoruz :)
gülmek için konumuz bu :)

Haklısın tabi ALLAH dermansız dert vermsin..

Ay galiba ben de yapcam
çok güzel anlattın

hiçbirimiz takmadıgımız için burda geyiğe vuruyoruz :)
gülmek için konumuz bu :)

Haklısın tabi ALLAH dermansız dert vermsin..
Aman oyle olsun canim sıkıntı stres dert sahibi eder insani ona buna sinirlenmekten sabir gostermekten kendi cocuguma sabrim kalmiyo cogu zaman

Yapın yiyin benim yerime de yiyin hatta.çok güzel oluyo ama benim mideme çok dokunuyo...

Bana da soğanlı herşey dokunuyo aslında ama yemeden de duramıyorum sonra çekiyorum
Gerçi kavurunca o kadar etkilemezz taze soğan vs fena yapıyo

ay çok şükür görümcem yok. en azından o konuda şanslıyım. kaynanamda dünyaya bedel gerçi ... ben de en başından arama mesafe koyduğumdan dolayı fazlada muhattap değilim çok şükür. bana dokunmasında oğlu kendisinin olsun. ama yoookk kurtuluş yok biliyorum ya her şekilde kurtulamıycam bide aynı binadayız keşke farklı yerde yaşıyor olsaydım bu kadar sıkıntı yaşamazdım.

Herkese iyi aksamlar iyi bakın kendinize mesai bitti yemek yapcam daha eve gidip yarin görüşürüz

Bendede ne görümce ne kaynim hiç birisi yok ama çalmadan oynayan bir kv var. Hepsine bedel heran sinirlenir patlamaya hazır bir bomba nasılsa oda öyle. Şimdiki aklım olsa aynı binada hatta aynı semtte bile oturmazdim. Şimdi Oğluma bakıyor deli dolu ama torununa iyi bakar. 2. Cocukta geliyor onada bakacak. Artık diyorum her nimetin bir kulfeti olurmuş. Çocuklar büyüsün evimi alıp taşınacagim kismetse

valla hayatta en büyük hedefim bunlardan kurtulmak.allah acısın yüzümüze baksında kurtulalım inşallah.. :)))

İyi akşamlar kızlar sayfalrr çok ilerlemiş okuyamadım hepsini :) umarım herkes iyidir S smay dan haber varmı ki inşallah iyidir bugun hava çok soğuktu karda yağmıyoki buraya tatil olsun bugun gün boyu midem yandı yine kaç kere şurup içtim geçmiyo çarpıntıda var açım akşam yemeği bile yiyemedim midemden

Bir derdim var bölümüne çok takılırdım eskiden
Okuyodum hep 'Sedef diye bir elti'
Benim eltim yok Sedefsizim şükür diyodum
Görümcem var orta halli bi şey, o aileye göre iyidir bile yani
Ama anneanne Sürahi Ninenin tıpkısı tip olarak ta çakallık olarak ta

valla hayatta en büyük hedefim bunlardan kurtulmak.allah acısın yüzümüze baksında kurtulalım inşallah.. :)))
Inşallah ama eşime dedim valla 5 senelik gelinim üzerime düşen herşeyi yaptım. Bundan sonra neyi hakediyor salar o kadar muamele görecekler dedim. Eninde sonunda buradan taşınacagim bunu kafana yaz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…