kızlar merhaba. bende dün doktora gittim kalp atışını duymak için 7+2 idim.doktor kese 20 mm yolk saç görünmüyor 6+4 e uyumlu dedi. bir hafta sonra gel göremessem alttan bakacam dedi acaba boş gebelik mi korkuyorum.çünkü 4 ay önce boş gebelik yaşadım.doktor tesadüf diyo iki defa tesadüf olması çok ilginç.7 aylık evliyim 32 yaşındayım sat:10 mart
kızlar merhaba. bende dün doktora gittim kalp atışını duymak için 7+2 idim.doktor kese 20 mm yolk saç görünmüyor 6+4 e uyumlu dedi. bir hafta sonra gel göremessem alttan bakacam dedi acaba boş gebelik mi korkuyorum.çünkü 4 ay önce boş gebelik yaşadım.doktor tesadüf diyo iki defa tesadüf olması çok ilginç.7 aylık evliyim 32 yaşındayım sat:10 mart
ne bileyim hepsi farklı konuşuyor.
ben zor hamiş kaldım sayılır,ondan doktor temkinli davranıyor sanırım.
yine de riskli dönemi atlatmak istiyorum.
kızlarrr iki gün önce değerim 32 idi bugün 65,61 çıktı doktor normal görünüyor ama bir hafta sonra tekrar bakalım dedi folik asit verdi ama bana değer sanki düşük geldi, sizce nasıl kızlar ?
iki gün önce ben de aynı şeyleri duydum. 5+6 ydım gittiğimde kese 20 mm haftaya uyumlu dedi. ben sorunca söyledi yolk sakı görmedim diye.gelecek perşembe gel kalp atımını geldiğinde duymamız gerek dedi.Günleri bırak saatler bile geçmiyor,ben de boş gebelikten korkuyorum,7 ay önce de 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.Genel de tekrarlamazmış boş gebelik inşallah değildir.hayırlısı olsun hepimiz için.korkularım boşa çıksın diye dua ediyorum
Hayirli olsun canm erken ogrendigin icin sana oyle gelir simdi degerin guzel artmis yeni bi hamilelik :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhabalar arkadaşlar bugün doktora gittim kontrolum vardı. çok şükür hersey yolunda kalp atislarimizi da gorduk duyamadim çünkü doktorum bebeğe zarar verdiğini söyledi. neyse sağlıklı olsun da.size bişey danışmak Istiyorum rutin kan testleri istedi doktor benden hastanede toplamda 270 milyon dedi paket mis bu.bende yaptirmadim orda devlet hastanesinde yaprirabilirim diye doğru mu yapmışım bi fikir verin lütfen. geçmişi okudum bebeğini düşünenlere geçmiş olsun çok çok Rabbim yine istediklerinde sağlıklı nasip etsin güzel haber bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim mesajlarim sanırım görünmez kimse okuyupta bi fikir vermiyor valla sağolun
SAT neydi kaç haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?