Annem bana nane limon kaynatın içine de sarmısak atar grip olunca iyi gelir.gecmis olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herseyin hayırlısı...İnsallah bebeginizin kalp atisi duzelir.Sizi cok iyi anliyorum beklemek çok zor ama dua edip bekleyecegiz.Bayram nasil gecicek bilemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm arkadaslar..
Bende ins 2015 mart annesi olacagim Allahim kismet ederse..bugun itibariyle 4+6 haftalik hamileyim..bide 2012 nisan dogumlu oglum var..ozamanda bu fotumu cok takip ederdim hatta cok guzel dostluklar edindim hala görüşüyoruz..ins burdaki dostluklarda baki olur..
Benim bide 2 tane kayibim oldu..biri oglumdn once biri sonra..sonuncusu gecen sene ekim ayinda oldu 7 haftalikken kalbin durdu..patolijiye yollandi ve sonuc mol mol gebelik cikti..suan henuz kan pihtilasmasi varmi yokmu baktirmadim ama doktor riake atmayalim her ihtimale karsi igneye baslayalim dedi..hergun karnimdan igne vuruluyorum. .ins bu sefer Allahim bize bagislar yawrumu..kalp atisini duymadan icim rahat etmicek..randevumda ayin 19unda..saglikla kucagimiza alalim ins yawrularimizi..
Slm arkadaslar..
Bende ins 2015 mart annesi olacagim Allahim kismet ederse..bugun itibariyle 4+6 haftalik hamileyim..bide 2012 nisan dogumlu oglum var..ozamanda bu fotumu cok takip ederdim hatta cok guzel dostluklar edindim hala görüşüyoruz..ins burdaki dostluklarda baki olur..
Benim bide 2 tane kayibim oldu..biri oglumdn once biri sonra..sonuncusu gecen sene ekim ayinda oldu 7 haftalikken kalbin durdu..patolijiye yollandi ve sonuc mol mol gebelik cikti..suan henuz kan pihtilasmasi varmi yokmu baktirmadim ama doktor riake atmayalim her ihtimale karsi igneye baslayalim dedi..hergun karnimdan igne vuruluyorum. .ins bu sefer Allahim bize bagislar yawrumu..kalp atisini duymadan icim rahat etmicek..randevumda ayin 19unda..saglikla kucagimiza alalim ins yawrularimizi..
Bende 4+6 yım bugün .. Aynınız seninle ... Inşallah kucaklarımıza sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi ..
Canım gözün aydın kaç haftalıkken tam olarak duyuldu kalp atışları... birde normal gebelik mi seninki...
bendede 6 haftalıkken doktor kalp atışı için çağırdı kese olmuş içindeki yolk keseside olmuş bebekte hayal meyal var ama kalp sesi yk dedi düşük olabilir dedi korkuttu bizi. ben haftaya cuma tekrar gideceğim..
Ayni kizlar bende 4+6 yim az once doktordan geldim hersey yolunda cok sukur
Günaydın herkese
yorgun uyandım bugün
sanırım görümcem de prima kullanıyor.Ama öğrendiğime göre israil malıymış :26:
Evet ucakla yada arabayla seyehat edebirsin ama iko üç saatte bir ara ver dedi benm dr
ahbe canım içimiz dışımız israil olmuş biz farkında değiliz ki kahrolsunlar inşş
evet malesef
şubat annelerine de yazıyorsun galiba dimi
Ayni kizlar bende 4+6 yim az once doktordan geldim hersey yolunda cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?