2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dostinex hamileyken hala kullanıyor muydun?zararlı değil mi?
ben gebelikten önce kullandım.prolaktin düşmesi için.
çok acıkma durumu bende de var gibiydi ama bu sıralar iyice iştahım gitti.yiyorum ama çok değil.
gece ancak süt,yoğurt paklar bence seni :))

Annisler bulantilar ne zaman baslar ben bugun 5+0 im felaket şekilde istahim acildi normal mi bu durum
sanırım 7. haftada fln başladı benim.senin dönemlerinde benim de iştahım iyiydi şimdi azaldı.
menemen yaptım kahvaltıya azıcık yiyebildim

Allah yardimcin olsun galiba bulantilar baslamadigi icin kendimi hamis hissedemedim ondan merak ediyorum ne zaman baslicak diye :))

Kilo almaya cok musait bunyem korkuyorum bu istahtan daha sonra kapanacaksa sorun yok Allah yardimcin olsun seninde kolaylikla atlat ins bu sureci

Allah yardimcin olsun galiba bulantilar baslamadigi icin kendimi hamis hissedemedim ondan merak ediyorum ne zaman baslicak diye :))

valla sen o büyüdükçe hissedersin anne olduğunu Rabbim vermesin aşırı mide bulantisi bu da kötü hiç keyfini cikartamiyo insan biran önce geçsin Istiyorum bu günler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne zamana kadar suruyormus migde bulantisi doktorun bisey dedi mi?

Ya arkadaslar bende akintinin icinde kirmizi noktalar var mercimek gibi normalmidir korkuyorum dr da bulamam

slm kızlar bir haftadır midem acayip bulanıyo ve tatlılardan tiksiniyorum ama ekşi olan şeyleri zevkle yiyorum sizce ekşi seviyorum diye kız mı olacak :))))

daha dun forumda yazdim mide bulantisinin birden kesilmesi kötüymus doktor dedi diye.dun aksam 21 de kesildi benim ve sabah kalktigimda bile bulanmadi.hicbir belirti yok.korkuyorummmmm

kusman bulantıların var mı cnm? eğer varsa bilddiğim kadarıyla onlar geçince toparlamaya başlıyosun

Evet canim var malesef ama iki gindur biraz toparladim eger mutfaga girmezsem guzel yiyorum .. Esim sabah kahvalti tabagimi hazirlamis sagolsun cok guzel yedim insallaj biraz toparlarim ya

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

daha dun forumda yazdim mide bulantisinin birden kesilmesi kötüymus doktor dedi diye.dun aksam 21 de kesildi benim ve sabah kalktigimda bile bulanmadi.hicbir belirti yok.korkuyorummmmm

Bazen bende senin gibi dusunuyom aradan 1 gun gecmiyo kendimi banyodan odaya atamiyorum :) boyle kotu dusunerek geciremeyiz 9 ayi :)

Kızlar bana kan tahlili yapıldı. Tsh 4.49 çıkmış normal değil sanırım. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Sizde böyle birşey yaşandı mi

Benimde tiroit rahatsizligim var. Iki nodulle birlikte...
Gerci dogum doktoruma nodulun eksta bir zarari var mi diye sormayi unuttum.
Dahiliyede kontroldeyim hep. Ilac kullaniyorum. Suan normal degerlerde cok sukur.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bazen bende senin gibi dusunuyom aradan 1 gun gecmiyo kendimi banyodan odaya atamiyorum :) boyle kotu dusunerek geciremeyiz 9 ayi :)

bulansa kotu bulanmasa daha da kotu.cok stres yaptim.suan .karnim ac ve midem bulanmiyor cok ilginc.2 haftadir sürekli bulaniyodu.tamam şiddetli degildi cok ama hissettitiyodu(((

Ya arkadaslar bende akintinin icinde kirmizi noktalar var mercimek gibi normalmidir korkuyorum dr da bulamam

slm canım umarım kötü bişiey yoktur.. dün aksam bendede oldu cok korktum ..ama yapacak bişey yokk.. dr gidemiyoruzda..doktorum bol bol su içmemi söledi..bide yatmamıı..yapacak bi şey yok sanırm allahım bebişlerimizi bizden koparma...yapacak başka ne varsa yazın kızlar

Yüksek dimi benim değer bide tok karnına yaptılar bununda etkisi var mı acaba

selam mart anneleri..öncelikle ALLAH hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin fatmaipek ben özel mesaj atamadım ...bende martta anne olacam kısmetse son adet 03-06-0214 beklennen dogum tarihi 10 -mart 2015 osmaniyeden yazıyorum listeye benide eklersen sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…