• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Göbek bağı düşmeden banyo yapmayın dediler
Annemler eskiden hemen yaparmışta doktor yapmayın deyince yaptırmadık
Öğrendiğimiz iyi oldu,kaç günde düşüyor acaba göbek bagi

Aa bilmydm. Hemserim :KK66: orda mi oturysnz peki ? Bz esmle ikimz de balksrlyz ama urfada yasyrz. Seneye tayin istcz ins :)
Ben Edirne de yim hemso eşim buralı.
İnşallah daha yakınlara düşer tayin yeriniz

Onlar niye sende o zaman sana zararlari daha cok.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz kayınpederim öğretmen görümcem üniversitede okuyor şubat tatili diye geldiler her sene şubat tatilinde ve yaz tatilinde gelirler 1 hafta kalırlar. Her şeyi eleştiren pimpirik olmak da istemiyorum. Çok fazla karışmış gibi oluyorum sonra :( zor bir denge anlayacağınız. Bir de ısrarcılar ki sormayın her şeyi teşekkür ederim sağolun almayayım ben diyorum nezaketen anlamıyorlar ısrara devam. Eşime bu ısrar konusunda arkamda durmasını söyledim ısrar ettiklerinde artık o susturuyor ısrar etmeyin anne diye. Ama eşim yokken bana kalıyor reddetmek maalesef. Ve tahammül seviyemi baya bir zorluyorlar. Ben de ne çok dolmuşum bınları birilerine anlatmak iyi geldi :)

1 saattir garip agrilar girip duruyor kasigima karnima , bobreklerime dogru fln bi orda bu burda gibi sancilar , buraya takilip hem kafami dagitayim dedim ama git gide artiyor agrilar anlamadim bu ne agrisi boylr :KK43:
Hsyirdir insalkah. Canim evi icinde dolas biraz bazen iyi gelebiliyo

1 saattir garip agrilar girip duruyor kasigima karnima , bobreklerime dogru fln bi orda bu burda gibi sancilar , buraya takilip hem kafami dagitayim dedim ama git gide artiyor agrilar anlamadim bu ne agrisi boylr :KK43:

:(
Ya Allah korusun..
uzan dinlen geçmiyorsa doktorunu ara..

Canım biraz uzan dinlen bbakalim hepimizde oluyor bu ağrılar buaralar.Insallah geçer

Farklı şehirlerde yaşıyoruz kayınpederim öğretmen görümcem üniversitede okuyor şubat tatili diye geldiler her sene şubat tatilinde ve yaz tatilinde gelirler 1 hafta kalırlar. Her şeyi eleştiren pimpirik olmak da istemiyorum. Çok fazla karışmış gibi oluyorum sonra :KK43: zor bir denge anlayacağınız. Bir de ısrarcılar ki sormayın her şeyi teşekkür ederim sağolun almayayım ben diyorum nezaketen anlamıyorlar ısrara devam. Eşime bu ısrar konusunda arkamda durmasını söyledim ısrar ettiklerinde artık o susturuyor ısrar etmeyin anne diye. Ama eşim yokken bana kalıyor reddetmek maalesef. Ve tahammül seviyemi baya bir zorluyorlar. Ben de ne çok dolmuşum bınları birilerine anlatmak iyi geldi :)
Neyse 1 hafta kaliyorlarsa sık disini. Allah kolaylik versin canim. Ceken bilir gerci ana

Sirtim agriyo utanmassm aglicam yeminle bu sirt agrisi nedir ya vala aglicam ya :KK61::KK61:cok mu mizmizlandim :KK61:ama cidden yatakta saga sola donerken bile butun kemiklrim catir catir dio off sU son aylar hayirlisiyla bi gecseydi
benimde karnım ağrıyo sanki gaz doluyum ama gaz yok yatıp kalkarken doğurcak gibi o kadar ağrıyoki :(

Amma abarttınız he ne whatsappmış.ne çok biliyonuz herşeyi.
Yok güvenli değil yok şarj dayanmaz yok çok yazıyolar..beğenmeyen girmedi işte ne istiyosunuz arkadaşım yaaa.
Msj attım beni almadılar gibi cünleleri herkes ortaya yazınca kimseden ses çıkmad.almak istemiyoruzu ortaya yazınca mı suç oldu.
Şuan idilboris hastanede sancı çekiyo.konuyu kapatın ve arkadaşımıza dua edin lütfen ki forum amacından çıkmasın...
aaa idil doğumamı gitti kaçıncı haftadaydıkı o

Back
X