2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bndede akinti sorunu cok var doktor olur hamilelikte korma dedi ama bni cok rahtsz ediyor

Bel ağrım kasık ağrım yok ama kahverengi akıntım pembe kan şekline döndü ama akıntısı. Kayınvalidemdeydik köyde.şehre geldik kadın doğum Doktorunu aradık progestan kullanıyorsun dedi.vajinadan dedim.tahriş olmuş olabilir dedi.çoğu doktor hap olarak verir dedi.peçeteye silince gelen kandan korkma dedi.acilede gitsen yapacak bişey yok dedi.yorma kendini dinlen dedi.progestanı kullan dedi.şimdi ped taktım gelen giden yok.kendi annemler geldik şimdi.

Son düzenleme:
Bel ağrım kaşık ağrım yok ama kahverengi akıntım pembe kan şekline döndü ama akıntısı. Kayınvalidemdeydik köyde.şehre geldik kadın doğum Doktorunu aradık progestan kullanıyorsun dedi.vajinadan dedim.tahriş olmuş olabilir dedi.çoğu doktor hap olarak verir dedi.peçeteye silince gelen kandan korkma dedi.acilede gitsen yapacak bişey yok dedi.yorma kendini dinlen dedi.progestanı kullan dedi.şimdi ped taktım gelen giden yok.kendi annemler geldik şimdi.

Milka84 insallah sağlıkla kucağına alırsın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yasadiginin aynısını 3 hafta evvel yaşadım ıkizlere gebeydim o kanama ile birini kaybettim şimdi diğeri benimle elhamdulillah. Progestan iğne ve hap kullanıyorum 8 haftayı gectik

Yasadiginin aynısını 3 hafta evvel yaşadım ıkizlere gebeydim o kanama ile birini kaybettim şimdi diğeri benimle elhamdulillah. Progestan iğne ve hap kullanıyorum 8 haftayı gectik

okadar uzuldum kı ...bana bunu dıyende olmuyor.oda olabılır buda olabılır dıorlar doktorlar..ben caresız kaldım boyle beklemedeyim.Cok sukur dıgerı sızınlemıs Allahım ayırmasın

Kizlar gunaydin bel agrisi olan var mi hafifte olsa

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu sabah artik neremin agridigina karar veremiyorum basim cokkk agriyo

Belkide ikizdi teki düştü cnm.inşallah bayramdan sonra bebişini görürsün.bazen dr.ların bile anlayamadıgı kanamalar olabiliyor

Bu sabah artik neremin agridigina karar veremiyorum basim cokkk agriyo

Baş ağrısı hormonlardanda olabiliyor klima Vantilatör açıyorsan ondan da olabilir.
sürekli olmasada ara ara bel ağrısı oluyor bende de

Kızlar bu sabah yine peçetede kan geldi.progestan koydum yatıyorum.doktor silince gelen kandan korkma dedi ama korkmak elde mi.rabbim korusun...sinir oluyorum Kayınvalidem bütün ablaların a söylemiş hamileliği mi.herkes seviniyo ama göze gelmesinden korkuyorum.

Kasıklarım sancı yo. Diğer Bebeklerim gibi buda mı gidicem. Ya Rabbi hayırlısı senden.

Son düzenleme:

Bişey olmaz canım stres yapma kendine,dün acildeydim bende, birsürü kanama şikayeti ile gelen hamile vardı,hemde kanamaları öyle böyle değil.birkaç damladan bişey olmaz kendini strese sokma ve yorma.

arkadaşlar, 2 hafta önce doktora kontrole gitmiştim ama orada soracağım birçok şeyi unutmuşum.bir dahakine ne zaman gideceğimi bile bilmiyordum.Birde kanama alanım vardı o hep kafama takılıyordu.araya bayram girdi ve bu akşam tatile gitmek için yola çıkıcaz.gittiğim yerden de dönüşte ailemin yanına başka bir şehire gidicem,anlayacağınız benim kontrol kalıyordu.bende dün eşimle beraber kadın doğum hastanesinin acilinden giriş yaptım:)
kasık ağrım var,ikiz bebekler dedim falan neyse muayene ettiler.kanama alanım küçülmüş.çok şükür. Kan uyuşmazlığı var bizde.bunun için test yapıldı.sonucu negatif çıktı,önlem almak amaçlı kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı.Normalde 28.haftada yapılıyor( oğlumda öyle yapılmıştı) ama bunlar ikiz diye erken yaptılar.Zaten benimde hep kafama takılıyordu. Çok rahatladım.Allah hepimizin yavrularını korusun.

En son sıze 2 yasında ıkız oglum oldugunu ve plansız bır sekılde hamıle kaldıgımı yazmıştım .o zamandan berı durumu kabullenmeye calışıyorum ve nıhayet yarın doktora gıdecez bakalım bızım ınatcı ufaklık ne yapıyor

Cesur ıkızlerını saglıkla kucagına al inşallah ıkız apayrı valla,ben ıkızlere hamıleyken cok mıdem bulanırdı tıksınırdım sımdı hıc bışey yok degerler ıkı kat oluyor ya

Bu arada ıkızlere hamıleyken korkudan ıkı doktora gıdıyordum bı tanesının hakkını yıyemem ıkızlerımı dana gıbı dogurttu. Dığer doktor sureklı progestan kullandırırdı bu ıse progestanın bı işe yaramadıgını dusecegı varsa bebegın dusecegını soyledı.vucut zaten bebegı tutmak ıcın progestan uretıyormuş progestan degerlerınıze baktırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…