• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizimda ilk gun benimde sutum gelmedi. Hemsireler kesinlikle mama vermeyeceksin emzireceksin dediler. Cocuk acliktan aglayip durdu. Ertesi gun eve ciktigimizda atesi cikti kizimin. Acildeki doktor bize cok kizdi mama vermedigimiz icin. Cocugun damagi kurumus dedi ve vucudundaki su azalinca tuz orani yukselmis iyiki beyin kanamasi gecirmemis dedi. O yuzden bu defa sutum gelene kadar mama vereceğim
Aynen bizde de 1 sa sonra mama alin dediler gogsum bombostu ve sut 4 gun sonra gelmeye basladi o arada hep mama verdik ve sarılık da oldu buna ragmen.hic mamayi birakamadik benim hic sutum yoktu

Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim

Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür

darısı hepinizin başına inşallah

Gozun aydin canim emer o sen telas yapma daha cenesi de gucsuzdur azar azar emicek Ikra hanim.

Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim

Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür

darısı hepinizin başına inşallah

Canim cok sevindim senin adina ikracikta anne kokusunu alinca emmeye baslamis ne guzel, Rabbim uzun ve saglikli omurler versin. Insallah butun isteyenlere bu duyguyu yasamak nasip olur, insallah bizlerde yavrularimizi kucagimiza saglikla alabiliriz. Ikra nin mis kokusunu bizim icinde kokla :KK68:

kızlar benim karnım iyice aşağı inmiş ya sanki hiç göbeğim yok gibi geliyo sadece alt taraf şiş. top yutmuş gibi :) mide göğüs kısmı boş bi tuhafım yani
bebek aşağı ınmş doğm şeklini almş ondan 2 hafta içinde doğar dedi doktorum
Canım benim de aynı ve kontrolüm 11 Şubat'ta.
2 hafta olayı benim için de geçerli midir ki? :KK57:

Günaydııın hamişleeerrr ve bebişleriiiiiiiiiiii.c.tesi gece uyuymayInca mide rahatsızlığından dün gece erkenden sizmisim bugün sabaha karşı açtım gözleri daha da uyku yok.Böyle abuk subuk olunca sinir oluyorum tum gün sersemliyorum. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum hepimize mideler rahat bebişler mutlu....

Bende son hazirladiklarimi paylasayim sizlerle.Uyku tutmayan gecelerde bunlarla ugrasmak keyiFli oluyor:KK69:

Eklentiler

• 20150131_233909.webp
    20150131_233909.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG-20150201-WA0000.webp
    IMG-20150201-WA0000.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG-20150201-WA0002.webp
    IMG-20150201-WA0002.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG-20150201-WA0004.webp
    IMG-20150201-WA0004.webp