ben varım cnm bende hem eskı tıryakıyım hemde cok buyuk zevkle ıcıyorum hıc bırakmak ıstemıyorum oyle kı gozumu actıgımda ılk aklıma gelen seydır sıgara unıversıte yıllarımdan kalan kotu bır alıskanlık ama su an cok zorlanıyorum hemde cok
ben varım cnm bende hem eskı tıryakıyım hemde cok buyuk zevkle ıcıyorum hıc bırakmak ıstemıyorum oyle kı gozumu actıgımda ılk aklıma gelen seydır sıgara unıversıte yıllarımdan kalan kotu bır alıskanlık ama su an cok zorlanıyorum hemde cok
Cesur ıkızlerını saglıkla kucagına al inşallah ıkız apayrı valla,ben ıkızlere hamıleyken cok mıdem bulanırdı tıksınırdım sımdı hıc bışey yok degerler ıkı kat oluyor ya
Gecmisi simdi okudum kahverengi kandan korkma bence kis varsa kanamayla dusmus olabilir bence bu bebek kaybi degildir merak etme ve surekli rahat ol progestan hap kullan ayaklarini yukari kaldir oyle yat di len bol bol birde kocakari tavsiyesidir nisastali tatlilardan ye dusugu onler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birbirimize destek olalim canim baska yolu yok drlarin onerilerini soralim ve paylasalim ben ilk hamileligimde tiksinmistim ama bunda iyle birsey yok...
ben hıc tıksınecege benzemıyorum hem sorunlu bır gebelıgım var hemde canım cok ıstıyor cok streslıyım ve ıhtıyac halım daha cok ama sabrredıyorum.
doktorlarada ne kadar soylersen soyle ıcmeyeceksın dıyorlar soylemesı kolay ama
Iyi bir dr bul ben 4 tane dr gittim benim tüp bebek yatın kontrolum var bakalim ne diyecek bende sigara kullanıyorum oğlum da da birakamadim şimdide birakamiyorum malesefokadar uzuldum kı ...bana bunu dıyende olmuyor.oda olabılır buda olabılır dıorlar doktorlar..ben caresız kaldım boyle beklemedeyim.Cok sukur dıgerı sızınlemıs Allahım ayırmasın
Kasıklarım sancı yo. Diğer Bebeklerim gibi buda mı gidicem. Ya Rabbi hayırlısı senden.
Iyi bir dr bul ben 4 tane dr gittim benim tüp bebek yatın kontrolum var bakalim ne diyecek bende sigara kullanıyorum oğlum da da birakamadim şimdide birakamiyorum malesef
ya aslında bır tane ıcsem daha stressız olucam gıbı gelıyor ama boyle cok stres altındayım cok kotu durumdayım kımse benım kadar tıryakı olamaz derdım genclıgımde hamıle kalmadan once vs 14 yıldır kullanıyorum ve zor donemlerımde bıle bu mereti ıctım.ısın kotusu cokda sevıyorum.baska sosyal hayatı olan yada kendıne aıt bır luksu olan bırıde degılım.sıgarasız kalmaya dayanacagımı hamıle de olsam sanmıyorum.bugun yarın elım gıdecek .korkuyorum.
Kızlar merhaba..bende geldim aranıza..allahım nasip ederse Mart 2015 im bende...bugün itibariyle 5+5 im kesemiz göründü..5+2de beta 4841 çıkmıştı.hayırlısıyla tekrar yarın yaptırıcam ve Pazartesi Dr gidicem umarım bir sorun olmaz..çok tedirginim nedense acaba boş gebelikmidir diye düşünüp dürüyorum hep bu fikri kafamdan atamıyorum sanırım kalp atışını duyana kadar böyle devam edecek...çünkü bundan 4 ay önce 12 haftamda kürtaj oldum kalp durmasından.allahım hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş
benımde 12 haftalıkken aynen senınkı gıbı kalbı atmyor dıye aldılar bır bucuk yıl gectı aradan .Bende hep bos gebelkık dıs gobelık mıssed abortus denen ve daha br suru sey den klorkuyorum ama bu korkular bbeklere de yansıyor bunu yapmamaya calıs..hala sorunlu gebelık yasıyorum ama oyle dusunmemeye calısıyorum sende dusunme
Allah ısterse olur hersey bunu unutm a ben bunu unutmayarak atlatıyorum herseyı
Iyi bir dr bul ben 4 tane dr gittim benim tüp bebek yatın kontrolum var bakalim ne diyecek bende sigara kullanıyorum oğlum da da birakamadim şimdide birakamiyorum malesef
ya aslında bır tane ıcsem daha stressız olucam gıbı gelıyor ama boyle cok stres altındayım cok kotu durumdayım kımse benım kadar tıryakı olamaz derdım genclıgımde hamıle kalmadan once vs 14 yıldır kullanıyorum ve zor donemlerımde bıle bu mereti ıctım.ısın kotusu cokda sevıyorum.baska sosyal hayatı olan yada kendıne aıt bır luksu olan bırıde degılım.sıgarasız kalmaya dayanacagımı hamıle de olsam sanmıyorum.bugun yarın elım gıdecek .korkuyorum.
Cnm seni anlıyorum ama önce bu durumu kafanda bitirmen gerekiyor bende yaklaşık 15 yıldır içiyordum ilk gebeliğimde ne zaman pozitiff gördüm o an bıraktım şuan 7 ay olmak üzere.kürtaj olmama rağmen başlamadım ikincide vücudum temizlensin diye..umarım Allah sabrını verir bırakırsın
Yrn doktora gircz bebegi gormeye cok heycanliyim
Yrn doktora gircz bebegi gormeye cok heycanliyim
Bende cuma gidecegim canim ayni heyecani paylasiyoruz 😍😍😍😍 insallah bebislerimizi goruruz....
Kızlar merhaba..bende geldim aranıza..allahım nasip ederse Mart 2015 im bende...muhtemel doğum tarihi 27 Mart benide uğurlu torpiğinize ekleyebilirsiniz yaşım 30 bugün itibariyle 5+5 im kesemiz göründü..5+2de beta 4841 çıkmıştı.hayırlısıyla tekrar yarın yine yaptırıcam ve Pazartesi Dr gidicem umarım bir sorun olmaz..çok tedirginim nedense acaba boş gebelikmidir diye düşünüp dürüyorum hep bu fikri kafamdan atamıyorum sanırım kalp atışını duyana kadar böyle devam edecek...çünkü bundan 4 ay önce 12 haftamda kürtaj oldum kalp durmasından.allahım hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş
amin canım inşallah.seninde bebişin hayırlı olsun.bu seferki tek mi? benimde 4 yaşında bir oğlum var. Kesinlikle oğlumdakiyle kıyaslayamıyorum bile kat kat fazla yorgunluk bulantı.çok zormuş ikiz hamileliği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?