- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
eskiden kazanlı ütüyle buharmı basıyolarmış :) tabiki yıkamak lazımArkadaslar bebislerinizin esyalarini yikiyosunuz degil mi? Haci sakirin granul sabun tozunu aldim yikicaktim kv biz eskiden hic yikamadik hic de bisey olmuyo kazanli utun var bas buhari utule yerlestir diyo napmaliyim kafam karisti.
benım 2 . girişim nst yebana randevu verildi 32.haftamda giriyorum nst ye
ben perşembe gunu girdim bide bugun girdim. bundan sonra herhafta gircekmişimKızlar aranızda NST ye giren var mı acaba ??? Varsa kaçıncı haftada başladınız??
az kaldı cnm ya sende bebişlerinde iyi olacaksınız 34 belkide 35 i görürsünüzBugün yine doktordaydık.gebelik zehirlenmesi değilim çok şükür.ama tansiyon sorunum var.hatta büyük ihtimalle tansiyon hastası olucaksın doğum sonrası da dedi doktor.
Tansiyondan dolayı bebeklerimden bşrinin dopleri çok iyi değilsürekli takip edicez eğer çok kötüleşirse yatıracağız dedi doktorum.ilk hedef 32 hafta dedi.34 olursa süper olur dedi.Allahım zamanında ve ikisini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.benden haberler böyle...
geçen tvde gördüm 3 üz doğurmuş kadın hemde 35. haftada kuveze bile almamşlar bid enormal doğm yapmşBugün yine doktordaydık.gebelik zehirlenmesi değilim çok şükür.ama tansiyon sorunum var.hatta büyük ihtimalle tansiyon hastası olucaksın doğum sonrası da dedi doktor.
Tansiyondan dolayı bebeklerimden bşrinin dopleri çok iyi değilsürekli takip edicez eğer çok kötüleşirse yatıracağız dedi doktorum.ilk hedef 32 hafta dedi.34 olursa süper olur dedi.Allahım zamanında ve ikisini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.benden haberler böyle...
mart annelerinden bir arkadaş doğum yaptı cnm 29 haftalık inşallah kendide bebeğide iyidiracaba ilk kim doguracak aramizda :)
Kim doğum yaptı ?mart annelerinden bir arkadaş doğum yaptı cnm 29 haftalık inşallah kendide bebeğide iyidir
ben gittigidiyordan aldım babypone du markası galiba .yaylı yatak üst seviyedeyken baya yüksek oldu 40 çıkınca alt seviyeye alacağız beşigiKizlar ikeadan besik alan arkadaslar besigin yatagini nerden ve hangi model aldiniz, biz baktik ama 60-120 olcude yatak magazalarda bulamadik internetten alicaz galiba ama yardimci olurmusunuz
Allahım ne çok çeşit sıkıntı var yok suyun fazla ,yok az,yok tansiyon yüksek ,yok düşük Rabbim dermansız dert vermesin bebişlerimiz sağlıkla gelsinTüm kadranlarda üst sınır 25miş benimki o son sınırı çok çok geçti o yüzden her hafta NSTye giriyorum ben.İşkence gibi yarım saat sol tarafına dönüp kıpırdamadan durmak.Ama ne yapalım katlanırız biraz daha.Bu arada sen ne zaman gittin en son doktora?
yanlış hatırlamıyorsam nici smay idiKim doğum yaptı ?
Bizde alındanAteş ölçeri alından ölçer olarak aldım ben hangi çocuk doktoruna veya normal doktora gisek hep alından ölçer kullanıyorlar ama en iyisi kulaktan ölçermiş o nasıl bişeydir görmedim onu
İnşallah iyilerdir Allahım herkese sağlık versinyanlış hatırlamıyorsam nici smay idi
eyrana idi nici cnm ama girmiyordur muhtemelen görüşen varmı bilmiyorumArkadasar bebegini aldirmak zorunda kalan arkadastan haber var mi nicki aklima gelmedi ozelden gorusen falan.car mi aramizda durumu nasil acaba kac gundur aklimda toparlana bildi mi acaba
Ne oldu ben kaçırdım.sende demi tansiyon çıktıKızlar tansiyonumu ölçtürdüm 13/8 ama bu bana göre biraz yüksek , bugün ilacı kullanıp yarın tekrar tahlil vericem inşallah bişey çıkmaz.Herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim inşallah hepimizin kuzuları sağlıkla ve zamanında gelirler.
babyme ıslak pamuk mendil erkeklere özel olanı pipiped veriyor altını açınca geçiriveriyon pipiye en azından çok uzaga gitmiyorAy korkmayın kızlar ya insana cesaret gelir.tam tersi insan yavrusunu kimseye emanet edemez,herşeyi kendi yapmak ister bence.ben bakım yıkama vs hiç korkmuyorum.erkek bebekler altını açınca çiş yapıyo:)küçük kuzenimin yüzüme gözüme çövdürdüğü olmuştu:))benim oğluşlarda o durumdan nasıl korunurum diye düşünüyorum sadece:)
aynen bende bebek yağı kullanıordum dedim riske atmayayım bide lierac alayım. aldım ama hiç memnun değilim sanki daha çok kurutuyormuş gibi geliyor. arada sürüyorum ama yine bebek yağına devam.. acaba bozuk mu krem dedim hatta neden böyle oldu anlayamadım??Ben lierac ilk başlarda srüyordum daha çok kaşıntı yaptı bende bıraktım şimdi her duşta zeytinyağı sürüyorum karnıma ve gögüslerime nemli nemli duruyor. Beyaz tenliyim çatlamaya meyilliyim şimdilik çareyi böyle uldum inş çatlamyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?