2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de 27 şubat oluyor,bakalım kısmet normal sezeryan neler olacak kısmetimizde ne var :) belki de martta doğacak Allah ın izniyle.
ben de çıkıcam çarşıya,serin olmasını bekledim.bulursam güzel bişi bayramlık alıcam :)) bir de mutfağa halı bakıcam kayınvalideden masraflar
bir de diğer diğer annelerin aldıkları ciciş topiklerine bakıyorum bazen,inşallah biz de görürüz o günleri

Arzu muayeneyi nasıl yaptı Dr? Alttan mı etti ... Kese gördü mü ... ? Daha sonra ne zaman gel dedi

Canim evet alttan muayene etti sag yumurtalikta kist var o da kese olana kadar bebegi besleyecek dedi haftaya tekrar gel ayni gun kese olusur o zamana dedi canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2015 YILI MART ANNE ADAYLARI HEPİMİZ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GEBELİK GEÇİRİP GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNURUZ İNŞALLAH BU TOPİKTE

Maalesef ben dusuk yaptim, 2015 mart annesi olamayacagim.Beni listeden cikarabilirsin canim.
Sana ve tüm anne adaylarina saglikli dogumlar diliyorum.Rabbim yavrularinizi sizlere bagislasin insaAllah.

Maalesef ben dusuk yaptim, 2015 mart annesi olamayacagim.Beni listeden cikarabilirsin canim.
Sana ve tüm anne adaylarina saglikli dogumlar diliyorum.Rabbim yavrularinizi sizlere bagislasin insaAllah.

hayırdır canım sorun neydi,çok üzüldümya.

O ses cocuklara bile ağladim ya artik bundan sonra olacaklara garanti veremiyorum :) agladim agladim sonra da kendime guldum :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Kanaman vardı dimi, o yüzden mi düştü bebeğin, sorun neymiş?😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok geçmiş olsun , sağlığın nasıl ? probleminiz neydi?

Geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın durumun iyidir inşallah.

Rabbim herkezın gebelıgını sonuna erdırsın ınsallah gecen sene bu zamanlar bende takıp edıyordum sımdı bebegım kollarımda
Allahım herkeze nasıp etsın
Yardıma ıhtıyacı olan annıs adaaylarına yardımcı olabılırım tum sorularınıza cvp verebılırım kızlarr

dusuk yapanlara cok gecmis olsun en kisa zamanda tekrar kalirsiniz ins.Kalan bebikler dikkat edin kendinize kucagimiza alacagiz inş sizi uzmeyin biz anneleri artik

Günaydın yardımcı olmana sevindim.ben merak ediyorum gebeliğin ilk haftaları şu gibi akıntı olur mu.resmen bende oluyo.altıma yaptım sanacak kadar hemde..Ayrıca gebeliğin bu çarşamba 7 hafta olması lazım ken ultrasonda 5 haftalık çıktı kesem.doktor geç döllenme dedi.birde progestan fitil olarak kullanılırsa tahriş yapıyo mu.yardımın için teşekkürler.

kızlar doktorum tansiyonumu düşürdüğü için glukofen ve dostinexi kesti. bi düşüğüm olduğu için folik asit ve jel kullanıyorum. çok acıkıyorum. gece uykudan uyanıyorum düşünün yani okadar doktorum çok dikkat etmem gerektiğini söyledi kilolu olduğum için şuan 76 kiloyum insülin direncim olduğu için açıkcası doktorda telaşlanıyo bende benim gibi olan var mı aranızda? en azından şu gece acıkma konusunda yardımcı olablir misiniz:26:

Son düzenleme:

Canim ben 4+4 um suan.bende insülin direnci yok çok sukur ama bende 79 kiloyum.aksam yeme isteği felan oluşmadi henüz bende. doktorumda çok korkmadi ilerleyen haftalarda diyetisyen e yonlendiririm dedi

Canim ben 4+4 um suan.bende insülin direnci yok çok sukur ama bende 79 kiloyum.aksam yeme isteği felan oluşmadi henüz bende. doktorumda çok korkmadi ilerleyen haftalarda diyetisyen e yonlendiririm dedi.

canım bendeki sorun açlıktan ölsemde kilo almama sebep oluyo 15 ayda ancak 6 kilo verebildim düşün yani hamileyken tabiki kilo alıncak sorun o değil de aşırı olmasından korkuyorum şu ana kadar kilo almadım hımm diyetisyen dedi demek. bi daha ki kontrolde söyliycem zaten kendimi artık kontrol edemiyorum diye benide yönlendirir belki

Bende kilo verdim nolcak boyle halim bende kilo alacakmiyim acaba 61 i biraz gecmistim 58 olmusum 1 ayda

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Annisler bulantilar ne zaman baslar ben bugun 5+0 im felaket şekilde istahim acildi normal mi bu durum

Annisler bulantilar ne zaman baslar ben bugun 5+0 im felaket şekilde istahim acildi normal mi bu durum

ben USG ye göre 7 nin içindeyim ve bulantilarimdan yemek yiyemiyorum. herkeste mide bulantısı olmaz ki ne sanslisin maşallah sağlıkla doğsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…