- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
dostinex hamileyken hala kullanıyor muydun?zararlı değil mi?kızlar doktorum tansiyonumu düşürdüğü için glukofen ve dostinexi kesti. bi düşüğüm olduğu için folik asit ve jel kullanıyorum. çok acıkıyorum. gece uykudan uyanıyorum düşünün yani okadardoktorum çok dikkat etmem gerektiğini söyledi kilolu olduğum için şuan 76 kiloyum insülin direncim olduğu için açıkcası doktorda telaşlanıyo bende benim gibi olan var mı aranızda? en azından şu gece acıkma konusunda yardımcı olablir misiniz:26:
sanırım 7. haftada fln başladı benim.senin dönemlerinde benim de iştahım iyiydi şimdi azaldı.Annisler bulantilar ne zaman baslar ben bugun 5+0 im felaket şekilde istahim acildi normal mi bu durum
ben USG ye göre 7 nin içindeyim ve bulantilarimdan yemek yiyemiyorum. herkeste mide bulantısı olmaz ki ne sanslisin maşallah sağlıkla doğsun insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dostinex hamileyken hala kullanıyor muydun?zararlı değil mi?
ben gebelikten önce kullandım.prolaktin düşmesi için.
çok acıkma durumu bende de var gibiydi ama bu sıralar iyice iştahım gitti.yiyorum ama çok değil.
gece ancak süt,yoğurt paklar bence seni :))
sanırım 7. haftada fln başladı benim.senin dönemlerinde benim de iştahım iyiydi şimdi azaldı.
menemen yaptım kahvaltıya azıcık yiyebildim
Allah yardimcin olsun galiba bulantilar baslamadigi icin kendimi hamis hissedemedim ondan merak ediyorum ne zaman baslicak diye :))
Kilo almaya cok musait bunyem korkuyorum bu istahtan daha sonra kapanacaksa sorun yokAllah yardimcin olsun seninde kolaylikla atlat ins bu sureci
valla sen o büyüdükçe hissedersin anne olduğunu Rabbim vermesin aşırı mide bulantisi bu da kötü hiç keyfini cikartamiyo insan biran önce geçsin Istiyorum bu günler
benim de müsait kilo almaya.bakalım inşallah aşırı kilo almadan alırız bebeklerimizi kucağımıza sağ salim :))
Amiiiin şimdiden bebek yagi aldim bide vazelin alcam hergun karnima sureyim diyorum yoksa fay hattina benzicek gobisim :))
kusman bulantıların var mı cnm? eğer varsa bilddiğim kadarıyla onlar geçince toparlamaya başlıyosun
daha dun forumda yazdim mide bulantisinin birden kesilmesi kötüymus doktor dedi diye.dun aksam 21 de kesildi benim ve sabah kalktigimda bile bulanmadi.hicbir belirti yok.korkuyorummmmm
Ne zamana kadar suruyormus migde bulantisi doktorun bisey dedi mi?
Kızlar bana kan tahlili yapıldı. Tsh 4.49 çıkmış normal değil sanırım. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Sizde böyle birşey yaşandı mi
Bazen bende senin gibi dusunuyom aradan 1 gun gecmiyo kendimi banyodan odaya atamiyorum :) boyle kotu dusunerek geciremeyiz 9 ayi :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ya arkadaslar bende akintinin icinde kirmizi noktalar var mercimek gibi normalmidir korkuyorum dr da bulamam
Benimde tiroit rahatsizligim var. Iki nodulle birlikte...
Gerci dogum doktoruma nodulun eksta bir zarari var mi diye sormayi unuttum.
Dahiliyede kontroldeyim hep. Ilac kullaniyorum. Suan normal degerlerde cok sukur.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?