2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin kizlar.. dün izinliydim yine duramadim temizlik yaptim kapilari falan sildim süpürdüm.. simdide belimin agrisindan ölüyorum.. kafami hangi duvara vurayim

selam kızlar,geçmişi okuyordum ama akşama kadar bitmez.ben de minnoşu cumartesi günü gördüm.1570 gr 43 cm olmuş tombiş yanaklı kızım.dün itibariyle kızımın eşyalarını yıkamaya başladım.asınca çok şeker duruyorlar minik minik,eşim de gece gördü,'' alış artık,böyle ufak kıyafetler görmeye dedim kendi kendime'' diyor :))) doğum konusunda çok kararsızım kızlar yaaa. şu anda gittiğim dr dan memnunum,ancak eşimin şirket anlaşması Florence Nightingale ile var,özel sağlıkla hiç para ödemeden çıkma kısmı var ama doktorlarını araştırdım,pek yorum göremedim.kendi doktorum Memorial'da oraya da özel sağlık ödemesi haricinde 3500-4000 Tl ye kadar ekstra nakit ödeme yapacağım,onun yerine ufaklığa mı harcasam,yoksa hiç riske atmasam mı karar veremedim offf.... bu iki hastane hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşabilirler mi?

normal artık tabi canım zaman yaklaşıyo kıyamam

hahahah :) bende öyle adam yerinde yatıyo ben hala git diyorum
git dememe rağmen yine yatıp uyuyamıyorum
bi sağa bi sola bi wc ye bi suyaa :)))

florence nightingale doktorlarını bılmem ama hastanesi hakkında hic kotu yorum duymadım ve arada soyledıgın farklar cok cıddı farklar.. ozel saglık sıgortam varsa eger tabıkı bırdaha para odemezdım ama yıne kendı tercıhın

Kızlar eksik olanları internetten alabileceklerimi alayım dedim de aklıma deli sorular
Bebek bakımı için neler aldınız, hangi marka aldınız ?
Şampuan, pişik kremi, sabun vs. hangi markaları aldınız bi yardım edin hele

ben sebamed şampuan yüz koruyu krem bebek losyonu ve pişik kremi aldım.:)

valla
günaydin kizlar.. dün izinliydim yine duramadim temizlik yaptim kapilari falan sildim süpürdüm.. simdide belimin agrisindan ölüyorum.. kafami hangi duvara vurayim
her temizlik sonrası bende aynı duruma düşüyorum.mecbur .. bugünü atlatırsan yarın o kadar ağrın olmaz benim ertesi günü kötü oluyo sadece.

Günaydın kızlar,
Eşimi uğurladım 5 günlüğüne yurt dışına gittiannemler gelip benimle kalıcak.
Uyuz oluyorum eşimin bi yerlere gitmesinden.ev onsuz çok zor
Benimki de haftasonu şehir dışı na gidiyor bende gıcık oluyorum hele hamıleyken kufur etmiş kadar sinir oluyorum gitmesine.ama mecbur biryandanda is iste

ben hepsini sebamed aldım canım

sebamed aldım butun kozmetık urunlerını
şampuan yağ sabun pişik kremi yüz kremi aldım.

Doktorunu götüremezmisin acaba.ben aile hastanesine gidiyorum acıbademe ait.benim doktor acıbademlerin hepsinde ve international de doğum yaptırıyonuş mesela.belki seninkide gidebilir başka hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…