2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

11 milimken kalp atisi duyduk ama daha oncesinde gitmedim sata gore 8+1 di doktora gore 7+3 tu kalp atisini duydugumuzda erken bence sakin ol duyacaksin cnm insallah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

inşallah o zamana kadar stresten benim kalbim durmazsa tabi :) çok teşekkür ederim ...

KIZLAR.. kasıklarım çok ağrıyor bir şey olur mu? düşük tehlikem vardı ya. Ama bütün gün oturuyorum onun etkisi var bence çünkü dün işte değildi bu kadar ağrımıyordu.

canım üşütmüş olabilirsin,bende de kasık ağrısı hep var adet olacakmış gibi.düşük olur vs giibi düşüncelere kapılma bence kanama olmadıktan sonra,kasık ağrısı tek başına bişeylerin habercisi değil bence...

iyice psikolojim bozuluyor sanırım :18::18: inşallah canım çok sağol

Ben 7+5'te 13mm'ken girdum canim...
Standart degerlere tAkilma benim de kese 17mm'ken ne bebek ne yolk sac gorunuyodu 15 gun bosuna kafama takktim

doktor o kadar olumsuz konuştu ki aslında o an yoğun bi sinir hissettim . dan diye bebek canlanmamış olabilir dedi hayır kese sağlam kanama yok çok şükür sat a göre düşündü dedim ki 2 hafta geriden geliyormuş önceki doktorum öyle dedi eski ultrason görüntülerime bakıp aa evet 6 haftalıkda olabilir bakalım artık haftaya dedi o kadar rahat ki ben ne hissediyorum umrunda deil (( çok teşekkür ederim canım cevabın için

canım sen merak etme hemen hemen hepsini istiyorlar,eliza,aids,kan grubu,troid daha aklıma gelmeyen birçok şeyy hepsiii, benim sıkıntı çıkmadı.sen gerekenleri yaptır.özeldede eksik görür isterlerse ,bir kaçıda orda yapılır.benim troidim normal çıkmasına rağmen, özelde doktorum bir tane daha test yapmış düşünsene,ayy bunlarında akılları fikirleri para almak malesef.

amiiinnn inşallah o kadar karamsarlar ki gerçekten ne yapacağımı bilemedim bebek aspirini kullanmaya başladım bu sabah üniversite hastanesine gidip kan pıhtılaşması testi yaptırdım.. umarım hepsini boşa yapmış olurum inşallah bebeklerimizin o güzel kalp seslerini duymayı nasip eder Allahım hayırlısıyla ...

evet dinleri imanlari para ne yazikki 3 çocuk olsun diyorlar birileri ama bak bu çocuklar daha anne rahmine dusmeden para...Bu nasıl olcak insanlar nasıl verecekler bu kadar paralari demiyolar. tabiki bebegimiz için herşeyi yaparız ama olan var olmayan var yazık. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. çok teşekkür ederim cevabın için.. gerçekten burası insanı rahatlatıyor

benim 22 mart....................teşekkürler:)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun .. sana yakın bir arkadaşımdan örnek veriyim hiç moralini bozma progestan vermiştir doktor onu düzenli kullan Allahın izniyle düzelirsin inşallah. benim arkadaşımın tam 8 hafta kanaması oldu doktor bebeği kaybederizin yanı sıra annenin de hayatı tehlikede demeye başlamıştı ama çokkk şükür şu an kanaması durdu ve 6 aylık hamileee umarım sen de o da burdaki herkes de sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar... doktorlar çok acımasız malesef buradaki bir çok arkadaşın ve benim de moralini bozdular biz birbirimize moral vericez artık ... kendini üzme, olumlu düşünmeye çalış tekrar geçmiş olsun

çok sağol canım Allah razı olsun. Sizler olmasınız zaten daha kötü olurdum. Sizlere yazınca yüreğim ferahladı daha iyiyim.Allah'a dua edıcez artık. İnşallah hepimiz sağlık sıhhatlı alırız kucaklarımıza.

Ay bazen çok bilgili olmakta kötü.bilmediğimiz yok 9 ayın sonunda kadın doğum uzmanı gibi olucaz bu gidişle:)
eskiden insanlar ne yapıyorlarmış anlamıyorum.Allaha emanet sürüyomuş hamilelikler.bende evhamlı değilimdir,oğlumdada pek rahattım bu ikinci hamilelik yaşımlada alakalımıdır nedir bende pimpirikli olmaya başladım.

Aa ben tam yazmamisim :) 27 istanbul 2. Bebis 21 mart daha doktora gitmedim

he valla gerçekten ne yapıyorlarmş. Annem 3'ümüüzüde evde doğurmuş hepimiz sapa sağlamız bence sağlıksız beslenmektende kaynaklanıyor. Önceden herşey bu kadar kötü değildi. Organik organik besleniyorlardı şimdi öyle mi. Bide en çok Allah'ın hikmeti o istiyorsa her şey olur istemezse olmaz

tam tamına ilişkiye girmeyin bana düşük tehlike dediği için ilişki yok dedi. Yinede sen bilirsin ama dikkat et canım bir şey olursa pişman falan olursun Allah korusun. İstersen doktorunu arayıp iyice bi sor

inşallah canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…