2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar az önce ufak bi leke geldiğini gördüm kahverengi eşim işte napıcam korkuorum doktora gitsemmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canim kahve leke kirmizo oldu bes altı kez peceteye geldi dr ada gitmedim.temizlik yapmıştım dinlene dinlene ama onddn oldu heralde. Uzandim iki saat kesildi gibi bakalim saglikliysa dogacaklar napalım takdir yaradanin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç beklemiyordum şaşırdım kaldım bikeZ geldi şimdilik devamı yok yatmaktan sırtım agrıdı valla ama dayancaz bugün hiç iş yapmadım aynen takdiri allahtan inş bizimle kalsın bebeklermz

Benden de bugun kan geldı ıkı gundur progestan ve aspırın onerdı doktorum.bunları aldım kullandım bugun adet kanı gıbı kırmızı koyu kan geldı ve ıcınde mınıcık ıkı kucuk nokta gıbı pıhtı vardı sanırım dusuk yasıyorum.

Benimde bugun cok sukur bel agrim yok, azicik is yapinca yatip dinleniyorum. Insallah sorun cikmaz, ben daha kalp atisini duymadim bu hatfa gidecegim insallah duyarim 😒

Duyarsın canım allahın izniyle ilk bebeğin senınde sanırım oyüsden telaşlanıyoruz

Kızlar en güzel ramazan bayraminizda önceki bu güzel bayraminizi kutlarimmm seneye bebeklerimize bayramliklar secme derdinde olcazzz :) yuppi tekrardan herkese hayirli bayramlar olsun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bayram tatilide demiyor aman banyoyu bos birakmiyoruz enim bebis bayramimi kutlama sekli bu sanirim varligini bi an unutturmuyor iyiki varsin bebisim

Duyarsın canım allahın izniyle ilk bebeğin senınde sanırım oyüsden telaşlanıyoruz

Evet canim ilk bebegim olacak allahin izniyle 😍

Herkedsin ramazan bayrami mubarek olsun, seneye insallah bebislerimizde saglikli sekilde yanimizda olurlar 😍😍😍😍😍

Yok canim şakır şakır kan akipta dogurani duydum bisey olmaz inşallah

Iyi Bayramlar herkese ...
Kızlar crınonejel içimde topaklaştı bunu nasıl atacam içimden .. kullandığım zaman yürüyorum genelde ne yapayım ben ??

Herkese iyi bayramlar.
bende bugun 5+1 günlük hamileyim dogum mart 29 gözüküyor. Henuz dr gitmedim bayram sonrası gidicem insallah hersey yolundadir.
Kizlar benim sol kasigima sanci giriyo sonra ayagima dogru iniyor bu sanci 1 sat sonra geciyor sizde boyle seyler oluyormu kanamam falan yok ama bu beni cok endişelendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…