- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Cesur nasıl gidiyor tekrar Dr a gittiniz mi sana katılıyorum ikiz hamileliği zormuş yorgunluk çok fazla hemen yoruluyorum
Günaydın herkese
Ya cok heyecanliyim insallah saglikli bi şekilde kucagimiza aliriz.. Biz bugün 6+4 olduk..
Arkadaslar hamılelıgımı ogrendıgım ılk gun dahıl burda aktıf olarak bu forumdayım.
18 hazıran son adet tarıhım.25 gunde bır regl oluyorum ve yaklasık bırbucuk sene once 12 haftalık mecburı kurtaj gerceklestı.Bebek yok dendı kalbı atmıyor dendı ve taa o tarıhlerde de ben bunları yasarken burda sızlerle beraber o gunlerı atlatmıstım.Bu sefer bırbucuk yıl araya bosluk koydum ve o kurtajımı yapan doktor beklemene gerek yok hamıle kalabılırsın dedıgı halde ben bekledım bunca zaman.
Bu hamılelıgımı 15 TEMMUZ gunu ogrendım henuz dort haftalık dendı.bır bucuk hafta gecmeden bunu ogrendıgımden kahverengı lekelenmeler oldu.Bu forumda da sız arkadaslarımdan yorum almıstım.
Maalesef cuma gunu gıttıgımdebebegı yıne gormedık ama kese var ve yolk benzerı bır olusum var gıbı dendı.Haznedar vıtal hast dıdem hanıma gıttım.Bana yarım aspırın ıle progestan verdı.Dınlen dedı ılıskı yasagı verdı zaten cuma gununun uzerıne bayram gırdı malum.
Dun gece altımda berbat bır sıcaklıkla tuvalete kostum ve oluk oluk yanı regl benzerı bır sey yasadım ve afedersınız alafranga tuvalete popomu koyamadım.bıldıgınız oturamadım ve alttan sureklı bır seyler ıcerı gırıyor dısarı cıkıyor ggıbı oldu.zATEN kahverengı lekelenmeler bıtmemıstı.Bu sefer bıldıgınız sıcak kan aktı.hemde baya bır aktı.20 dakıka cıglıklar ıcınde kaldım esım dusa soktu bıraz rahatladım sabahı sabah ettım.
Az evvel zorla bayram gunu hıcbılmedıgım bır hastaneye gıttım mecburen.(ılgı hastanesı-gungoren)
bana hıcbırsey solemedı sankı ıkı kese var gıbı dedı.bende vıtalde 5 gun oncekı ultrasonumu gosterdım.orda oyle bır olgudan bahsedılmemıstı halbukı.bana ne bır ılac onerdı ne bırsey
kese var bırsey goremıyorum dunku kanaman dusuk degılmıs dedı ama dusuk olmayacagı anlamına gelmez dedı
sevıneym mı uzuleymmı bılemedım asprıını bırak progstan a devam edebılırsın dedı tum bunları zorla aldım agzından
allah askına hanımlar bılıorum uzun oldu ama acıklayıcı olsun sızler bana daha dogru yardım edebılın dıye boyle detaylı yazdım.
Boyle once kahverengı lekelenme bır haftadan fazla zaman yasayan ve son anda regl gıbı kanaması olan hamılelıgı devam eden varmı ?
Günaydın herkese
Günaydınn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benim ya ne kadarlikti dusuk oldugunda ? Rabbim yardim etsin bebeklerimize insallah saglikli bi sekilde dunyaya getiririz
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bendee yaaa fena heyecanlıyım nasıpse yarın kalp atıslarımız ıcın gıdıcez doktora ıns duyarız
Günaydın herkese
Günaydınn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınlar.............
Sa.. Gittin mi canim doktora.. Cok sukur ben duydum ama hala bi garibim içim kipir kipir.. Rabbim saglikli bi şekilde kucagimiza almayi nasip etsin.. Pit pitlarini duymak gerçekten cok hoş ve garip bi duygu..
günaydın kızlar.....bayramda geçince hareket gelmiş biraz topiğe ...dr. randevusu olanlar hayırlı haberlerle dönsünler inşallah....
Kızlar Günaydın 6.haftadayım kesem 1.29 cm olmuş bebek gözükmüyor.
canım sorununla ilgili bilgim yok ama ilgi hastanesine kesinlikle gitmemeni tavsiye ederim berbat bir hastane istersen benim doktorumun numarasını vereyim ona bi görün sorunlu gebeliklerde uzman bir doktor bakırköyde muayenehanesi var
cnm ben glukofeni günde iki kez 850 mg kullanıyordum. tansiyon düşüklüğü geçermi diye 1 hafta kadar bekledik olmayınca direk kesti başka ilaç önermedi. dostinex ve glukofen düşüğü önler dedi ama oda tansiyonu düşürüyomuş onuda kesti:44:Glukofen yerine glucobay kullanabilirsin ben onu kullanıyorum 3 ogun 25 mg 3 aya kadar kullanicam dedi dr.dostinex düşüne sebep olur bildiğim kadarıyla
aynı şey bendede oluyo ama sürekli olan bişey değil:44: ben yürümüyorum akşam yatacağım zaman kullanıyorum öyle yatıyorumIyi Bayramlar herkese ...
Kızlar crınonejel içimde topaklaştı bunu nasıl atacam içimden .. kullandığım zaman yürüyorum genelde ne yapayım ben ??
memnun olurum bakırkoy de bana yakın
ali gedikbaşı 5420996 muayene ücreti 80tl akşamları muayene ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?