• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ARKADAŞLAR lutfen tartışmayı kesermisiniz..Beyazkaranfil bence anlamsız bi noktaya götürüyorsun..ve yazımların biraz ağır kaçıyor..kimse kimseyi herhangi bi gruba dahil etmek zorunda değil.sonuçta biz k.k da tanıştık ve burda devam ediyoruz.ayrı bi yerde kim kiminle konuşmak isterse konuşur.buna karışamaz yada bu şekilde yakıştırmalar yapamayız.
sadece benim alındığım nokta bi grup olduğunu oğrendiğimde ve yazdığımda cevap vermemek yada başka birileri ilgileniyor diye pas etmek yerine bana en başından biz kendi aramızda bir grup kurduk vbe kimseyi almıyoruz diye baştan belirtilmemiş olmasıydı.bende saf saf millete numara yazmazdım:)

Arkadaşlar zaten burası birleşim platformu bazı arkadaşlar daha yakınlık hissedip daha özel şeylerini paylaşıyor olabilirler. Sadece bence tek olmaması gereken grup kalmadı herkes cıkı demekti. Bu şekilde sanki bir grup var ama belirli üyeler ile sınırlandırıldı diye algılandı. İki tarafta kendince haklı. Bu güzel ortamı germeye bozmaya gerek diyor hepinizin kuzucuklarını öpüyorum :D

Arkadaşlar zaten burası birleşim platformu bazı arkadaşlar daha yakınlık hissedip daha özel şeylerini paylaşıyor olabilirler. Sadece bence tek olmaması gereken grup kalmadı herkes cıkı demekti. Bu şekilde sanki bir grup var ama belirli üyeler ile sınırlandırıldı diye algılandı. İki tarafta kendince haklı. Bu güzel ortamı germeye bozmaya gerek diyor hepinizin kuzucuklarını öpüyorum :D
Evet ayynneen de öyle algılandı canım.Ben asla haksızlığı sevmem.Artık almıyoruz diye yazılmasına ne gerek var yani girmek isteyene özel mesaj gönderilmesi daha nazik olmaz mıydı? Sonuçta hepimiz bir can taşıyoruz ve birbirimizi üzmememiz gerekir.Daha da duygusalız ve kırılganız. Yoksa ben meltemsmh meltemsmh e bir şey yazıyorum tanımadığım yok ismini bile görmediğim birileri! çıkıp sinir bozuyor.Neyse bu konu fazla uzadı canım.Ben de seni ve kuzucuğunu öpüyorum.

annem yarın gelicek kızkardeşimle işler yetişmez mecbur birgün kalıcaklar
tek kv olsa yine tamam ama iki toruna bakıyor onlarıda alıp geliyoor çocukları parka vs götürüyor
heryer yine batıyoorr
akşamına da görümcem gelir yemek bilmem neee
kaldıramıycam yanii işe yarasalar tamam da oda yook sadece yemek ve çay için geliyorlar
ne yapsam bilemedimmm
Kv ye söylemek zorundamısın cnm.kv ayrı dert zaten gelme desen alınıverirler

Karanfilciğim sen forumu kırk yılda bir takip ettiğin için tanımıyosun arkadaşı bence.biz hergün burda olup,6000 sayfayı okuyup yazanlar herkesi tanıyoruz....
Zamanım olduğu sürece ihmal etmiyorum sonuçta çalışıyorum evde değilim.Kişi kendisi de söyledi Waptayım diye. Tanımadığıma da üzülmedim açıkçası

Zamanım olduğu sürece ihmal etmiyorum sonuçta çalışıyorum evde değilim.Kişi kendisi de söyledi Waptayım diye. Tanımadığıma da üzülmedim açıkçası
Eğer geçmiş sayfaları okursan,haksızlıktan hoşlanmayan biri olarak,şuan haksız eleştiri yaptığını görürsün canım.grup ilk kurulup davet yapıldığındaki yorumları ve de atılan bikaç mesaja cvp verilmediğindeki yorumları.eminim ozaman fatklı düşünüceksin...

al bendende o kadar
bende düşünmüyorum , bizim 40 mevlütümüz var onu yaparız , batı da ne görsek alıp getiriyoruz , bebek doğmadan önce bi toplantı yapılıyor , herkez hediyesini o zaman getiriyor , şatafatlar süsler vs. para tuzağı organizasyon şirketlerinin oyunları , şimdi bide bekarlığa veda çıktıya kına gecesi yerine onun gibi :KK43:

Back
X