2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ne geçi en güzel zamanındasın:)
ben 28 yaşındaydım ikinci doğduğunda ama 8.5 yıl arası var çocuklarımın.
birkaç yıl arayla kardeş yaparsan bebeğine açığı kapatmış olursun canım:))

Kızlar eşinizle ilişki yasağınız var mı doktor bana ilişkiye girme dedi ama hani hiç bir şikayetim yok eşim de zor dayanıyor yaklaşıyor ediyor yani napcam bilmiyorum ne zamana kadar bu yasak sürecek

Bendede oluyo o akıntı bazen normale dönüyor. Progestan koydukları sonrada pek olmuyo ben alttan kullanıyorum.belinde ağrı var mı.benim varda.

yooo hiçbişey diyemiyorum. saygı gereği, konuşuyo kendi halinde kadın. ayağım şiş giyemem topuklu falanda demedim.görcek giymediğimi o kadar. sadece söyler yaptırmak istediğini yapmadığımı da görüyo ama genede deniyo şansını:)) yok canım başkalarının yanında da kendine karşıda bişey demedim şimdiye kadar desem boşanmam gerekir muhtemelen. annem işte konuşuyo idare et der adam devamlı. ediyoruz idare bakalım, Allah kabul etsin:)) tatlılara başladım dün gece baya yoruldum, belim ağrıdı ne güzel iyiydim halbuki yordum kendimi. eşimde alırdık niye uğraştın diyo hee annen 1 sene söylenirdi artık dedim. ciddi hiç durmadan aynı şeyi tekrarlar yani aylarca eminim, tuhaf bi kadın zaten yaşlı. bir-iki çeşit daha yapıcam artık yavaş yavaş, dün hem çok yürüdüm hem iş yaptım fazla yoruldum sanırım.

Kızlar eşinizle ilişki yasağınız var mı doktor bana ilişkiye girme dedi ama hani hiç bir şikayetim yok eşim de zor dayanıyor yaklaşıyor ediyor yani napcam bilmiyorum ne zamana kadar bu yasak sürecek

canım bir şey görmüştür de söylemiştir belki doktorun.
ben önceki hamileliklerimde hiç kısıtlama yaşamadım,her şey normalse gerek yok ama,
şu sıralar düşükler çoğaldı,belki önlem olsun diye demiştir doktorun.

Perşembe kontrolum var dualar ediyorum canim kanama alani gecmis hapi kullanma desin diye inşallah gecmistir senin lekelenme oldu mu benim pazartesi cok acik oldu gecti

benim hiç lekelenme olmadı bu zamana kadar.Kontrolede çağırmadılar anlamadım.ikiz olmasına rağmen 1 ay sonra dediler.Ay bende merak ediyorum şu kanama alanını.inşallah geçmiştir canım seninki,banada haber ver mutlaka.

İlk gebeliğim kimyasaloldu belki ondan mı söyledi bilemiyorum çekiniyorum soramıyorum da :)

esracım sen de iyi durumdasın bence =) doğduğunda 30 olucam

canım hayırdır, bebekle ilgili bir durum mu oldu, önceki msj lara bakamadım zamanım yoktu ama görünce merak ettim seni? =(

Canim kese arkasinda kanama varmis progestan hapi verdi o da bende asiri yan etki yapiyor o yüzden kanama alani gecmistir ilaci kes artik desin doktor diye dua ediyorum

inşaallah nasib olsun canım.
görümcemin kızının da iki kızı vardı,biri 12 ,biri 9 yaşında.
erkek çocukta hep hevesi vardı,ikiz hamile kaldı ve şimdi 2 tane de oğlu oldu 1.5 yaşındalar:)

Ayyy ne kadar güzel. allah hepimizin gönlüne göre versin.sanırım sizde 3 lüyosunuz kuzuları:) ohh bende severim geniş aile...

Bendede oluyo o akıntı bazen normale dönüyor. Progestan koydukları sonrada pek olmuyo ben alttan kullanıyorum.belinde ağrı var mı.benim varda.

bu akıntım olmadan önce oluyordu daha çok canım.
ama çok oturunca oluyor,yatınca geçiyor.
çok nazlı oldum.
2 hamilelik geçirdim,her işimi kendim yapmıştım,bunda daha şimdiden uzanamıyorum,fazla oturamıyorum.
belki de yaşımın da etkisi var bilemiyorum.35 yaşındayım.

bana baştan 15 gün kullan diye vermişti,lekelenme sonra başladı.
şimdi diğer kontrole kadar kullanıcam da sonrasını bilmiyorum,
çok uzun süre kullanan da varmış.

ben jeli 1 ay kullanacağım ardından lekelenme devam ederse iğneye geçeriz dedi bana. ama olmayacak gibi lekelenme

Canim kese arkasinda kanama varmis progestan hapi verdi o da bende asiri yan etki yapiyor o yüzden kanama alani gecmistir ilaci kes artik desin doktor diye dua ediyorum

canım benim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah, dualarım seninle. haber ver sonuçları olur mu? burdan görmesemde mailini kesin görürüm sana zahmet. ben bu aralar dalgınım yoğunluktan yoksa gelir gider sorarım ama şuan zihnim bulanık.Allaha emanet olun sende bebeğinde.

yok almıycam henüz bişi
bez ve ıslak mendilde de haklısın.mesela benim arkadaşım bebeğin poposunu ıslak pamukla silip kuruluyordu tabi çiş için bu.kakada ne yapıyor bilmiyorum :)

kahverengi akıntısı olan arkadaşlar ,doktor eşinizle beraberlik konusunda ne dedi?
lyly benim de oldu geçen iki gün boyunca lekelenmem.doktora söylediğimde ilişki oldu mu dedi,yok olmadı dedim.
ama burdan olmaması gerektiğini çıkardım.şu 3 ayı bir atlatalım,zaten ben de özlüyorum kocamı :)) onun neredeyse her gün dilinde zaten.

geçmiş olsun canım,iyi geçmesine sevindim.ben korkuyorum kürtajdan Allah uzak etsin.

benim de aşırı iştahım yok ama ekmek gel bana diyor

Amin üstünde paralansin insalla😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin inşallah :)

düşük riski gördü mü bilmiyorum ama ben en başından beri progestan hap kullanıyorum.ikinci kutuya geçtim.jel de kullandım.

lyly benim de oldu geçen iki gün boyunca lekelenmem.doktora söylediğimde ilişki oldu mu dedi,yok olmadı dedim.
ama burdan olmaması gerektiğini çıkardım.şu 3 ayı bir atlatalım,zaten ben de özlüyorum kocamı :)) onun neredeyse her gün dilinde zaten.

canım ben doktora sodum ılıskı olmasında sakınca varmı dıye ılk 3 ay içeri bosalma olmasın dedı sorun yok onun harıcınde dedi

inşaallah canım nasipse 3. olacak,eşim istemiyordu ama olduktan sonra sever tabi:)

ayy hemde ne sever Allah bide kız nasip etsin ohh miss,tabi önce sağlıklı olsun farketmezde.tekne kazıntısı olacak seninki ne güzel:)
benimde 2 abim var ben 10 yıl aradan sonra istemeyerek olmuşum,babam doğduğumda havalara uçmuş.Annem şimdi derki iyiki doğurmuşum seni der.Yıllar sonra güzel olacak inşallah...

canım ben doktora sodum ılıskı olmasında sakınca varmı dıye ılk 3 ay içeri bosalma olmasın dedı sorun yok onun harıcınde dedi
ne bileyim hepsi farklı konuşuyor.
ben zor hamiş kaldım sayılır,ondan doktor temkinli davranıyor sanırım.
yine de riskli dönemi atlatmak istiyorum.

Sana geçen ultrasonda doktor 4 hafta demiş ya banada çarşamba gittim kese 5 hafta dedi.sat 4 hazırandı 7 haftalık olmam lazım ken sat ı 16 haziran a çekti.geç döllenme diyo.sen bebeği gördün mü arkadaşım.bana ağustos 6 sına gün verdi.neye göre hesaplamalar ki benim yumurtlama zamanlarımdi o aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…