2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Damaklarim hep yara oldu dudagim ucukladi pert oldum iyice. :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Slm arkadaslar..
Bende ins 2015 mart annesi olacagim Allahim kismet ederse..bugun itibariyle 4+6 haftalik hamileyim..bide 2012 nisan dogumlu oglum var..ozamanda bu fotumu cok takip ederdim hatta cok guzel dostluklar edindim hala görüşüyoruz..ins burdaki dostluklarda baki olur..
Benim bide 2 tane kayibim oldu..biri oglumdn once biri sonra..sonuncusu gecen sene ekim ayinda oldu 7 haftalikken kalbin durdu..patolijiye yollandi ve sonuc mol mol gebelik cikti..suan henuz kan pihtilasmasi varmi yokmu baktirmadim ama doktor riake atmayalim her ihtimale karsi igneye baslayalim dedi..hergun karnimdan igne vuruluyorum. .ins bu sefer Allahim bize bagislar yawrumu..kalp atisini duymadan icim rahat etmicek..randevumda ayin 19unda..saglikla kucagimiza alalim ins yawrularimizi..

Inşallah bayram sonrası asıl bayram haberini alırsınız yavrunuzun sağlık haberlerini alırsınız insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun insallah bunda bir sorun yapamazsın canim

Kızlar bugün doktorum a gittim çok iyi bir bayan alttan görebiliriz ancak dedi baktı kese mızı gördük çok sukur 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem insallah kan ve idrar tahlilleri mi aldılar. Folik asit e devam

Bende 4+6 yım bugün .. Aynınız seninle ... Inşallah kucaklarımıza sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi ..

Bende 4+6 yım bugün .. Aynınız seninle ... Inşallah kucaklarımıza sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi ..

Ayni kizlar bende 4+6 yim az once doktordan geldim hersey yolunda cok sukur

saol canım. 6+5 günlükken duyuldu. ilk aşılamada hamile kaldım. inş sende duyarsın tatlım

Ayni kizlar bende 4+6 yim az once doktordan geldim hersey yolunda cok sukur

Arzu muayeneyi nasıl yaptı Dr? Alttan mı etti ... Kese gördü mü ... ? Daha sonra ne zaman gel dedi

Güzel annişler doktora gittim bugün benım fasulyem 6+3 günluk olmuş haftasıyla uyumlu kalp atışlarınıda gördük makınada ses yoktu duyamadık tabi birde tatile gitmek isteyenlere söliyim düşük tehlıkesı olmadıgı sürece denize girebilirsn dedi seyehatte edebilirmiişiz
Ama ben ayaklarımı sokcam sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ucakla yada arabayla seyehat edebirsin ama iko üç saatte bir ara ver dedi benm dr

Evet ucakla yada arabayla seyehat edebirsin ama iko üç saatte bir ara ver dedi benm dr

Hiç öle demedı bana agustosta ayvalıga gidicem ailecek eyluldede kocişle antalyaya inş güzel geçer çnki ben balayına gitmemiştim bebiş olunca gidemem dıe balayına gibi bişi istedık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet malesef

şubat annelerine de yazıyorsun galiba dimi

evet canım ben aslında şubat annesi olcam kuzum 28 şubat dedi dr ilk kızım epidural sezeryanla oldu oğlumda normal doğumdu zaten dr umla konuştuk bu konuyu ben normal istiyorum dedim olabilir dedi bakalım yinede belli olmuyor bu işler sağlıklı doğsunlarda farketmez yaa
şimdi markete gidicem temizlik ürünlerim kalmamış inanki ne alacağımı bilemiyorum ama israili boykot ediyorum almıycam pis şeytanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…