• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok guzel lokum süslüyolar ya.
oyle bi sey yaptirsak biz de modadan geri kalmadik diye seviniriz en azından:KK53::KK53::KK53:

Şöyle bişey düşündüm ama :) nasıl peki sence sade mi ya da nasıl olmalı ki?

Eklentiler

• HASTANE.webp
    HASTANE.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 68
Önce su gibiydi
Sonra sarıya döndü evet
Emmese bile çay kaşığına alıp vermeye çalıştım
İnşallah şifa olur

Anne sütü böyle mi ?
Ne bilim ben market sütü gibi bembeyaz mat bişi beklediğimden daha sütüm gelmedi sanıyorum :KK53:
Evet ilk başta bir hafta öyle gelir ve bebek için en faydalı olan süt. Ağız sütü derler

Son ana kadar bekle en azından 40. Haftayı doldur eğer problem yoksa. Eğer benim yaş ve bir daha anne olma şansım düşük olmasaydı direk normal denerdim
Yaşım 31 tüp bebek.. bi tane de dondurulmuş bebem var benim :))) bıraktım onu yaban ellerde:)... aklımı karıştıran tüp bebeklikten ziyade kan sulandırıcı iğne kullanmamdı.. doktorum gerçi riski hep sıfır şeklinde gidiyor.. o derse ki sezeryan hemen tamam derim zaten kii o da bana diyecektir şundan bundan sezeryan yapalım diye...

Selam kızlar...
Ben de şu gerginlikle ilgili bir yorum yapmak istiyorum.
En başından attığım mesaja cevap gelmeyince zaten anlayacağımı anlamıştım.
Yani muhtemelen sıkı bir grup kuruldu ve başkası alınmak istenmiyor diye.Doğru düşünmüşüm.
Ama bana bunun msj olarak iletilmesini isterdim,konudan genele hitap edilmesi beni rahatsız etti.
Kaale alınmamak,genele verilen bir cevapla karşılaşmak şaşırttı beni.

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-03-16-41-13.webp
    Screenshot_2015-02-03-16-41-13.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 116
Beyaz Karanfil82 Beyaz Karanfil82 senin evde 3 çocuğun vardı demi. Bakıcı evde iş yapıyor mu. Hem çalışıp hemde 3 çocuk ve ev işi nasıl yetisiyorsun. Benim bir çocukla pertim çıkıyor
Hepsine bakıcı bakmıyor ki canım.2 tanesi Etüd Merkezine gidiyorlar okul zamanı yarım gün Etüd yarım gün okulları var.Tatil günleri de tam gün.Ben bebişi verdim sadece bakıcıya çünkü kreşe vermeye kıyamadım.Yemeği ben kendim yapıyorum temizliği de bakıcıya sadece çocuğa iyi bak gerisi önemli değil dedim.Çünkü temizliğe koyulup çocuğa bakmaz diye düşündüm.Hem ben alıştım yaa yorulmuyorum hiç nedense..Çocuklarım bana güç veriyor:KK9:

Artık tanımadığım ve alakasız insanlarla muatap olmuyorum.Çünkü kendime ve bebeğime değer veriyorum.
''SUSKUNLUĞUMUZ KORKUMUZDAN DEĞİL;ASALETİMİZDENDİR.'':KK25:
savunduğun forumun kullanıcılarını tanimiyorsun kimi neyi savunuyorsun bence dr una danis vitamin falan al
asalet suskunluktan gelmez bilmediğin tanımadığın seyleri yargilamamaktan gelir.Neyse büyüyünce ogrenirsin dert etme kendine ama bak vitamini unutma

Yaşım 31 tüp bebek.. bi tane de dondurulmuş bebem var benim :))) bıraktım onu yaban ellerde:)... aklımı karıştıran tüp bebeklikten ziyade kan sulandırıcı iğne kullanmamdı.. doktorum gerçi riski hep sıfır şeklinde gidiyor.. o derse ki sezeryan hemen tamam derim zaten kii o da bana diyecektir şundan bundan sezeryan yapalım diye...
Öyle de ne bileyim benim normal doğum içimde ukde kaldı. Sezaryen doğumda sanki kendimi doğum yapmamış gibi hissediyorum. Gerçi dr bana çocuk için pek şans vermiyorlardi ama 2. Geldi kendiliğinden eşim 3.yude düşünüyor :confused:sen dogurursan olur dedim

Güzel bi tepsi alıp kendimizde yapabiliriz hem :)
evet canım ,
evde zaten var tepsilerimiz , yada dediğin gibi alıp yapabilirizde, fikrin süper oldu hastane için böyle bir çalışma başlatıyorum , hazır almak yerine kendimiz yapmamız daha mantıklı çeşit çeşit alır dizeriz hem taze olur hem hesaplı

canım benim bildiğim tüp bebekler kıymetli bebek olarak nitelendiriliyor ne 39. haftanda alınıyor sezeryanla dr un bişey demedimi ?

QUOTE="gecenemi07, post: 39221626, member: 88323"]kucukte yuksek 16/11 cikti bol bol sarimsak yiyorum[/QUOTE]
gerçekten cok yüksekmiş hiç inmedimi .sarımsaktan ziyade doktorun ilaca başlaması gerekmiyormu

Hepsine bakıcı bakmıyor ki canım.2 tanesi Etüd Merkezine gidiyorlar okul zamanı yarım gün Etüd yarım gün okulları var.Tatil günleri de tam gün.Ben bebişi verdim sadece bakıcıya çünkü kreşe vermeye kıyamadım.Yemeği ben kendim yapıyorum temizliği de bakıcıya sadece çocuğa iyi bak gerisi önemli değil dedim.Çünkü temizliğe koyulup çocuğa bakmaz diye düşündüm.Hem ben alıştım yaa yorulmuyorum hiç nedense..Çocuklarım bana güç veriyor:KK9:
Seninki de çok küçük benim kv bakıyor çocuğa benimde evde bütün işler bana bakar. Maşallah diyeyim sana daha yaşın küçük ben 38 yaşındayım. Zaten pekte hamarat biri değildim :KK45:

Back
X