Yuvarlanma konusunda sıkıntı yok, aynıyızbizde iyiyiz şükür yuvarlanip gidiyozSen nasilsin
normal artık tabi canım zaman yaklaşıyo kıyamamBenim de 6 Şubatta sezeryanla alınıcak büyük ihtimalle, bir aksilik olmazsa
Ama karnım çok mu büyüdü aşağı mı indi bişeyler oldu bana
Bi de sol ayağım acıyo ayakkabıdan mı şişliktne mi bilmem
bizde iyiyiz şükür yuvarlanip gidiyozSen nasilsin
aynen öyle ben kocami kesin atardim yataktan.yaklasma ileri git diye diye kendimde uyumuorum adami da uyutmuyorum bu gece 4de ise gitti ohhhh bütün yatak benim yaylana yaylana uyumusum
afiyet olsun canım günaydınn ah ahh bende canım bendeHerkese gunaydin kahvaltımizi yaptik geldik doymak bilmiyorum ya
florence nightingale doktorlarını bılmem ama hastanesi hakkında hic kotu yorum duymadım ve arada soyledıgın farklar cok cıddı farklar.. ozel saglık sıgortam varsa eger tabıkı bırdaha para odemezdım ama yıne kendı tercıhınselam kızlar,geçmişi okuyordum ama akşama kadar bitmez.ben de minnoşu cumartesi günü gördüm.1570 gr 43 cm olmuş tombiş yanaklı kızım.dün itibariyle kızımın eşyalarını yıkamaya başladım.asınca çok şeker duruyorlar minik minik,eşim de gece gördü,'' alış artık,böyle ufak kıyafetler görmeye dedim kendi kendime'' diyor :))) doğum konusunda çok kararsızım kızlar yaaa. şu anda gittiğim dr dan memnunum,ancak eşimin şirket anlaşması Florence Nightingale ile var,özel sağlıkla hiç para ödemeden çıkma kısmı var ama doktorlarını araştırdım,pek yorum göremedim.kendi doktorum Memorial'da oraya da özel sağlık ödemesi haricinde 3500-4000 Tl ye kadar ekstra nakit ödeme yapacağım,onun yerine ufaklığa mı harcasam,yoksa hiç riske atmasam mı karar veremedim offf.... bu iki hastane hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşabilirler mi?
tarıh net bellı mı canım??kızlar allahın izniyle bizimde sezeryan olcağı için şubatın son haftası bakalım
Güle güle kullan canım.Telefon :)
Kızlar eksik olanları internetten alabileceklerimi alayım dedim de aklıma deli sorular
Bebek bakımı için neler aldınız, hangi marka aldınız ?
Şampuan, pişik kremi, sabun vs. hangi markaları aldınız bi yardım edin hele
her temizlik sonrası bende aynı duruma düşüyorum.mecbur .. bugünü atlatırsan yarın o kadar ağrın olmaz benim ertesi günü kötü oluyo sadece.günaydin kizlar.. dün izinliydim yine duramadim temizlik yaptim kapilari falan sildim süpürdüm.. simdide belimin agrisindan ölüyorum.. kafami hangi duvara vurayim
tarihi net bir şekilde 35.yada 37.haftada koyarız dedi anım doktor..tarıh net bellı mı canım??
Benimki de haftasonu şehir dışı na gidiyor bende gıcık oluyorum hele hamıleyken kufur etmiş kadar sinir oluyorum gitmesine.ama mecbur biryandanda is isteGünaydın kızlar,
Eşimi uğurladım 5 günlüğüne yurt dışına gittiannemler gelip benimle kalıcak.
Uyuz oluyorum eşimin bi yerlere gitmesinden.ev onsuz çok zor
ben hepsini sebamed aldım canımKızlar eksik olanları internetten alabileceklerimi alayım dedim de aklıma deli sorular
sebamed aldım butun kozmetık urunlerınıKızlar eksik olanları internetten alabileceklerimi alayım dedim de aklıma deli sorular
kendini çok fazla yorcak işler yapma canımgünaydin kizlar.. dün izinliydim yine duramadim temizlik yaptim kapilari falan sildim süpürdüm.. simdide belimin agrisindan ölüyorum.. kafami hangi duvara vurayim
Doktorunu götüremezmisin acaba.ben aile hastanesine gidiyorum acıbademe ait.benim doktor acıbademlerin hepsinde ve international de doğum yaptırıyonuş mesela.belki seninkide gidebilir başka hastaneyeselam kızlar,geçmişi okuyordum ama akşama kadar bitmez.ben de minnoşu cumartesi günü gördüm.1570 gr 43 cm olmuş tombiş yanaklı kızım.dün itibariyle kızımın eşyalarını yıkamaya başladım.asınca çok şeker duruyorlar minik minik,eşim de gece gördü,'' alış artık,böyle ufak kıyafetler görmeye dedim kendi kendime'' diyor :))) doğum konusunda çok kararsızım kızlar yaaa. şu anda gittiğim dr dan memnunum,ancak eşimin şirket anlaşması Florence Nightingale ile var,özel sağlıkla hiç para ödemeden çıkma kısmı var ama doktorlarını araştırdım,pek yorum göremedim.kendi doktorum Memorial'da oraya da özel sağlık ödemesi haricinde 3500-4000 Tl ye kadar ekstra nakit ödeme yapacağım,onun yerine ufaklığa mı harcasam,yoksa hiç riske atmasam mı karar veremedim offf.... bu iki hastane hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşabilirler mi?
kuzum hepsini derken ?? bir sürü şey var ya hangilerini alacağımı da bilemedimben hepsini sebamed aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?