- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
günaydın canım nasılsın ?Kızlar günaydın
2 ye kadar giricem bundna sonra
2 den sonra yerime birini yetiştiriyorum o varken bakamam bilginiz olsun
Visko tavsoye etmiyorlar. Bebegin omurgasi gelisimini tamamlamadigi icin. Pamuk ya da ortopedik alsaydin keske. Pamuk oyun yataklari var. Daha dun baktim. Bizde de visko var ama kullanmayacagimN11.com da kullanılacak puanlarımız vardı... Dün akşam bunları aldık... çok iyi oldu :)
http://www.n11.com/karaca-home-microfiber-bebek-yorgani-bebek-yastigi-hediye-P33380446
http://www.n11.com/70x110-visco-oyun-park-yatagi-P22534158
keşke evde hapis kalsam bende bu soğuk ve ayazda işe geldim yine malesegfşansımıza bu kış ne kadarda soğuk resmen donuyoruz. evde hapis kaldık yaa
çok hoş ama gereksiz bi masraf gibi görünüyo ama güzel görünüyo :)Eki Görüntüle 1372248 Eki Görüntüle 1372249 Eki Görüntüle 1372250 Eki Görüntüle 1372251 Eki Görüntüle 1372252 Eki Görüntüle 1372253 Eki Görüntüle 1372254 Eki Görüntüle 1372257 Eki Görüntüle 1372258 Eki Görüntüle 1372259
Hafta sonu gitmiştim.Bu da arkadaşımın babyshower partisinden görseller
inşallah sadece enfeksiyondurda heemn geçer apandisit değildirhastanedeyiz arkadaslar dr idrar yollari iltihabi dedi ama apandisitte olabilirmiş serum taktilar suan
Herkeste aynı şikayet halsizlik ... yorgunluk... isteksizlik... ağrılar..sızılar...
Bende aynıyım ayak tırnağımdan saç telime kadar ağrı-sızı...
Sıkalım dişimizi birbirimizi motive edelim şunun şurasında az kaldı... Sağlıkla yavrularımıza kavuşalım Allahın izniyle.
günaydın canım nasılsın ?
36. hafta yazıyo sende yani haftaya artık yok musun ?
Kızlar günaydın
2 ye kadar giricem bundna sonra
2 den sonra yerime birini yetiştiriyorum o varken bakamam bilginiz olsun
amiinnn. inşallah.. valla bide bugün bende acaip bi uku hali var daha önce hiç böyle olmamıştım toparlanmam lazım yoksa işte uyuycamHerkeste aynı şikayet halsizlik ... yorgunluk... isteksizlik... ağrılar..sızılar...
Bende aynıyım ayak tırnağımdan saç telime kadar ağrı-sızı...
Sıkalım dişimizi birbirimizi motive edelim şunun şurasında az kaldı... Sağlıkla yavrularımıza kavuşalım Allahın izniyle.
gunaydın kızlar:)
roojda cnm çok geçmiş olsun umarım idrar yoludur apandist değildir.bu arada diğer rahatsız olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin.benimde dun akşam sezeryanla bi arkadaşım doğum yaptı..butun gece ruyamda onu gordum hiç uyuyamadım.zatem hemoroidim sağolsun uyutmuyor uykusuz uykusuz işe geldim geberiyorumdun akşam kolonya şişelerimi yaptım çok az kaldı..bakalım beğenicekmisniz.:)
birde gece uyuyamamak deli gibi uykum var
ama pozisyon bulup uyuyamıyorum
eşimi nerdeyse yataktan atıcam
git biraz git biraz yanaşma çok gelmeee :))
gece uykusuzluğun ağrıdan dolayımı yoksa bebeğin hareketlerindenmi merak ettim.gunaydın kızlar:)
roojda cnm çok geçmiş olsun umarım idrar yoludur apandist değildir.bu arada diğer rahatsız olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin.benimde dun akşam sezeryanla bi arkadaşım doğum yaptı..butun gece ruyamda onu gordum hiç uyuyamadım.zatem hemoroidim sağolsun uyutmuyor uykusuz uykusuz işe geldim geberiyorumdun akşam kolonya şişelerimi yaptım çok az kaldı..bakalım beğenicekmisniz.:)
amiinnn. inşallah.. valla bide bugün bende acaip bi uku hali var daha önce hiç böyle olmamıştım toparlanmam lazım yoksa işte uyuycam
çekirgeee doğumuna 1 ay var takviminde gördüm de şimdi:)
çok güzel olmuş ellerine sağlıkgunaydın kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?