2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebegin kalp atisi dakikada 182'ydi, doktor sorun yok dedi ama sonradan aklima takildi 120-160 arasi normal diye biliyorum. sizce bir sikinti yaratir mi sizinkacti?

Benimki de tam tersine dusuk cikti 0.048 beni de yinlendirdi bi tahlil versim 31 inde cikacak

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bulansa kotu bulanmasa daha da kotu.cok stres yaptim.suan .karnim ac ve midem bulanmiyor cok ilginc.2 haftadir sürekli bulaniyodu.tamam şiddetli degildi cok ama hissettitiyodu(((

Ben gecen hafta bulanti yuzunden hastanelik oldum dusun artik hemde iki kez serum takildi bu hafta mutfaga girmedigim icin iyiyim demekki azalacak artik

Benimki de tam tersine dusuk cikti 0.048 beni de yinlendirdi bi tahlil versim 31 inde cikacak

Bende randevu aldım perşembe sabaha hayırlısı bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2veya 2,5 olmasi lazim gebelerde.
Ac tok ths tahlilinde farketmiyor.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Hayırlısı canım sıkıldı ama hayırlısı Haktan sonuçta tedavisi mümkün olan birsey çok sukur

hayırdır canım sorun neydi,çok üzüldümya.

çok geçmiş olsun , sağlığın nasıl ? probleminiz neydi?

Geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın durumun iyidir inşallah.

Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.Kanamam baslamisti doktorum progestan vermesine ragmen durmadi.Maalesef bebegim tutunamadi.Kismet degilmis demekki saglikli bir gebelik degilmis.Su anda bir sorun gozukmuyor yalnizca sagliksiz bir gebelik oldugunu dusunuyor doktorum.
Rabbim sizin bebislerinize saglik versin:) Sizler buyutun bebislerinizi bende geriden gelip tecrubelerinizden faydalanirim:)

canim birden yazdigini gorünce nasil sok oldum anlatamam cok gecmis olsun rabbim tez vakitte yeniden nasip etsin insallah..
hayirlisi böyleymis demekki sakin kendini üzme biliyorum demesi kolay ama bak gör melegin en kisa zamanda gelecek yine sana..

canim ben 26 yasindayim ve ilk bebisim olacak allah nasip ederse

Insallah bende mart annesi olacagim ☺ rabbim hepimize hayirlisiyla saglikli sekilde bebislerimize kavusmayi nasip etsin 😍😍

Çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah bir daha yaşatmasın,sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.

kullanıyordum canım.dostinex ve glukofen düşüğü önler dedi. bende pko var insülin direnci var prolaktinimde yüksek o yüzden ilaçlara devam ettik galiba. 1 tanede düşük olunca....
süte suya dadandım zaten. gece acıkıyorum diyince dikkat etmen lazım dedi
Evet canim var malesef ama iki gindur biraz toparladim eger mutfaga girmezsem guzel yiyorum .. Esim sabah kahvalti tabagimi hazirlamis sagolsun cok guzel yedim insallaj biraz toparlarim ya

bulantılar geçince iştah güzel açılıyomuş telaşlanma o yüzden

Canim gecmis olsun. İnsallah tez ve hayirli zamanda saglikli bebeginize kavusursunuz...

Çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah bir daha yaşatmasın,sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.

Canim gecmis olsun. İnsallah tez ve hayirli zamanda saglikli bebeginize kavusursunuz...

Amin kızlar çok sağolun.Zaman geçtikçe üzüntümde azalıyor.Rabbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın inşaAllah :) Hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum :) Hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua edin :)

Kızlar az önce ufak bi leke geldiğini gördüm kahverengi eşim işte napıcam korkuorum doktora gitsemmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar az önce ufak bi leke geldiğini gördüm kahverengi eşim işte napıcam korkuorum doktora gitsemmı

Canim iki gun once bendede birkac damla oldu ve bel agrisi vardi uzun yoldan gelmistim acile gittim serum taktilar tahlillerim iyi cikti, ultrasonda doktor bakti ama kucuk oldugu icin goremedi, simdilik kotu bisey gorunmuyo dedi haftaya kontrole cagirdi. Dikkat etmek gerekiyo sirt ustu yat dinlen o zaman iyi geliyo, doktor gunluk islerimi kendimi yormadan yapabilecegimi soyledi. Sende kendini yorma canim temizlikle falan ugrasma, leke devam ederse git doktora ihmal etme

Daha dün kontrole gittim kalp atışını gördüm kese etrafında kanama yok herşey normal demişti bende dün temizlık yaptum ama dinlene dinlene yaptım bendede bel agrısı ve karnımda kramplar oluo eşim kuaför çok yogundr şuan arayıp telaşlandrmakta istemedım uzandm yatıyorum saol canım içimi rahatlattın bide tam bayram günleri doktorumu bulamam bile. Allahm inş devamı gelmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…