2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya cok geçmiş olsun.. Allah yardimcimiz olsun.. Anne olmak gerçekten zormus.. Ama eminim ki kucagimiza aldigimizda herşey unutulacak.. Rabbim insallah Sağsaglim kucagimiza almamizi nasip eder..

çok teşekkür ederim evet anne olmanın zorluğu annelerizmizin degerini daha bi anlamamizi sagladi allah onlara uzun uzun ömürler versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben Usg ye göre 6 yi bitirdim 7 ye girdim cnm bakalım daha çok ufak yaa

Himm bizde yarin 6 ya gircez insallah.. Ya mide bulantisi icin bisey bi oneriniz var mi ya cok fena durumdayim..

Ben ilk hamileliğin de hep tuzlu şeyler yedim bulantı mi engellesin diye. Şuan daha mide bulantısı hissetmiyorum.sadece agzimun tadı yok.sanirim daha 4+2 de olmamla alakali sanirim

teşekkür ederim :)

Cok tesekkurler ya.. Benim bulanti hep vardi.. O dönemlerde de vardi.. Ama gün geçtikçe daha da artiyor..

Kizlar yrdm edin yaz gununde grip oldu acile gittim ilac kullanamzsin dedi doktorumda vermedi ilac napcm bn kafam yatktan kalkmiyor

kahverengi akıntısı olan arkadaşlar ,doktor eşinizle beraberlik konusunda ne dedi?
Beraberlik yasak tabiki suan sadece Bebeğimi düşünüyorum serbest dese dahi yapmazdım. Sonradan vicdan azabı cekmektense 5 dk zevkten mahrum kalmaya razıyım :) ben hem iğne hem hap kullanıyorum benimde sadece silerken geliyor ayrica

Ssvd yani sezeryan sonrası normal doğum 2 yıl aradan sonra çok rahat yapılıyor Facede bunun grubuda var sadece doktorunuzun bunu desteklemesi lazım ben şartlar uygun olursa cok istiyorum

Annem bana nane limon kaynatın içine de sarmısak atar grip olunca iyi gelir.gecmis olsun.

Merhaba, ben forumu ve sizleri bir suredir takip ediyorum.

Benim durumum, 5+4 haftalik gebeyim, yavas yavas iletleyen bir surec oldu surekli beta hcg kontrolu ve iki kat artis gorulunce ve kese gozukunce tamam dedi doktor. Fakat iki gun boyunca kasik agrisi ve kahverengi lekelenmelerim olunca dun Dr geldik. Tam muayene oncesi inanilmaz bir kanama yasadim, kirmizi kahverengi karisik Dr bakti ve kalp atislarini gorduk fakat sorun benim kesem buyumuyor 7.8 mm bir kesem ve icinde kalp hareketleri gorunen bir bebek var....

Doktorun karari bayram sonrasi kontrol ve kurtaj sizce benim kesem buyur mu? Benzer durum yasayan arkadaslar var midir? Bizlerle paylasirsaniz cok mutlu olurum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnm de dr un kararı bayram dan sonra ya kaldı bnm de kese büyüyo bebek büyüyo kalp atışı var ama yavaş. ..

bnm de dr un kararı bayram dan sonra ya kaldı bnm de kese büyüyo bebek büyüyo kalp atışı var ama yavaş. ..

Herseyin hayırlısı...İnsallah bebeginizin kalp atisi duzelir.Sizi cok iyi anliyorum beklemek çok zor ama dua edip bekleyecegiz.Bayram nasil gecicek bilemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zor günler geçiren arkadaşlarım Rabbim yardımcınız olsun.Hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah.
Mide bulantısı,halsizlik,kusma,çarpıntı hepsi mevcut.İlki de böyleydi ama onda heyecan vardı,şimdiyse moralsizlik oluyo vücut hasta gibi olunca.
14. Haftanın başında geçmişti kızımda.
İnşallah en kısa zamanda atlatırız.
Sevgiyle...
Okuyorum ama çok yazamıyorum.
9.hafta bugün bitiyo.

melike_n bebis var mı? Benim bu ay olmadı Hamilelik belirtilerini fazlasıyla yaşamıştım ama psikolojikmis:))
Hamile olan tüm anne adaylarını da kutluyorum rahat bir hamilelik geçirerek bebeklerinin sağlıkla kucağına alırsınız insallah

Günaydın herkese
yorgun uyandım bugün

kızımda hep prima kullandım memnunda kaldım bundada ıslak mendili primanın yenidoğan serisini almayı düşünüyorum allah nasip ederse tabi doğsun inş deniycem sonra stoklarım :)

sanırım görümcem de prima kullanıyor.Ama öğrendiğime göre israil malıymış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…