2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim doktora gittinmi ben ilk defa pztsi gidicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmisi simdi okudum kahverengi kandan korkma bence kis varsa kanamayla dusmus olabilir bence bu bebek kaybi degildir merak etme ve surekli rahat ol progestan hap kullan ayaklarini yukari kaldir oyle yat di len bol bol birde kocakari tavsiyesidir nisastali tatlilardan ye dusugu onler...

Cesur ıkızlerını saglıkla kucagına al inşallah ıkız apayrı valla,ben ıkızlere hamıleyken cok mıdem bulanırdı tıksınırdım sımdı hıc bışey yok degerler ıkı kat oluyor ya

amin canım inşallah.seninde bebişin hayırlı olsun.bu seferki tek mi? benimde 4 yaşında bir oğlum var. Kesinlikle oğlumdakiyle kıyaslayamıyorum bile kat kat fazla yorgunluk bulantı.çok zormuş ikiz hamileliği...

bayramın bırıncı gunu kahverengı deıl bıldıgın adet kanaması gıbı yogun ve agrılı sancılı bır olay yasadım sabaha karsıydı.sabahı zor ettık detaylı yazdım foruma da aslında bır care bulurmuym dıe cunku dr zor buldum oda her an dusurebılırsın ama o kanama dusuk degıl dedı

net bır sey dıyen olmadı ve aynı dr sanırım ıkız bu ıkı tane kese goruyorum ben dedı ama ıcınde bebek yok belkı henuz kucuk dıye bılemıyorum..maalesef beklemekten baska carem de kalmadı

Birbirimize destek olalim canim baska yolu yok drlarin onerilerini soralim ve paylasalim ben ilk hamileligimde tiksinmistim ama bunda iyle birsey yok...

ben hıc tıksınecege benzemıyorum hem sorunlu bır gebelıgım var hemde canım cok ıstıyor cok streslıyım ve ıhtıyac halım daha cok ama sabrredıyorum.
doktorlarada ne kadar soylersen soyle ıcmeyeceksın dıyorlar soylemesı kolay ama

Iyi bir doktora git dusucekse hic bisey yapamazsin bi onlemi progestan haricinde yok... cok erken dr icin yedi haftasini bitirmesi lazim bence alttan muayene olma kesinlikle biraz sabret kis vardir kanamayla vucut atmistir arkadasimin gebeliginde ayni olay olmustu cunku .kanamayla dra gitti kisi atmis vucut bu cok ii bisey demisti...stres yapma bravo sigara icmiyosan ben ooo 3 tane iciyorum..

okadar uzuldum kı ...bana bunu dıyende olmuyor.oda olabılır buda olabılır dıorlar doktorlar..ben caresız kaldım boyle beklemedeyim.Cok sukur dıgerı sızınlemıs Allahım ayırmasın
Iyi bir dr bul ben 4 tane dr gittim benim tüp bebek yatın kontrolum var bakalim ne diyecek bende sigara kullanıyorum oğlum da da birakamadim şimdide birakamiyorum malesef
Kasıklarım sancı yo. Diğer Bebeklerim gibi buda mı gidicem. Ya Rabbi hayırlısı senden.

Sana neden iğne vermiyorlarki vajinadan kullanılan genelde geri cikio pek ise yaramiyor

Allah sigarayla mücadelenizd e yardım etsin.

Kızlar merhaba..bende geldim aranıza..allahım nasip ederse Mart 2015 im bende...muhtemel doğum tarihi 27 Mart benide uğurlu torpiğinize ekleyebilirsiniz yaşım 30 bugün itibariyle 5+5 im kesemiz göründü..5+2de beta 4841 çıkmıştı.hayırlısıyla tekrar yarın yine yaptırıcam ve Pazartesi Dr gidicem umarım bir sorun olmaz..çok tedirginim nedense acaba boş gebelikmidir diye düşünüp dürüyorum hep bu fikri kafamdan atamıyorum sanırım kalp atışını duyana kadar böyle devam edecek...çünkü bundan 4 ay önce 12 haftamda kürtaj oldum kalp durmasından.allahım hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş

Son düzenleme:

benımde 12 haftalıkken aynen senınkı gıbı kalbı atmyor dıye aldılar bır bucuk yıl gectı aradan .Bende hep bos gebelkık dıs gobelık mıssed abortus denen ve daha br suru sey den klorkuyorum ama bu korkular bbeklere de yansıyor bunu yapmamaya calıs..hala sorunlu gebelık yasıyorum ama oyle dusunmemeye calısıyorum sende dusunme

Allah ısterse olur hersey bunu unutm a ben bunu unutmayarak atlatıyorum herseyı

Düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil malesef..allahım hepimizi kötülüklerden korusun inş

hos geldin canım insallah bebegini saglıklı bi şekilde kucagına alırsın

Cesur nasıl gidiyor tekrar Dr a gittiniz mi sana katılıyorum ikiz hamileliği zormuş yorgunluk çok fazla hemen yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…