- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
Kızlar herkesin bulantısı var mı.
benim de 27 şubat oluyor,bakalım kısmet normal sezeryan neler olacak kısmetimizde ne var :) belki de martta doğacak Allah ın izniyle.evet canım ben aslında şubat annesi olcam kuzum 28 şubat dedi dr ilk kızım epidural sezeryanla oldu oğlumda normal doğumdu zaten dr umla konuştuk bu konuyu ben normal istiyorum dedim olabilir dedi bakalım yinede belli olmuyor bu işler sağlıklı doğsunlarda farketmez yaa
şimdi markete gidicem temizlik ürünlerim kalmamış inanki ne alacağımı bilemiyorum ama israili boykot ediyorum almıycampis şeytanlar
Arzu muayeneyi nasıl yaptı Dr? Alttan mı etti ... Kese gördü mü ... ? Daha sonra ne zaman gel dedi
2015 YILI MART ANNE ADAYLARI HEPİMİZ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GEBELİK GEÇİRİP GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNURUZ İNŞALLAH BU TOPİKTE
Maalesef ben dusuk yaptim, 2015 mart annesi olamayacagim.Beni listeden cikarabilirsin canim.
Sana ve tüm anne adaylarina saglikli dogumlar diliyorum.Rabbim yavrularinizi sizlere bagislasin insaAllah.
Maalesef ben dusuk yaptim, 2015 mart annesi olamayacagim.Beni listeden cikarabilirsin canim.
Sana ve tüm anne adaylarina saglikli dogumlar diliyorum.Rabbim yavrularinizi sizlere bagislasin insaAllah.
Geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın durumun iyidir inşallah.Maalesef ben dusuk yaptim, 2015 mart annesi olamayacagim.Beni listeden cikarabilirsin canim.
Kızlar herkesin bulantısı var mı.
Günaydın yardımcı olmana sevindim.ben merak ediyorum gebeliğin ilk haftaları şu gibi akıntı olur mu.resmen bende oluyo.altıma yaptım sanacak kadar hemde..Ayrıca gebeliğin bu çarşamba 7 hafta olması lazım ken ultrasonda 5 haftalık çıktı kesem.doktor geç döllenme dedi.birde progestan fitil olarak kullanılırsa tahriş yapıyo mu.yardımın için teşekkürler.Rabbim herkezın gebelıgını sonuna erdırsın ınsallahgecen sene bu zamanlar bende takıp edıyordum sımdı bebegım kollarımda
Allahım herkeze nasıp etsın
Yardıma ıhtıyacı olan annıs adaaylarına yardımcı olabılırım tum sorularınıza cvp verebılırım kızlarr
kızlar doktorum tansiyonumu düşürdüğü için glukofen ve dostinexi kesti. bi düşüğüm olduğu için folik asit ve jel kullanıyorum. çok acıkıyorum. gece uykudan uyanıyorum düşünün yani okadardoktorum çok dikkat etmem gerektiğini söyledi kilolu olduğum için şuan 76 kiloyum insülin direncim olduğu için açıkcası doktorda telaşlanıyo bende benim gibi olan var mı aranızda? en azından şu gece acıkma konusunda yardımcı olablir misiniz:26:
Canim ben 4+4 um suan.bende insülin direnci yok çok sukur ama bende 79 kiloyum.aksam yeme isteği felan oluşmadi henüz bende. doktorumda çok korkmadi ilerleyen haftalarda diyetisyen e yonlendiririm dedi.
Bende kilo verdimnolcak boyle halim bende kilo alacakmiyim acaba 61 i biraz gecmistim 58 olmusum 1 ayda
Annisler bulantilar ne zaman baslar ben bugun 5+0 im felaket şekilde istahim acildi normal mi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?