Off sorma , bizdede durum aynı... birde kız geliyor sabaha karşı beni ortalarına bir alıyorlar yandım allah diye kalkıyorum :)
bu hafta 32. hafta çalışabilir raporu alıcam ama nasıl çalışcam bilmiyorum sabahları popomu kaldıramıyorum artık yaaa(
Bir aydan bile az aslında
Sezeryan olunca 6 Şubat dediler
:)) koca yatak dar geliyor
allahtan yaza denk gelmedik..
çok hoş olmuşlar eline sağlıkgunaydın kızlar:)
roojda cnm çok geçmiş olsun umarım idrar yoludur apandist değildir.bu arada diğer rahatsız olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin.benimde dun akşam sezeryanla bi arkadaşım doğum yaptı..butun gece ruyamda onu gordum hiç uyuyamadım.zatem hemoroidim sağolsun uyutmuyor uykusuz uykusuz işe geldim geberiyorumdun akşam kolonya şişelerimi yaptım çok az kaldı..bakalım beğenicekmisniz.:)
aynen kızlar kay biraz diyorum 2 saat sonra yine gelmiş :) dönmekten uyuyuyamıyorum da az kaldı sabır :)Off sorma , bizdede durum aynı... birde kız geliyor sabaha karşı beni ortalarına bir alıyorlar yandım allah diye kalkıyorum :)
çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de niyetlendim bi ara da gözüm yemedi
kaça maloldu tanesi aşağğı yukarı?
gece uykusuzluğun ağrıdan dolayımı yoksa bebeğin hareketlerindenmi merak ettim.
Çok güzel olmuşş... kaç tane yaptım ve kaç liraya mal oldu? :)
evt toparlanmama gerek soğuk suyla tekrar yüzümü yıkıyım belki ayılırım. yoksa bu gün zor biticek.Hadi toparlan camı aç temiz hava al :) kendine gelirsin
Uykunu al geç git ama şimdiden ayrılma çok lazım olucak inan
İğne yediğim halde karda uçuşmama rağmen gleidm ben geçen hafta
Şimdi de dişimi sıkıyorum
geçmiş olsun canım.uykusuzda kalınca hali kalmıyo insanınbu gece hem ruyalardan uyuyamadım hemde popom acıyorkrem de kullanıyorum ama bu gece bayağı huzursuz etti malesef
Cok guzel olmuslar eline sağlıktşk ederim cnm.ya tanesi 1.2 tl felan oldu.şişeleri 0,80 den aldım 1 lt kolonya 75 tane şişeyi doldurdu.stickerler eşim matbaacı olduğu için tanıdıkta yaptırdı uyuguna geldi bize çok tutmadı kurdelalarıda işe yerimde yaptırdım:)bide yapması kolay oldu beceremem diyordum ama başlayınca 2 akşamda bitirdim:)
bizde iyiyiz şükür yuvarlanip gidiyozSiz napıyosunuz ben çok giremedim dün
Herkes iyidir inşallah
aynen öyle ben kocami kesin atardim yataktan.yaklasma ileri git diye diye kendimde uyumuorum adami da uyutmuyorum bu gece 4de ise gitti ohhhh bütün yatak benim yaylana yaylana uyumusum:)) koca yatak dar geliyor
allahtan yaza denk gelmedik..
O zaman pişik olurduk kesin
Kesinlikle öyle Allah a şükür kendime yetecek gücüm var çok sukur.nedir insan küçük bişey bekliyor bir düşünce belirtisi.Ama oda yok bende herkesi beni düşündukleri kadar düşünüyorum.hayatta ençok önem verdiğim şey eşim ve cocuklarim o kadarCanım benim takma kafana hersey olur.siz sağ olun yeter
sabahları işe eşimle geliyorum o bırakıyor o yuzden erken gelmek zorundayım bide bizim iş yerinde oyle geç gelmek malesef pek olmuyor çalıştığın insanlar çok önemli idare etmeyi bilen insanlar olmalı ama nerde bende o şanssss..:)ama dediğin gibi gelebildiğim kadar gelmeye çalışıcam.valla çek sana helal olsun tüh maşallah o yola dayanıyorsun bide ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?