2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cesur nasıl gidiyor tekrar Dr a gittiniz mi sana katılıyorum ikiz hamileliği zormuş yorgunluk çok fazla hemen yoruluyorum

gittimk canım doktora,bayramda acilden giriş yaptım.bebeişleri merak ettim.çift yumurta olabilirmiş.kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar.bebklerden biri sata göreydi 9+1,diğeri 8+3 idi.şimdilik iyiler sanırım.ama hamilelik zorlayacak bizi.öyle görünüyor.bide uzun yoldayız şuan,tatile çıktık inanılmaz yoruldum.senin bebişler ne durumda sen gittinmi doktora canım?

canım sorununla ilgili bilgim yok ama ilgi hastanesine kesinlikle gitmemeni tavsiye ederim berbat bir hastane istersen benim doktorumun numarasını vereyim ona bi görün sorunlu gebeliklerde uzman bir doktor bakırköyde muayenehanesi var

Cnm benim ya ne kadarlikti dusuk oldugunda ? Rabbim yardim etsin bebeklerimize insallah saglikli bi sekilde dunyaya getiririz

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

8 haftalikti canim cok uzulmustum ama suan allaha cok sukur iyiyim...

bendee yaaa fena heyecanlıyım nasıpse yarın kalp atıslarımız ıcın gıdıcez doktora ıns duyarız

Sa.. Gittin mi canim doktora.. Cok sukur ben duydum ama hala bi garibim içim kipir kipir.. Rabbim saglikli bi şekilde kucagimiza almayi nasip etsin.. Pit pitlarini duymak gerçekten cok hoş ve garip bi duygu..

Sa.. Gittin mi canim doktora.. Cok sukur ben duydum ama hala bi garibim içim kipir kipir.. Rabbim saglikli bi şekilde kucagimiza almayi nasip etsin.. Pit pitlarini duymak gerçekten cok hoş ve garip bi duygu..

yarın gıdıcem canım randevum yarına bakalım hayırlısı ıle bızde duyarız ıns bugun 6+6 yız bakalım duyabılecekmıyız =)

Kızlar Günaydın 6.haftadayım kesem 1.29 cm olmuş bebek gözükmüyor.

8.haftaya kadar görülebiliyor diye duymuştum.buarada bana tsh yüksekliği için ilaç verdiler.5.aya kadar içecek mişim. Sonra tekrar değerlendirecek doktorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

memnun olurum bakırkoy de bana yakın

Yeni hamilelik yasayanlar cok daha panikler ama rahat olun ve bebeklere 8 hafta olana kadar musade edin kizlar nasipte varsa zaten gorunucekler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Glukofen yerine glucobay kullanabilirsin ben onu kullanıyorum 3 ogun 25 mg 3 aya kadar kullanicam dedi dr.dostinex düşüne sebep olur bildiğim kadarıyla
cnm ben glukofeni günde iki kez 850 mg kullanıyordum. tansiyon düşüklüğü geçermi diye 1 hafta kadar bekledik olmayınca direk kesti başka ilaç önermedi. dostinex ve glukofen düşüğü önler dedi ama oda tansiyonu düşürüyomuş onuda kesti:44:
Iyi Bayramlar herkese ...
Kızlar crınonejel içimde topaklaştı bunu nasıl atacam içimden .. kullandığım zaman yürüyorum genelde ne yapayım ben ??
aynı şey bendede oluyo ama sürekli olan bişey değil:44: ben yürümüyorum akşam yatacağım zaman kullanıyorum öyle yatıyorum

kızlar ben ne yesem midem taş gibi oluyor afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum daha 2 aylık hamileyim karnım 4 aylık gibi oldu çabucak doyuyorum middem şişiyo hemencecik de acıkıyorum benin gibi sorunu olan varmı başka ne yapmam lazım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…