2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu hafta 32. hafta çalışabilir raporu alıcam ama nasıl çalışcam bilmiyorum sabahları popomu kaldıramıyorum artık yaaa(

Uykunu al geç git ama şimdiden ayrılma çok lazım olucak inan
İğne yediğim halde karda uçuşmama rağmen gleidm ben geçen hafta
Şimdi de dişimi sıkıyorum

çok hoş olmuşlar eline sağlık

çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de niyetlendim bi ara da gözüm yemedi

kaça maloldu tanesi aşağğı yukarı?

tşk ederim cnm.ya tanesi 1.2 tl felan oldu.şişeleri 0,80 den aldım 1 lt kolonya 75 tane şişeyi doldurdu.stickerler eşim matbaacı olduğu için tanıdıkta yaptırdı uyuguna geldi bize çok tutmadı kurdelalarıda işe yerimde yaptırdım:)bide yapması kolay oldu beceremem diyordum ama başlayınca 2 akşamda bitirdim:)

günaydınlarr herkese... uykusuzluk herkesin başının belası sanırım ben yine koca bir fincan kahve aldım ayılmak için

gerçekten herkes uykusuzum yazıyo ben normalde hergece sürekli tuvalete kalkarım bu gece hiç kalkmadığım halde uykusuzum neler oluyo anlamıyorum

Çok güzel olmuşş... kaç tane yaptım ve kaç liraya mal oldu? :)

75 tane şişe aldım.75 tanede kavanoz aldım kavanozların içine mavi badem şekeri koyucam 3 tane giriyor içine..henuz onlara başlayamadım.hafta sonu şekerleri alıp onları yapıcam.kolonya şişeleri 1.2 tl ye anca gelmiştir o kadar tutmadı bile..

Uykunu al geç git ama şimdiden ayrılma çok lazım olucak inan
İğne yediğim halde karda uçuşmama rağmen gleidm ben geçen hafta
Şimdi de dişimi sıkıyorum

sabahları işe eşimle geliyorum o bırakıyor o yuzden erken gelmek zorundayım bide bizim iş yerinde oyle geç gelmek malesef pek olmuyor çalıştığın insanlar çok önemli idare etmeyi bilen insanlar olmalı ama nerde bende o şanssss..:)ama dediğin gibi gelebildiğim kadar gelmeye çalışıcam.valla çek sana helal olsun tüh maşallah o yola dayanıyorsun bide ..

Cok guzel olmuslar eline sağlık

Siz napıyosunuz ben çok giremedim dün
Herkes iyidir inşallah
bizde iyiyiz şükür yuvarlanip gidiyoz Sen nasilsin

:)) koca yatak dar geliyor
allahtan yaza denk gelmedik..
aynen öyle ben kocami kesin atardim yataktan.yaklasma ileri git diye diye kendimde uyumuorum adami da uyutmuyorum bu gece 4de ise gitti ohhhh bütün yatak benim yaylana yaylana uyumusum

Canım benim takma kafana hersey olur.siz sağ olun yeter
Kesinlikle öyle Allah a şükür kendime yetecek gücüm var çok sukur.nedir insan küçük bişey bekliyor bir düşünce belirtisi.Ama oda yok bende herkesi beni düşündukleri kadar düşünüyorum.hayatta ençok önem verdiğim şey eşim ve cocuklarim o kadar

BENDE EŞİMLE GELİYORUM NORMALDE AMA
UYANAMAYINCA YA DA İĞNELER OLUNCA HEP TEK GELDİM GEÇEN HAFTA
KAR ÇOK ZORLADI GRİP TE OLDUM, DAHA HIRILTISI SÜRÜYOR

26 SINI BEKLİYORUM KANIM KAÇ OLDU GALİBA
YİNE KANSIZSAM NOLUCAK BİLMİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…