Masallahhhh ay ne guzel ya erken yasta anne olmak .. Sizin gibileri gorunce gec kaldim diyorumama iste sartlar boyle gelisti 26 yasinda anne olucam hatta sanirim dogdugunda 27 oluyorum aman yarebbim :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bendede oluyo o akıntı bazen normale dönüyor. Progestan koydukları sonrada pek olmuyo ben alttan kullanıyorum.belinde ağrı var mı.benim varda.canım bana hap verdi progestan.
ben vajinadan koymak için bir şey olabilir mi diye sordum,bu hapı vajinadan kullanabilirsin ama her gün uygularken belki daha çok tahriş olur,en iyisi hap kullan dedi.
bazı yerlerde de hap etkisiz diye okudum..ne yapacağımı şaşırdım.
jel daha mı etkili acaba canım.
benim hala geçmedi bu renkli akıntım.
günlük ped koyuyorum ona bile bulaşmıyor,sadece silince peçetede görüyorum.
he valla gizli söledim ama kuzum benim ailem hayatta ben istemeden kimseye demes ki ayyyy al bendende o kadar yeminle nefret ediyorum rolcü insanlardan afedersin sen demiyormusun başkalarının yanında neden bölesin die ben olsam hiç dayanamam sölerim çokta tın valla kendini yorma canım senden bebeğinden değerli hiç bişey olamaz bırak talıları pasataları onlara kalsın söylensin dursun
Kızlar eşinizle ilişki yasağınız var mı doktor bana ilişkiye girme dedi ama hani hiç bir şikayetim yok eşim de zor dayanıyor yaklaşıyor ediyoryani napcam bilmiyorum ne zamana kadar bu yasak sürecek
Perşembe kontrolum var dualar ediyorum canim kanama alani gecmis hapi kullanma desin diye inşallah gecmistir senin lekelenme oldu mu benim pazartesi cok acik oldu gecti
canım bir şey görmüştür de söylemiştir belki doktorun.
ben önceki hamileliklerimde hiç kısıtlama yaşamadım,her şey normalse gerek yok ama,
şu sıralar düşükler çoğaldı,belki önlem olsun diye demiştir doktorun.
Masallahhhh ay ne guzel ya erken yasta anne olmak .. Sizin gibileri gorunce gec kaldim diyorumama iste sartlar boyle gelisti 26 yasinda anne olucam hatta sanirim dogdugunda 27 oluyorum aman yarebbim :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım hayırdır, bebekle ilgili bir durum mu oldu, önceki msj lara bakamadım zamanım yoktu ama görünce merak ettim seni? =(
inşaallah nasib olsun canım.
görümcemin kızının da iki kızı vardı,biri 12 ,biri 9 yaşında.
erkek çocukta hep hevesi vardı,ikiz hamile kaldı ve şimdi 2 tane de oğlu oldu 1.5 yaşındalar:)
Bendede oluyo o akıntı bazen normale dönüyor. Progestan koydukları sonrada pek olmuyo ben alttan kullanıyorum.belinde ağrı var mı.benim varda.
Ayyy ne kadar güzel. allah hepimizin gönlüne göre versin.sanırım sizde 3 lüyosunuz kuzuları:) ohh bende severim geniş aile...
bana baştan 15 gün kullan diye vermişti,lekelenme sonra başladı.
şimdi diğer kontrole kadar kullanıcam da sonrasını bilmiyorum,
çok uzun süre kullanan da varmış.
Canim kese arkasinda kanama varmis progestan hapi verdi o da bende asiri yan etki yapiyor o yüzden kanama alani gecmistir ilaci kes artik desin doktor diye dua ediyorum
yok almıycam henüz bişicanım sakın almayın biberonmuş emzikmiş yağ şampuan stok olsun die bez ve ıslak mendil asla tavsiye etmem her bebek kabullenmiyor aldığımız ürünler pişik oluyor allerjisi oluyor vücutları hassas oluyoo heeee kıyafet çok istediysen ortak renk alabilirsin tabi ben 6 emzik aldım chikko vs hepside pahalı marka hiçbirini almadı acele etmeyin şekerimmm :)
lyly benim de oldu geçen iki gün boyunca lekelenmem.doktora söylediğimde ilişki oldu mu dedi,yok olmadı dedim.kahverengi akıntısı olan arkadaşlar ,doktor eşinizle beraberlik konusunda ne dedi?
geçmiş olsun canım,iyi geçmesine sevindim.ben korkuyorum kürtajdan Allah uzak etsin.Daha küçüğüz biz operasyon bittti iyi geçti şükür iyim psikolojm çıok güzel dualarım sizinle buraya gelmek yazmak acı vermedi sizin gibi insanları tanımak çok iyi geldi özlem dualarım sizler le canım doğru diyosun şükretmeliyim hemen hamile kaldım çok haklısın bnim ağlamam herşey yanlış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim de aşırı iştahım yok ama ekmek gel bana diyorahh kayınvalideler, herbişeyi biliyolar:)) benimki de bayramda topuklu ayakkabılarını götürmeyi unutma diyo, delimi ne 37 yaşında sana soracaktım nereme ne giyeceğimi, ayaklarım acıyo zaten bi numara büyük ayakkabı giyiyorum ben. hiçte giremem topukluya.
ben çok yemiyorum iştahım henüz açılmadı. bi de göbek olunca nereme yiyim:)) bende okulda çalışıyorum, memurum. öğretmenler döndüğünde bu neee diyecekler göbeğime, gerçi biliyo çoğu. çok hamileymişim gibi yani çok saçma( daha 7. hafta
amin inşallah :)Amin üstünde paralansin insalla😃
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşaallah canım nasipse 3. olacak,eşim istemiyordu ama olduktan sonra sever tabi:)
ne bileyim hepsi farklı konuşuyor.canım ben doktora sodum ılıskı olmasında sakınca varmı dıye ılk 3 ay içeri bosalmaolmasın dedı sorun yok onun harıcınde dedi
Sana geçen ultrasonda doktor 4 hafta demiş ya banada çarşamba gittim kese 5 hafta dedi.sat 4 hazırandı 7 haftalık olmam lazım ken sat ı 16 haziran a çekti.geç döllenme diyo.sen bebeği gördün mü arkadaşım.bana ağustos 6 sına gün verdi.neye göre hesaplamalar ki benim yumurtlama zamanlarımdi o aralarbu akıntım olmadan önce oluyordu daha çok canım.
ama çok oturunca oluyor,yatınca geçiyor.
çok nazlı oldum.
2 hamilelik geçirdim,her işimi kendim yapmıştım,bunda daha şimdiden uzanamıyorum,fazla oturamıyorum.
belki de yaşımın da etkisi var bilemiyorum.35 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?