• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dun cok korktum hala endiseliyim internette biseyde bulamadim 33 haftam yeni doldu dun carsidayken birden vajinama kramp gibi sancilar gir 2 haftadir vardi zaten ama bu sefer cok siddetliydi. Panikleyip doktoruma gittim(muayene sinin yakinlarindaydim hemen) vajinadan ultrasona bakti ve olcum yapti sanirim aciklik olcuyor. 3 cm gorundu dogum baslamamis dedi sanci icin nstye aldi bebek hareketleri guzel dedi ve gonderdi. Ne oldugunu anlamadim internete 3 cm aciklik yazdigimda seneryolar cok ciddi. Boyle birsey yasayan var mi lutfen yardimci olun (ultrason ciktisinda olcum yapmisti 3cm yaziyor kendisi rakam soylemedi)
Canım doktorum risk almaz heralde ama en azından doğumun çok yakın olabilir ,benim bir tanıdığım 1 hafta öyle gezmiş.Yine de rahat edemeyeceksen başka bir doktora daha danış ,hakkında hayırlısı Allahım sana da bebeğinede sağlık versin inşallah.

selamm annişlerr..

bugün evde boya badana işleri var eşim yapıyor bende kös kös oturuyrm hiç bişey yapamyrm eşim yaptrtmyr daha doğrusu :KK20: yoksa neler yapasım varda :(
kızım sürekli aşağıya doğru baskı halinde erken doğum riskinden de korkuyorum diretmiyrm yapaym diye de bu kadar işi kim yapacak diye de kara kara düşünüyorum o_O

Yok canım normal düşündüğüm için herhangi bi gün vermedi ama 20 Şubattan sonra heran hazır ol demişti sabah 10 da gidicem tabi öncesinde nst olacak
Anladım benımde kontrolüm var yarın bakalım ne olucak en son gıttıgımde Bebişim dönmemişti inşallh döner bana tarıhle ılgılı hıc bişi demedi

Kizlar nasil? Baskiyi evde eşim yapti. Ugur böceğini ve tulu ben ekledim. Kagit tutacagi

Eklentiler

• 20150201_143616.webp
    20150201_143616.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 142
bu hafta 3 yakınımın bebeği oldu 3 ü de kız.. hepsi günlerini geçirdi pek bi nazlı geldiler..
istisnalar var demekki ;)

Spinal en iyi yöntem dedi anestezi doktoru, tamam dedim
bu arada dikişler sebebi ile korse gerekiyor, cırt cırtli. Hastanedekiler büyüktü bana olmadı eşim dışardan buldu

ikra 2950 gram, şükür iyi ama sütüm yok su gibi birşey geldi daha yeni inşallah sütte gelir

sondaya uyuz oldum ama şart birşey uyuşmuşken bacaklar bile hissedilmiyor ki idrar için .gerekli sonda

sarjim çok az görüşmek üzere inşallah
gözün aydın cnm ;)
darısı hayırlısıyla bizlerin başına..
sütüne dert etme daha yeni doğum yaptn su gibi gelmesi bile hiç gelmeyenlerde oluyor 3-4 güne normale dönersn inşş.. sen yine de emzirmeyi bırakma.. öpüldünüz analı kızlıı ;)

Back
X