Kızlar az önce ufak bi leke geldiğini gördüm kahverengi eşim işte napıcam korkuorum doktora gitsemmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canim kahve leke kirmizo oldu bes altı kez peceteye geldi dr ada gitmedim.temizlik yapmıştım dinlene dinlene ama onddn oldu heralde. Uzandim iki saat kesildi gibi bakalim saglikliysa dogacaklar napalım takdir yaradanin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha dün kontrole gittim kalp atışını gördüm kese etrafında kanama yok herşey normal demişti bende dün temizlık yaptum ama dinlene dinlene yaptım bendede bel agrısı ve karnımda kramplar oluo eşim kuaför çok yogundr şuan arayıp telaşlandrmakta istemedım uzandm yatıyorum saol canım içimi rahatlattın bide tam bayram günleri doktorumu bulamam bile. Allahm inş devamı gelmesın
Aynen canim kahve leke kirmizo oldu bes altı kez peceteye geldi dr ada gitmedim.temizlik yapmıştım dinlene dinlene ama onddn oldu heralde. Uzandim iki saat kesildi gibi bakalim saglikliysa dogacaklar napalım takdir yaradanin
Benimde bugun cok sukur bel agrim yok, azicik is yapinca yatip dinleniyorum. Insallah sorun cikmaz, ben daha kalp atisini duymadim bu hatfa gidecegim insallah duyarim 😒
Duyarsın canım allahın izniyle ilk bebeğin senınde sanırım oyüsden telaşlanıyoruz
Benden de bugun kan geldı ıkı gundur progestan ve aspırın onerdı doktorum.bunları aldım kullandım bugun adet kanı gıbı kırmızı koyu kan geldı ve ıcınde mınıcık ıkı kucuk nokta gıbı pıhtı vardı sanırım dusuk yasıyorum.
yok canim şakır şakır kan akipta dogurani duydum bisey olmaz inşallah
canım gıttım cok sukur hersey yolunda dedı tam 5 hafta 5 gunluk dedı dün yanı bugun 5+6 yız =) kalp atısı ıcın suan erken haftaya bakalım dedı ıns ozamanda duyarım atısları Allah ın ıznı ıle sen nasılsın?
Meraba canım nasılsın, hayırlı bayramlar... Nasıl gidiyor hamilelik, bulantıların başladı mı? Benim yeni başladı, sabah kalkınca midem çok bulanıyor hiç bir şey yemek de istemiyor canım, iştahım kesildi😞 herkes mi böyle oluyor acaba??
Meraba canım nasılsın, hayırlı bayramlar... Nasıl gidiyor hamilelik, bulantıların başladı mı? Benim yeni başladı, sabah kalkınca midem çok bulanıyor hiç bir şey yemek de istemiyor canım, iştahım kesildi😞 herkes mi böyle oluyor acaba??
Evett ben hala oyleyim :) gecmedi ya 8+4 olduk istah sıfır
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evett ben hala oyleyim :) gecmedi ya 8+4 olduk istah sıfır
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da bunlara katlanıcaz artık, yemek yaparken o soğan kokusu beni mahfediyor 😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?