Kızlar bu sabah yine peçetede kan geldi.progestan koydum yatıyorum.doktor silince gelen kandan korkma dedi ama korkmak elde mi.rabbim korusun...sinir oluyorum Kayınvalidem bütün ablaların a söylemiş hamileliği mi.herkes seviniyo ama göze gelmesinden korkuyorum.
Çanakkale kadın doğum Hastanesi acil geldik şimdi.tansiyon ölçüler kan aldılar sonuç bekliyoruz.adetin ilk günü şansımız olur ya öyle sancım var.ve hesaplarına göre hamile olmasaydı bugün benim regl dönemindi ikinci regl dönemi acaba onunda etkisi olabilir mi.
Keseye baktılar normal gs1.29 cm olmuş.geçen hafta 7.17 mm di.bol su iç.istirahat et dedi.haftaya bebeği görmek lazım dedi.bebek gözükmesi. 6+2 yım bugün.sizce gs iyi mi.bebek kaçıncı hafta gözükmesi.
Bende saat 11 e kadar bulanti bas agrisi cekiyorum sonra aksama kadar normal devam ediyor.. Ya yollardaki bu engeller beni deli ediyobugun sofor oraya cok hizli girdi cok korkuyorum yaa bisi olur mu oyle seylerden
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Arabanın mümkün oldugunca ön kısmına otur cnm çok şiddetli olmadığı sürece bişey olmazda yinede dikkat etmek lazım
kizlar bende bu bebegimden iki ay once dusuk yaptim ve bu hamileligimde de kanamalarim oldu ama suan yok en iyisi su dinlenmek ve bol bol dua etmek allah nasip etmisse hic bir sey olmaz korkmayin benim kanamalarim korkudan oldu... allah hepimizin yardimcisi olsun...
Canım kaçıncı haftandasın terleme bende de oluyor bir de hgb değerin kaçKizlar bende bulantilar hafiften basladi. Bir de asiri terleme var. Normalde hic terlemem simdi elimde peceteyle geziyorum.
Canım kaçıncı haftandasın terleme bende de oluyor bir de hgb değerin kaç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar hamilelikte sigarayla ugrasaniniz var mi ben cok eski bir tiryakiyim 2 3 tane iciyorum dra gidip boyle problemi olaniniz varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?