- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
ben gittigidiyordan aldım babypone du markası galiba .yaylı yatak üst seviyedeyken baya yüksek oldu 40 çıkınca alt seviyeye alacağız beşigi
Benim geçen ay bir iki kere yükseldi acile gittim 13/8 di hep ama benim normalin 10/5 falan acildeki doktor son zamanlarda olur dedi dinlen geçer falan.Cumartesi kendi doktoruma söyledim hemen tahlil istedi idrarda protein çıktı 30 muş.Birde enfeksiyon var dedi ondanda olabilirmiş bu gün yatmadan bir ilaç içicem sonra yarın tekrar tahlil vericem bakalım inşallah tahlil iyi çıkar gebelik zehirlenmesi değildirNe oldu ben kaçırdım.sende demi tansiyon çıktı
Benim oglumdan var almadim.uyku seti de almamistim hic ihtiyacimiz da olmadi.yan koruyucuyu ayri almistim cesitli nevresimlerle kullandim.yorgan zaten ilk kis kullanilmiyor.yatagini yari ortopedik bellona dan almistim 3.5 yil once 130 a almistim 70×140 olcude.memnunuz oglum hala o yatakta yatiyor bebek de once bambam besikte sonra oglumun yedek park yataginda yatacakkızlar beşiklerinize yatakları nereden aldınız? ben beşiği beğendiğim yerden sordum beşik hariç uyku seti ve yatak toplamda 250 ye geliyor. onun dışında yataş, istikbal gibi yerlerde yatak en az 250 den başlıyor. bilemedim nereden alsam ne yapsam. var mı fikri olan??
oylemiBu saatten sonra kurtarmaz canim
Genelde UFak ufak hareketler yapıyor ama bazen (günde 2 ya da üç kez) çok ani kısa süreli güçlü hareket ediyor. Sanırım yeri daraldığı için öyle. Bir de bu dönemden sonra uzun uyku süreleri olurmuş. Doktorum bütün gün hiç hareket hissetmezse gel onun dışında endişelenme dedi.ayni sey bende de var 2 gundur onceden daha şiddetliydi bugun tribe girdm bisi mi oldu diye acaba normal mi?
Ben ilk hamileligim de pehlivan gibi yag krem vs her seye ragmen akarsu haritasi gibi catladim oyle az buz ds degil midemden kasiklara kadar.bunda dr daha catlayacak yer yok dedi.lr mum cream kullaniyorum suan.yeni catlagim simdilik yok.oylemi48 kiloydum 64 oldum daha 32. haftadayim. doktorum kilomun fazla oldugunu soyledi ayda 2 kilo normal dedi ben 4 kilo aliyorum.badem yagi suruyodum alerji yapti zaten doktorumda fayda vermez badem yagi dedi.kayisi yagi kullan dedi.
Peki kac santim kalinligiki o kadar yuksek oldu, ebebekte var bir tane 10 cm diyo emin olamiyorum bende
Tansiyonunu takip et bence çok düşer ya da yükselirse öyle olabilir ama tabi yine de devam ederse doktora görünmekte fayda var. Ben de faranjit olmuşum doktor ilaç vermedi ama bir hastalık durumu varsa bilmekte fayda var.Arkadaşlar bugun sabah sinava giderken atistirmalik bir kek yedim sinavdan cikip eve gelirken yaklasik 4 saat sonra saat 12 civarlari otobusten dayanamayip indim bayilicaktm nerdeyse sonra kustum.
simdi tok olmama ragmen basim dönüyor ve midem durmadan agzima geliyor ne yapsam bilemedim ya karnima da agri giriyor acaba usuttum mu?
Ben bunu duymuştum ve çok komik gelmişti.işe yarıyo demekki:)babyme ıslak pamuk mendil erkeklere özel olanı pipiped veriyor altını açınca geçiriveriyon pipiye en azından çok uzaga gitmiyor
http://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-pamuk-mendil-12li-erkek-bebeklere-ozel_BAE-20015
olabilir belki mideni üşütmüş de olabilirsin. bal üşütmeye ve mideye birebir diye biliyorum. eğer miden kötüyse yatıştırmak için patates haşlamasıyla yatıştırabilirsin. belki tansiyonun düşmüş de olabilir. bi ölçtür istersen. ben de baya senaryo yazdım sana ama aklıma ilk gelenler bu :) geçmiş olsun.Arkadaşlar bugun sabah sinava giderken atistirmalik bir kek yedim sinavdan cikip eve gelirken yaklasik 4 saat sonra saat 12 civarlari otobusten dayanamayip indim bayilicaktm nerdeyse sonra kustum.
simdi tok olmama ragmen basim dönüyor ve midem durmadan agzima geliyor ne yapsam bilemedim ya karnima da agri giriyor acaba usuttum mu?
10 cm ise yaylı ortapedik değildir zaten
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/babyhope-60x120-ortopedik-yayli-bebek-yatagi-138356650
Evt ama çok yükseldi benim.nırmal idrarda yani tit te çıkmadı.24 saatlik idrar topladım.ilkinde sınırda çıktı,ikincide düşük çıktı.gebelik zehirlenmesi yok yani bende ama yüksrk tansiyonu tetiklemiş gebelik.inşallah sende de yoktur canım.Benim geçen ay bir iki kere yükseldi acile gittim 13/8 di hep ama benim normalin 10/5 falan acildeki doktor son zamanlarda olur dedi dinlen geçer falan.Cumartesi kendi doktoruma söyledim hemen tahlil istedi idrarda protein çıktı 30 muş.Birde enfeksiyon var dedi ondanda olabilirmiş bu gün yatmadan bir ilaç içicem sonra yarın tekrar tahlil vericem bakalım inşallah tahlil iyi çıkar gebelik zehirlenmesi değildirSenin nasıl olmuştu aynı durum mu ?
Evt 22 cm benim yatak uüksekliği mesela ve ortapedik.2. Kademeye koyunca,üstüne bide yorgan koyunca sıfır oldu resmen:)ben de en alt katı kullanıcam...10 cm ise yaylı ortapedik değildir zaten
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/babyhope-60x120-ortopedik-yayli-bebek-yatagi-138356650
İnşallah canım ama senin idrarında ki protein değeri kaçtı canm benimki 30 muşEvt ama çok yükseldi benim.nırmal idrarda yani tit te çıkmadı.24 saatlik idrar topladım.ilkinde sınırda çıktı,ikincide düşük çıktı.gebelik zehirlenmesi yok yani bende ama yüksrk tansiyonu tetiklemiş gebelik.inşallah sende de yoktur canım.
Canim cok erken 4 ay civari kullaniliyor ben almadim oglumda cok heves etmistim ama hic hoslanmayip onun altinda agliyordu oyle olunca kullanım disi oldu bize.ikisi de guzel ama bence bekle almak ocjn.bebegin yapisina mizacina gore alirsinOyun halısı alan var mı? Hangi markayı aldınız? Ben Tiny Love tekmele ve oyna oyun halısı ile Playgro mutlu çiftlik oyun halısı arasında çok kararsız kaldım. Kullanan ya da duyan var mı hangisi daha iyi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?