2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun arkadaşım.kalbini ferah tut hep iyi düşün.

Kızlar hepinizin haftası sat ı nız uyumlu mu.uyumlu olmayan var mı.nedeni ne bilen var mı.

kızlar bugün doktora gittim alttan muayeneyle kalp atışlarını gördük ama duyamadık pek çok küçükmüş ondanmış:44:
ilaçlarımı kesti. tansiyonumu düşürüyolarmış sağolsunlar folikasitle jele devam ediyoruz önceden düşüğüm olduğu için
5+6 haftalıkmış benim sat 6 haziran doktor ve usg ilişki zamanına göre hesap yapıyo galba kafam karıştı

benimde sat: 3 haziran dün gittim doktora karından baktı ne yolk kesesini nede bebeği gördü kalp atışı da yok alttan bakmadı bir hafta sonra gel dedi.sata göre 7+2 idin usg ye göre 6+4. 4 ay önce boş gebelik geçirdim korktum biraz doktor görmem gerekirdi göremedim dedi.haftaya görmessem alttan bakacam dedi.bir hafta nasıl geçecek arayada bayram girdi akıntım hiçbişeyim yok bütün belirtileri yaşıyorum ara ara

kızlar benim gibi adetleri düzenli olup (28-30) olup geç döllenme yaşayan ya da tanık olan var mı.

e şimdi bakaydı ya boşuna niye strese sokuyo seni cnm benimde 1 düşüğüm var lekelenmem de oldu o yüzden doktorum biraz pimpirikli davranıyo sanırım:44: tam anlamıyla kalp atışını duysak benden çok o rahatlıycak benimkide görünmek nedir bilmedi. bugünde karından görünmedi hatta daha iyi bi ultrasona geçtik ordada zor göründü. doktorum nerde bu yaaa dedi düşün artık telaşlanma cnm sıkma canını

Kızlar bugün ilk kontrolüm vardı 6+1 im hem keseyi gördük hem de kalp atışlarını duyduk:)) 2 embriyo transfer edilmişti ama tek olacak inşallah onu sağlıkla kucağımıza alırız. Çok heyecanlandım kalp atışlarını cd olarak verdiler bide :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende anlamadım niye bakmadı . öncekinde de 7 haftalıktım üstten baktı göremeyince alttan bakmıştı ordanda göremeyince bir hafta sonra gel gene göremessek kürtaj demişti iki gün sonra kendiliğinde kanamayla düştü.bu sefer bakmadı.ama görmem gerekiyodu diye de insanı strese sokuyolar işte.senin adetlerin düzensiz miydi geç döllenme oluyomuş o zaman. inşallah sağlıklıdırlar

Merhaba arkadaslar
Allah a sukurler olsun bebegimi gordum. Kalp atisini duydum.
Doktorumda gayet iyi

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

12. Gün değerim 313, 17.gün değerim yani bugün 1623 ... Hesabıma göre 4+5 iz . Kese ne zaman görünür. Bu değere göre kalp atışı filan , ?? Tüp bebek

adetlerim düzenlidir ama düşükten sonra 25 günde 1 olmaya başlamıştı. üzme kendini cnm benimki alttan bile zor göründü. keyfine bak rahat ol

Gözün aydın cnm bi tüp bebiş daha geldi topigimize.

Kızlar hepinizin haftası sat ı nız uyumlu mu.uyumlu olmayan var mı.nedeni ne bilen var mı.

Ya geç yumurtlamışsındır yada gelişimi yavaştır ama zaman geçtikçe arayı kapatıyorlar.
benimki tüp bebek satla uyumlu hatta son randevuda 3 gün ileri çıkmıştı bakalım bayramdan sonra ne çıkacak

bir an evvel su mide bulantisi halim gecsin istiyorum kizimda da boyle olmustu 12.haftada kesilmisti bir yemek yemek istemiyorum yemezsem daha cok bulaniyor yesende yemesende ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…