- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
2 bardak kırmızo mercimeği 4 bardak suyla haşla.mercimekler iyice pişince altını kapatınca 1 pardak ince bulgur koy içine kapat tencerenin kapağını.bu arada soğan kavur salöa ekle.bulgur şişince soğanı koy.yağ,limon karabiber,tuz,mayfonoz,nane koy yoğur ohh miss:)yoğururken tat arada,kenfi damak zevkine göre baharatlandır canım:)
Valla ben annem dışındakilerle rahat edemeyeceğimden biraz tedirginim.bana soran bile yok ailemden kimse yok birde yaşadığım yerdeumarım bu ilgisiz haller doğumdan sonra da devam eder
ooo iyi demişsin benim martta 7.yılım olacak. valla evi taşısın diye kçprü altına razıyım buraya razı değilim dedim daha ne diyim.istemediğimi biliyo bakalım şimdi bebek geliyo ne yapıcam bilmiyorumInşallah ama eşime dedim valla 5 senelik gelinim üzerime düşen herşeyi yaptım. Bundan sonra neyi hakediyor salar o kadar muamele görecekler dedim. Eninde sonunda buradan taşınacagim bunu kafana yaz dedim
Canım havlu terlik Madam coco da,English Home ve tuhafiyelerde var.Benimde sırada kapı süsü ve terlik süslemeleri var.Aslında gittiğim tuhafiyenin instegram üzerinden malzeme satışı varmış ama buradan yazarsam olur mu ki,bilemedim!ne kadar becerıklısınız ya kızlar...benımde yarın okulda son gunum...yerıme ogretmende geldı bgun.
bende el atıcam.kapı susu ve terlık olayına becerebılırmıyım bılmem.terlıklerı nerden bulabılırız suslemek ıcın acaba??
Ben artık yüzügümü takmıyorum birde geçenler de bir çizmem ayağıma girmedi resmenselam kizlar,
son 1 haftadir ellerim ayaklarim cok su topluyor, sizde durumlar nasil?
Benim arkadaşın biri 5 kg bebeğini normal doğurmuş hemde sıfır dikişle , duyunca ağzım açık kalmıştı.Allah onun ki gibi kolay doğum versin bizlerede.valla iri bebekleri normal doğuma almıyolar benim bildiğim. sezeryan yapıyolar e tabi annenin durumunada bağlı bu kemik yapısı uygunsa sorun olmuyor.
Yumuşatıcı gözüne sirke koyup boş mu çalıştırıyor makineyi?Sonra koku kalmıyor mu ?Annem her zaman öyle yapiyor canim, bende ondan ögrendim. bu sayede makinada kireclenme de olmuyor.
kirec giderici tablet vs falan kullanmiyorsun eger sirke kullaniyorsan
ketel ve caydanlikta sirke nasil kirec temizliyorsa, camasir makinesinde de ayni i$lemi göruyor
annemin boyle yaparak 15-20 senedir kullandigi bir camasir makinasi var
Bunu sipariş ettim alt açma olarak, diğeri tükenmiş iptal olmuştu
http://www.butikbebe.com/Urun/baby-...uddy/baby-polar-gear-alt-acma,UK_1730795.html
Canım senin bebek hemen oldu galiba , bir alışma süreci varya onu yaşamadan bebiş olmuş onunda etkisi var.Bence bazen şakaylada olsa içinden geleni söyle bazende kulaklarını tıka insan sinir oluyor tabi ama yapcak bişey yokBen kimseden bi bardak su istememişim bu gune kadar..
Öyle olsa dicem ki nazımı cekiyolar.
Eşim sagolsun her şeyıme koşuyo ama bı kere şikayet etmedi. onun kadar olamadı cevremdeki insanlar..
maşallah... ne güzel ya allahım bizlerede nasip eder inşallah..Benim arkadaşın biri 5 kg bebeğini normal doğurmuş hemde sıfır dikişle , duyunca ağzım açık kalmıştı.Allah onun ki gibi kolay doğum versin bizlerede.
Çok sevmem ama ben bile yapıcam galiba artık
Kızlar şekeri olanlara zararı yoksa bende yapayım mercimek köftesi.
Evet dun gittim 32+0 dayken canım.dr um şükran hanim.oglumda da dr umdu.kilosu normal dedi iri degil dedi_awez_ sen de dün mü gittin doktora? Şükran hanıma gidiyordun dimi? 1850 gr çok iyi kaçıncı haftadasın?
Vitamin bastan beri kullaniyorum zaten canim.benim yapim boyle.oglumda 7.5 kg almistim bunda 6 kg yi gecti limitim zaten 10 vucut yapima gorekilo sorun olmamalı ya üzme kendini dr.larda kimini şişman kimini zayıf bulur 6 kilo fena değil aslında doğuma kadar 10 olabilirsin.madem öyle sana vitamin tarzı şeyler versin bebeğin gelişimi için
Bulgurun olculu tuketilmesi gerekiyor seker icinsanmam zararı oldugunu bulgur ve mercimek var ıcınde bulgur da zararlı degıl mercımegı bılmıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?