Ya cok geçmiş olsun.. Allah yardimcimiz olsun.. Anne olmak gerçekten zormus.. Ama eminim ki kucagimiza aldigimizda herşey unutulacak.. Rabbim insallah Sağsaglim kucagimiza almamizi nasip eder..
çok teşekkür ederim evet anne olmanın zorluğu annelerizmizin degerini daha bi anlamamizi sagladi allah onlara uzun uzun ömürler versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin insallah.. Ne kadarlik oldunuz..
ben Usg ye göre 6 yi bitirdim 7 ye girdim cnm bakalım daha çok ufak yaa
ne kadar güzel ozerlemissiniz Teşekkürler bende 2012 haziran annesiyim o yüzden biraz içim rahat ne yalan soyleyeyim ilki gibi çok çok heyecan vermiyor gerçi bulantilardan henüz anlayamadım ama.haklisin sakin olmak lazım sonuçta Rabbim ne eylerse güzel eyler sağlıkla büyütün bebeginizi
Ben ilk hamileliğin de hep tuzlu şeyler yedim bulantı mi engellesin diye. Şuan daha mide bulantısı hissetmiyorum.sadece agzimun tadı yok.sanirim daha 4+2 de olmamla alakali sanirim
Beraberlik yasak tabiki suan sadece Bebeğimi düşünüyorum serbest dese dahi yapmazdım. Sonradan vicdan azabı cekmektense 5 dk zevkten mahrum kalmaya razıyım :) ben hem iğne hem hap kullanıyorum benimde sadece silerken geliyor ayricakahverengi akıntısı olan arkadaşlar ,doktor eşinizle beraberlik konusunda ne dedi?
özele gittim ama devam edermiyim testler doğum falan pahalı olur diye. devlette de kendime bi doktor mu belirlesem acaba. doğumevi gayet iyi ama işte doğum için nasıl olur bilmem, sezeryan olucam ben.
ha bi de dr. normal denenebilir mi diye sordum ilki sezeryan olunca yani. bi 5 yıl bekleseydiniz olabilirdi ama şimdi 3 yıl geçmiş ilk doğumdan biraz zor dedi yani sezeryan
Himm bizde yarin 6 ya gircez insallah.. Ya mide bulantisi icin bisey bi oneriniz var mi ya cok fena durumdayim..
Canim lina da hangi doktoru onerirsin randevu alabilirsem yarin orayada gitmek istiyorum bir umut işte
gecmis olsun canimKizlar yrdm edin yaz gununde grip oldu acile gittim ilac kullanamzsin dedi doktorumda vermedi ilac napcm bn kafam yatktan kalkmiyor
Merhaba, ben forumu ve sizleri bir suredir takip ediyorum.
Benim durumum, 5+4 haftalik gebeyim, yavas yavas iletleyen bir surec oldu surekli beta hcg kontrolu ve iki kat artis gorulunce ve kese gozukunce tamam dedi doktor. Fakat iki gun boyunca kasik agrisi ve kahverengi lekelenmelerim olunca dun Dr geldik. Tam muayene oncesi inanilmaz bir kanama yasadim, kirmizi kahverengi karisikDr bakti ve kalp atislarini gorduk fakat sorun benim kesem buyumuyor 7.8 mm bir kesem ve icinde kalp hareketleri gorunen bir bebek var....
Doktorun karari bayram sonrasi kontrol ve kurtaj sizce benim kesem buyur mu? Benzer durum yasayan arkadaslar var midir? Bizlerle paylasirsaniz cok mutlu olurum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bnm de dr un kararı bayram dan sonra ya kaldı bnm de kese büyüyo bebek büyüyo kalp atışı var ama yavaş. ..
kızımda hep prima kullandım memnunda kaldım bundada ıslak mendili primanın yenidoğan serisini almayı düşünüyorum allah nasip ederse tabi doğsun inş deniycem sonra stoklarım :)
Günaydın herkese
yorgun uyandım bugün
sanırım görümcem de prima kullanıyor.Ama öğrendiğime göre israil malıymış :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?