2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıkma canını ben senı anlayamıyor olabılırım ama oyle rahatlat kendını eger bebegımızı kaybedeceksek bı sıkıntısı oldugu ıcın kaybedıyoruz, saglıklı olsa kaybetmeyız boyle dusun

Hıc canını sıkma allaah ol derse olur olma derse olmaz yapacak bısey yok, ınsallah hıc bışey olmayaacak dua et rahatla

Çanakkale kadın doğum Hastanesi acil geldik şimdi.tansiyon ölçüler kan aldılar sonuç bekliyoruz.adetin ilk günü şansımız olur ya öyle sancım var.ve hesaplarına göre hamile olmasaydı bugün benim regl dönemindi ikinci regl dönemi acaba onunda etkisi olabilir mi.

Bazı kişilerde oluyormuş cnm regli döneminde sancılar inşallah seninkide ondandır

Keseye baktılar normal gs1.29 cm olmuş.geçen hafta 7.17 mm di.bol su iç.istirahat et dedi.haftaya bebeği görmek lazım dedi.bebek gözükmesi. 6+2 yım bugün.sizce gs iyi mi.bebek kaçıncı hafta gözükmesi.

Bende saat 11 e kadar bulanti bas agrisi cekiyorum sonra aksama kadar normal devam ediyor.. Ya yollardaki bu engeller beni deli ediyo bugun sofor oraya cok hizli girdi cok korkuyorum yaa bisi olur mu oyle seylerden

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Keseye baktılar normal gs1.29 cm olmuş.geçen hafta 7.17 mm di.bol su iç.istirahat et dedi.haftaya bebeği görmek lazım dedi.bebek gözükmesi. 6+2 yım bugün.sizce gs iyi mi.bebek kaçıncı hafta gözükmesi.

İnşallah haftaya bebeginide görürsün cnm elini karnına koy bol bol dua et .normal dediyse normaldir cnm evde degilim olsaydım usg resmine bakardım

Arabanın mümkün oldugunca ön kısmına otur cnm çok şiddetli olmadığı sürece bişey olmazda yinede dikkat etmek lazım

kizlar bende bu bebegimden iki ay once dusuk yaptim ve bu hamileligimde de kanamalarim oldu ama suan yok en iyisi su dinlenmek ve bol bol dua etmek allah nasip etmisse hic bir sey olmaz korkmayin benim kanamalarim korkudan oldu... allah hepimizin yardimcisi olsun...

Arabanın mümkün oldugunca ön kısmına otur cnm çok şiddetli olmadığı sürece bişey olmazda yinede dikkat etmek lazım

Ayy cok korktum ya aslnda o kadar kotu degildi ama korkuyorum iste kanamam filanda hic olmadi benm yinede korkuyorum

Cnm benim ya ne kadarlikti dusuk oldugunda ? Rabbim yardim etsin bebeklerimize insallah saglikli bi sekilde dunyaya getiririz

Kizlar hamilelikte sigarayla ugrasaniniz var mi ben cok eski bir tiryakiyim 2 3 tane iciyorum dra gidip boyle problemi olaniniz varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar iyi bayramlar dilerim öncelikle en son geçen çarşamba günü hgb baktırmıştım 1381 cıkmıştı bugün bir hafta sonra tekrar ölçtürdüm 17158 olmuş sanırım artış normal yarın doktora gideceğim ilk kez ultrasonda göreceğim sanırım. Kaç haftalık olduğunu o kadar merak ediyorum ki. Umarım sağlıklıdır bir sorun yoktur.
Birde bende mide bulantıları yok henüz normal mi bilmiyorum. Canım sütlü tatlı çekiyor ama aş erme mi onuda bilmiyorum.
Bir de vajinamda kuruluk var benim ya normal mi sizce?

Son düzenleme:
Kizlar bende bulantilar hafiften basladi. Bir de asiri terleme var. Normalde hic terlemem simdi elimde peceteyle geziyorum.

Kizlar bende bulantilar hafiften basladi. Bir de asiri terleme var. Normalde hic terlemem simdi elimde peceteyle geziyorum.
Canım kaçıncı haftandasın terleme bende de oluyor bir de hgb değerin kaç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kaçıncı haftandasın terleme bende de oluyor bir de hgb değerin kaç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5. Haftalik canim. En son 21 temmuzda 4883 tu simdi bilmiyorum. Bu pazartesi yine gidicem.

Ben en son 26 sında gittim satım 25 haziran dedim.Doktor hanım tekrardan bakmadı betahcg ye hesapladı kaç olmalı diye şuan ultrason ile keseyi görmem lazım dedi.Baktık keseyi gördük çok şükür.9 unada bebeğim için gidicem inşallah.beta hcg ye tekrar tekrar bakmak lazım mıki.Zaten rutin testler için 4 tüp kan verdim.

Kizlar hamilelikte sigarayla ugrasaniniz var mi ben cok eski bir tiryakiyim 2 3 tane iciyorum dra gidip boyle problemi olaniniz varmi

ben varım cnm bende hem eskı tıryakıyım hemde cok buyuk zevkle ıcıyorum hıc bırakmak ıstemıyorum oyle kı gozumu actıgımda ılk aklıma gelen seydır sıgara unıversıte yıllarımdan kalan kotu bır alıskanlık ama su an cok zorlanıyorum hemde cok

Birbirimize destek olalim canim baska yolu yok drlarin onerilerini soralim ve paylasalim ben ilk hamileligimde tiksinmistim ama bunda iyle birsey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…