2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yakin zamanda arkadasim yapmistida yemistim ama galiba bende yarin yapacam bu aksamin yemekleri hazir birde onu yaparsam gelsin kilolar

Inşallah ama eşime dedim valla 5 senelik gelinim üzerime düşen herşeyi yaptım. Bundan sonra neyi hakediyor salar o kadar muamele görecekler dedim. Eninde sonunda buradan taşınacagim bunu kafana yaz dedim
ooo iyi demişsin benim martta 7.yılım olacak. valla evi taşısın diye kçprü altına razıyım buraya razı değilim dedim daha ne diyim.istemediğimi biliyo bakalım şimdi bebek geliyo ne yapıcam bilmiyorum

Canım havlu terlik Madam coco da,English Home ve tuhafiyelerde var.Benimde sırada kapı süsü ve terlik süslemeleri var.Aslında gittiğim tuhafiyenin instegram üzerinden malzeme satışı varmış ama buradan yazarsam olur mu ki,bilemedim!

valla iri bebekleri normal doğuma almıyolar benim bildiğim. sezeryan yapıyolar e tabi annenin durumunada bağlı bu kemik yapısı uygunsa sorun olmuyor.
Benim arkadaşın biri 5 kg bebeğini normal doğurmuş hemde sıfır dikişle , duyunca ağzım açık kalmıştı.Allah onun ki gibi kolay doğum versin bizlerede.

Yumuşatıcı gözüne sirke koyup boş mu çalıştırıyor makineyi?Sonra koku kalmıyor mu ?

Ben kimseden bi bardak su istememişim bu gune kadar..
Öyle olsa dicem ki nazımı cekiyolar.
Eşim sagolsun her şeyıme koşuyo ama bı kere şikayet etmedi. onun kadar olamadı cevremdeki insanlar..
Canım senin bebek hemen oldu galiba , bir alışma süreci varya onu yaşamadan bebiş olmuş onunda etkisi var.Bence bazen şakaylada olsa içinden geleni söyle bazende kulaklarını tıka insan sinir oluyor tabi ama yapcak bişey yok

o eski halimden eser yokmuş şimdi hakkaten yemek yapana kadar canım çıktı ya

kilo sorun olmamalı ya üzme kendini dr.larda kimini şişman kimini zayıf bulur 6 kilo fena değil aslında doğuma kadar 10 olabilirsin.madem öyle sana vitamin tarzı şeyler versin bebeğin gelişimi için
Vitamin bastan beri kullaniyorum zaten canim.benim yapim boyle.oglumda 7.5 kg almistim bunda 6 kg yi gecti limitim zaten 10 vucut yapima gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…