• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın :)
Kizlar hepiniz sagolun, ama uzanma kisalma yurume oturma kalkma hic bise gecirmedi agri git gide artti ve karnim surekli surekli kasilmaya baslayinca gittik hastaneye , nst bagladilar sancim cikti ama duzenli olmadigi icin ve cok fazla olmadigindan, ve acilma yok diye yatis yapmadi serum taktirdi eve geldik,bol su icmelisin agriyi oda dindirir dedi.
Muayeneyi ne kadar istemediysrm sancin cikti bakmaliyim diye diye yapti sezeryan olucam ben ama dedim seni doguma almicam sakin ol dedi suan bunu bilmeliyiz acilma varsa eve ginderemem dedi :KK43: cok sukur acilma yoktu
Geçmiş olsun canım evet bol su ağrıları aliyormus

uykum yoooooooooooook :KK47::KK47::KK47: yatsam yatamıyorum yan dönsem tekme savurup duruyor benim kızçe içerde :KK45: o dursa yan dönemiyorum bebek ezilecek gibi geliyor, sırt üstü yatsam nefes alamıyorum yüzüstü şansım yok zaten nası uyuycamki ben :63: şu hamilelik biter bitmez ilk yapacağım şey rahatça yüzüstü uyumak olcak vallahi :KK50: gözlerim fal taşı gibi:KK23: :KK53: herkes uyudu ben uyuyamıyorum :KK57:
Yüz ustu yatmayı ben de özledim :)

Bu da dolabimjz
20150203_172810.webp

Evden çıkacam şimdi de hiç ise gidesim yok aksama kadar sandalyede oturmaktan bıktım artık. Vakitte gecmiyo eskisi gibi akşam duvar silecektık ama misafir gelince kaldı inşallah bugün yapabiliriz

Evden çıkacam şimdi de hiç ise gidesim yok aksama kadar sandalyede oturmaktan bıktım artık. Vakitte gecmiyo eskisi gibi akşam duvar silecektık ama misafir gelince kaldı inşallah bugün yapabiliriz
ayy bende aynı durumdayım haftaya cuma son iş günüm ama askerlere son zamanlar yıl gibi geçermiş ya öyle oluyo banada :/ bende izne çıkınca evi temizleticem inşallah ozamana kadar bebiş gelmeye kalkmaz korkuyorum bazen doğum haberlerini duydukça, ay evide temizleticm diye bi saldım kendimi ya doğurursam rezil olcam diye:KK23::KK53:

selam kızlar ancak akşamları girebiliyorum geçmişi okuyim kim ne konuşmuş derken bi saat geçiyo zaten :KK53: herkes iyidir umarım bende her gün işlerin bi kısmını yapıp ufak ufak tamamlamaya çalışıyorum küçük işleri ...

doğumdan sonra ağrı olmamasını duymak çok mutlu etti :KK53: en çok korktuğum konulardandı da :KK48: açıklamaların için ayrıca teşekkürler canım yaşamış birinden merak ettiklerini duymak çok iyi oluyor gerçekten ...:KK68:

bana dr. 35 te başlarız nstye demişti geçen hafta gittiğimde 35 ti hiç sancı yaşamadığımı bi şikayetim olmadığını söyleyince haftaya alalım nstye o zaman dedi perşembe kontrolümüz var ilk kez nstye gircez bide haftaya giderim kontrole sonra doğum zaten 38. hafta bitimine gün aldık :KK76: her doktor farklı yapıyodur belki
bizimde şubatın son haftası allah nasip ederse doğum canım seninde mi öle:-))

Back
X