2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bebislerinizin esyalarini yikiyosunuz degil mi? Haci sakirin granul sabun tozunu aldim yikicaktim kv biz eskiden hic yikamadik hic de bisey olmuyo kazanli utun var bas buhari utule yerlestir diyo napmaliyim kafam karisti.
eskiden kazanlı ütüyle buharmı basıyolarmış :) tabiki yıkamak lazım

az kaldı cnm ya sende bebişlerinde iyi olacaksınız 34 belkide 35 i görürsünüz

geçen tvde gördüm 3 üz doğurmuş kadın hemde 35. haftada kuveze bile almamşlar bid enormal doğm yapmş

Kızlar tansiyonumu ölçtürdüm 13/8 ama bu bana göre biraz yüksek , bugün ilacı kullanıp yarın tekrar tahlil vericem inşallah bişey çıkmaz.Herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim inşallah hepimizin kuzuları sağlıkla ve zamanında gelirler.

Kizlar ikeadan besik alan arkadaslar besigin yatagini nerden ve hangi model aldiniz, biz baktik ama 60-120 olcude yatak magazalarda bulamadik internetten alicaz galiba ama yardimci olurmusunuz
ben gittigidiyordan aldım babypone du markası galiba .yaylı yatak üst seviyedeyken baya yüksek oldu 40 çıkınca alt seviyeye alacağız beşigi

Allahım ne çok çeşit sıkıntı var yok suyun fazla ,yok az,yok tansiyon yüksek ,yok düşük Rabbim dermansız dert vermesin bebişlerimiz sağlıkla gelsin

Arkadasar bebegini aldirmak zorunda kalan arkadastan haber var mi nicki aklima gelmedi ozelden gorusen falan.car mi aramizda durumu nasil acaba kac gundur aklimda toparlana bildi mi acaba
eyrana idi nici cnm ama girmiyordur muhtemelen görüşen varmı bilmiyorum

Ne oldu ben kaçırdım.sende demi tansiyon çıktı

babyme ıslak pamuk mendil erkeklere özel olanı pipiped veriyor altını açınca geçiriveriyon pipiye en azından çok uzaga gitmiyor
http://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-pamuk-mendil-12li-erkek-bebeklere-ozel_BAE-20015

aynen bende bebek yağı kullanıordum dedim riske atmayayım bide lierac alayım. aldım ama hiç memnun değilim sanki daha çok kurutuyormuş gibi geliyor. arada sürüyorum ama yine bebek yağına devam.. acaba bozuk mu krem dedim hatta neden böyle oldu anlayamadım??

Bugun gidip tac aldim bir tane ekru incili sade.bir tane de daha suslu bir sey begendim piyasasini bilmedigimden almadim ucuz mu pahali mi diye dusundum.bir tane de kirmizi tac begendim aklim kaldi resmen.yagmur da cok bastirinca tekrar gidip alamadim.yarin ugrayacagim tekrar.biter mi diye stres basti ne sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…