2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım ama senin idrarında ki protein değeri kaçtı canm benimki 30 muş
24 saatlik idrarda 300 ün altında olmadı gerekiyomuş.270 çıktı benim.sen normal idrar tahlili mi yaptın yoksa 24 saat topladın mı idrarını

arkadaslar afedersinz ama yesil yesil kusuyorum acaba zehirlendim mi ya basimda dönüyor esimde disarda gelene kdr allahm

Canim cok erken 4 ay civari kullaniliyor ben almadim oglumda cok heves etmistim ama hic hoslanmayip onun altinda agliyordu oyle olunca kullanım disi oldu bize.ikisi de guzel ama bence bekle almak ocjn.bebegin yapisina mizacina gore alirsin
4 aydan sonra mı kullanılıyor? Ben 1 ay diye duymuştum da. Doğru aslında ben heyecandan her şey için acele ediyorum:)

4 aydan sonra mı kullanılıyor? Ben 1 ay diye duymuştum da. Doğru aslında ben heyecandan her şey için acele ediyorum:)
Canim bebegin onun altinda yatmasi ona bir sey ifade edebilmesi 3 ay gibi bir sure.uzanmasi gulmesi yakalama hareketlerinin baslamasi lazim.1 aylikken hala minicik oluyorlar

Biz hizli al dan aldk little dreams pamuk yatak 75 tlydi sanrm. Park yatak icin

arkadaslar afedersinz ama yesil yesil kusuyorum acaba zehirlendim mi ya basimda dönüyor esimde disarda gelene kdr allahm
Canim usutmus de olabilirsin esini beklemeden taksiyle dr a gitsen o hastaneye gelse daha iyi olmaz mi cok gecmis olsun evde kalacaksan nane limon yap kendine

bende mobilya besik icin yatak bakiyotum ama ne alacagimi bende bilmiyorum uygun fiyatli istiyorum burdan cesurarya n11 den almisti iyi oldgnu soylemisti belki bende oyle alirim

roojdaa safra kusuyosun büyük ihtimalle,eşini bekleme en kotu 112 yi ara sıvı kaybediyorsunuz bebisinle sen

Bugn cok kotydu. Okulda elktrk yoktu. Buz gbi montlrla derse girdk ama iligm kemigm dondu. Ayaklrmi hissetmiydm hatta son derslere dogru ikide bir cisim geldi. Wc ye gittkce daha bi usudum. Aglyrk döndm eve. Hasta olmazsam iidir

24 saatlik idrarda 300 ün altında olmadı gerekiyomuş.270 çıktı benim.sen normal idrar tahlili mi yaptın yoksa 24 saat topladın mı idrarını
Normal idrar tahlili, senin dediğin nasıl oluyor?Gün içerisinde ki tüm idrarını biriktiriyosun ?

eşin uzaktamı cnm haber versene .kusmak iyidir zehirlenmiş olsan bile inşallah değildir atmış olursun.
zehirlenmede genelde kusma çoktur agız dolusu .belkide üşüttün ama mutlaka git hastaneye

Bugn cok kotydu. Okulda elktrk yoktu. Buz gbi montlrla derse girdk ama iligm kemigm dondu. Ayaklrmi hissetmiydm hatta son derslere dogru ikide bir cisim geldi. Wc ye gittkce daha bi usudum. Aglyrk döndm eve. Hasta olmazsam iidir
Bizim bir haftadir halimiz.elektrik var kalorifer var amma velakin agzimizdan buhar cika cika derse gidiyoruz montlarla.okul isinmiyor.ogretmen masasina dogru petek de yok siralar yapisik kalorifere.donduk tum hafta karnim kasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…