24 saatlik idrarda 300 ün altında olmadı gerekiyomuş.270 çıktı benim.sen normal idrar tahlili mi yaptın yoksa 24 saat topladın mı idrarınıİnşallah canım ama senin idrarında ki protein değeri kaçtı canm benimki 30 muş
4 aydan sonra mı kullanılıyor? Ben 1 ay diye duymuştum da. Doğru aslında ben heyecandan her şey için acele ediyorum:)Canim cok erken 4 ay civari kullaniliyor ben almadim oglumda cok heves etmistim ama hic hoslanmayip onun altinda agliyordu oyle olunca kullanım disi oldu bize.ikisi de guzel ama bence bekle almak ocjn.bebegin yapisina mizacina gore alirsin
Canim bebegin onun altinda yatmasi ona bir sey ifade edebilmesi 3 ay gibi bir sure.uzanmasi gulmesi yakalama hareketlerinin baslamasi lazim.1 aylikken hala minicik oluyorlar4 aydan sonra mı kullanılıyor? Ben 1 ay diye duymuştum da. Doğru aslında ben heyecandan her şey için acele ediyorum:)
Biz hizli al dan aldk little dreams pamuk yatak 75 tlydi sanrm. Park yatak icinkızlar beşiklerinize yatakları nereden aldınız? ben beşiği beğendiğim yerden sordum beşik hariç uyku seti ve yatak toplamda 250 ye geliyor. onun dışında yataş, istikbal gibi yerlerde yatak en az 250 den başlıyor. bilemedim nereden alsam ne yapsam. var mı fikri olan??
Atesin fln cikiyirmu takip et,esin gelir gelemzde dr gitarkadaslar afedersinz ama yesil yesil kusuyorum acaba zehirlendim mi ya basimda dönüyor esimde disarda gelene kdr allahm
Kahvaltı ya anneme geldim,kahvaltı bile yapamadan uyumuşum,şimdi uyandım.jben iki hafta önce gitmistim 1350 grdi,prensesim zayıf biraz sanirim
Canim usutmus de olabilirsin esini beklemeden taksiyle dr a gitsen o hastaneye gelse daha iyi olmaz mi cok gecmis olsun evde kalacaksan nane limon yap kendinearkadaslar afedersinz ama yesil yesil kusuyorum acaba zehirlendim mi ya basimda dönüyor esimde disarda gelene kdr allahm
bende mobilya besik icin yatak bakiyotum ama ne alacagimi bende bilmiyorum uygun fiyatli istiyorum burdan cesurarya n11 den almisti iyi oldgnu soylemisti belki bende oyle alirimkızlar beşiklerinize yatakları nereden aldınız? ben beşiği beğendiğim yerden sordum beşik hariç uyku seti ve yatak toplamda 250 ye geliyor. onun dışında yataş, istikbal gibi yerlerde yatak en az 250 den başlıyor. bilemedim nereden alsam ne yapsam. var mı fikri olan??
sonunda bulmussunKızlar hastanede ne dağıtsam derdim vardı. Bilenler vardır. Butik kurabiye ve lohusa serbeti dısında bişey dağıtmak istiyodum. Buldummmm :)
Bu anahtarlıkları keseye koyup dağıtcam Eki Görüntüle 1372016
Normal idrar tahlili, senin dediğin nasıl oluyor?Gün içerisinde ki tüm idrarını biriktiriyosun ?24 saatlik idrarda 300 ün altında olmadı gerekiyomuş.270 çıktı benim.sen normal idrar tahlili mi yaptın yoksa 24 saat topladın mı idrarını
bakalım benim ilk olcak :) nasıl olcak acaba....benım 2 . girişim nst ye
Güle güle giysin hepsini çok cici olmuşlar,bende biraz yerleştirdim ama daha yıkamadım en son koycam fotoları.
Canım nasıl oldun ?arkadaslar afedersinz ama yesil yesil kusuyorum acaba zehirlendim mi ya basimda dönüyor esimde disarda gelene kdr allahm
eşin uzaktamı cnm haber versene .kusmak iyidir zehirlenmiş olsan bile inşallah değildir atmış olursun.arkadaslar afedersinz ama yesil yesil kusuyorum acaba zehirlendim mi ya basimda dönüyor esimde disarda gelene kdr allahm
Bizim bir haftadir halimiz.elektrik var kalorifer var amma velakin agzimizdan buhar cika cika derse gidiyoruz montlarla.okul isinmiyor.ogretmen masasina dogru petek de yok siralar yapisik kalorifere.donduk tum hafta karnim kasildiBugn cok kotydu. Okulda elktrk yoktu. Buz gbi montlrla derse girdk ama iligm kemigm dondu. Ayaklrmi hissetmiydm hatta son derslere dogruikide bir cisim geldi. Wc ye gittkce daha bi usudum. Aglyrk döndm eve. Hasta olmazsam iidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?